28.7.2015

BROWN SMOKY





Oon nyt ainakin hetkellisesti hurahtanut taas kovasti näihin sumusilmälookkeihin! Ja koska epäilen kaikkien olevan ihan niin tummien smoky eye -lookkien ystävä mitä tuo maanantainen tuto esitteli, niin tartuin tällä kertaa ruskeaan ja tein tällaisen pehmeämmän ja vaaleamman version. Tämä sopii hyvin juhliin, mutta on erittäin sovelias myös arkeen ja päivämeikiksi! Olisiko tähän meikkiin tutorialtoiveita? :) Ruskeaa tulee itse harvoin näin kokonaisvaltaisesti silmämeikissä käytettyä, mutta pitäisi ehdottomasti käyttää useammin -lämpimät sävyt kun korostaa niin kivasti sinisiä silmiä!

// I've gone crazy about smoky eye looks! This time I decided to do more softer and more of a day-version of this  makeup look, since I doubt everybody to love my earlier dark smoky eye. Warm tones really makes the blue pop! Would you like to get a tutorial for this? :)

16 kommenttia:

  1. Hei mikä toi huulipunan sävy on, ihana! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en itseasiassa oikein tiedä.. :/ Mä sain avaamattoman testerin töistä mukaani silloin kun meidän Anttilat täältä Turusta suljettiin edellis syksynä. niin tuossa ei oikeastaan lue mitään nimeä. Mutta sen tunnistan, että puna on MaxFactorin ja korkissa lukee sävy nro 21!! Yritin googletella mutten mitään sen tarkempaa löytänyt, joten en nyt sen tarkemmin osaa sanoa. Täytyypä kurkkailla MaxFactorin hyllyjä, jos tuollainen puna sieltä vielä löytyy! :)

      Poista
  2. Hei, oon vasta löytänyt sun blogin kun oon innostunut näistä meikkijutuista (entistä enemmän) ja oon seuraillut youtube-vloggaajia jotka tekevät meikkitutoriaaleja. Oon kohta lähdössä Tanskaan ja siellä on Kööpenhaminassa Sephora!! Mun pitäis nyt vaan päättää että mitä sieltä hamstraan (ainakin Narsin tuotteita). Olisko sulla jotain suosituksia mitä kannattaisi katsella sillä silmällä sieltä, sellaista siis mitä ei Suomesta saa.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva kuulla, että oot löytänyt itsesi tänne! :) Mä katselisin Sephorasta tosiaan ainakin noita Narsin tuotteita, mutta kannattaa kurkata myös vähän edullisemmat Benefitin ja Too Faced:n standit! Mä itse en oo päässyt Sephorassa käymään, mutta vanhemmat toi Ranskasta tuliaisena Too Faced:n pari puuteria ja Melted-punia (lisää niistä ja kuvat punista huulilla Too Faced -tagin sekä tämän postauksen kautta: http://allthelittleroyals.blogspot.fi/2015/05/too-faced.html), joten erityisesti noita punia ja aurinkopuuteria suosittelen! Makeup Foreveria saa toki Suomesta, mutta ehkä vilkaisisn myös niitä. :)

      Poista
  3. oi vaau.. tollasen meikin minäkin haluan! tää vaaleempi smoky olis kyl semmonen mitä itekki uskaltaisin kokeilla! tutoa odotellessa :3 senkin kaunis..;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihi, joo jotenkin oli tunne, että toi edellinen tumma ei ollut iha kaikkien makuun :p Sinä siellä! <3

      Poista
  4. Miten ihana meikki tämäkin. Itse rakastan ruskeita lookkeja. Mun pitäisi tarttua muihinkin sävyihin, mutta ruskea, tuo kotoisa sävy :D
    Ja nainen, sä olet vaan niin upea ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Janet! <3 Ruskea on kyllä niin kotoisa :D Ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin!

      Poista
  5. Ihana huulipuna! Menee niin nätisti savuisen mutta silti pehmeän silmämeikin kanssa :)

    VastaaPoista
  6. Aivan ihanan näköinen silmämeikki! Nimenomaan niin pehmeä :) Mä ainakin kaipailisin tästä tutoria ja mieluusti ennen lauantaita niin voisin soveltaa käytäntöön ;D Sulla on Pauliina tosi kiva blogi ja täältä saa ihanaa inspistä alkaa panostamaan omaan meikkaamiseen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Joo, katsotaan milloin saan postauksen ulos, kun on tälle viikolle tosi paljon ohjelmaa :) Kiva kuulla, että odottelet tutorialia! Ja kiitos kovasti kehuista, niin huippua! <3

      Poista
  7. Sanon saman kuin kaikki muutkin - ihana huulipuna! :)

    Meillä olisi btw -50% ale meidän verkkokaupassa - myymme väliaikaisia tatuointeja! :) Ajattelin, että ne ehkä kiinnostaisivat sinua kun olet meikkien ym kanssa paljon tekemisissä :)

    zahratattoo.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ja kiitos vinkistä,täytyy käydä kurkkailemassa :)

      Poista
  8. Tosi kaunis meikki taas! :) Osaispa itekin tehdä noin siistiä jälkeä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :) Harjoittelulla oppii, eli rohkeesti vaan usein kokeilemaan niin käsi ja silmä harjaantuu :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!