18.7.2015

TUTORIAL: BLUE OMBRE WING


Muistatteko vielä alkuviikon Summer Rain -meikin? Lupailin siihen tutorialia loppuviikolle ja tässä se nyt olisi, sunnuntain kunniaksi! Aiotteko kokeilla?! :) Ja niin, tämähän sopii oikeastaan millä vain väricombolla tehtynä, joten jos sininen ei ole se sun juttu, niin kokeile ihmeessä muita värejä!

// You still remember the blue 'Summer Rain' makeup I did earlier this week? I promised a pictorial to it and here it finally is, as a Sunday cheer-up! This style works with any colors, so if blue isn't the one you like, you can change it to any other color! Also, where my previous, orange & yellow makeup, enhanced blue eyes and made the blue in them pop, this blue makeup compliments blue eyes very nicely aswell! It really brings out the hints of yellow and green in them. Sorry, no translation to the steps of the pictorial. PS. If you wanna learn how to do a ombre style eyeliner, check out this tutorial from last summer!


1.-2. Pohjusta luomet peiteaineella tai luomivärinpohjustajalla ja kiinnitä teipit ulkonurkkiin. Varjosta luomivakoa vaaleanruskealla (itse käytin itseasiassa aurinkopuuteria).
3. Tee ohut kissarajaus teipin reunaa apuna käyttäen. Hännän ei kuulukaan olla vielä täydellinen, joten jos se näyttää yhtä hassulta kuin mulla kuvassa, teit just oikein! :D
4. Ota sinistä vaahtomuoviapplikaattoriin, ja tee silmän ulkonurkkaan sinistä siipeä. 


5. Levitä vaaleansinistä lopulle luomea, myös silmän sisänurkkaan. Häivyttele vaaleansinisen ja vaaleanruskean rajaa aavistuksella vaaleaa luomiväriä. Levitä vaaleaa myös kulmaluulle, häivytellen vaaleanruskean rajoja. Voit ottaa viistopäiseen siveltimeen hieman mustaa luomiväriä, ja käydä vielä mustan eyelinerin jälkien päällä hieman vahvistamassa tummuutta. Rajan ei kuitenkaan tule olla tarkka, vaan pehmeä ja utuinen! Poista teipit ja pyyhi poskille varisseet luomivärit.
6. Tee meikkipohja (ja kulmat). Levitä siivessä käyttämääsi sinistä alaluomen ulkonurkkaan, ja häivyttele kevyesti vaalensinistä sisänurkasta kohti ulkonurkkaa.
7. Taivuta ripset, lisää ripsiväri ja rajaa vesiraja mustalla kajalilla.
8. Halutessasi kiinnitä vielä irtoripset. VALMISTA!

***

Siinä missä edellinen oranssinkeltainen silmämeikki korostaa sinisiä silmiä erittäin voimakkaasti, sininen puolestaan tasapainoittaa ja tuo silmien vihertävää/kellertävää vivahdetta esille.

Ja hei, jos haluatte tehdä ombre-tyylisen rajauksen, tsekatkaapas tämä viime kesäinen tutorial!Käytetyt tuotteet / Used Products

Silmät / Eyes:

L’Oréal Paris True Match Concealer, 1 Ivory
Too Faced Bronzed & Poreless Pore Perfecting Bronzer *
Rimmel Exaggerate Waterproof Eye Liner, 003 Glossy Black
Gina Tricot Eyeshadow, 76 Brilliant Blue
Yves Rocher Couleurs Nature Duo Eyeshadow, 31 Bleuet Et Jacinthe
Viva La Diva "Nudie Two" palette (kimmeltävä musta)
I Heart Makeup "I Am Naked" palette * (hohtava ja mattainen vaalea)
MaxFactor Khol Pencil, 020 Black
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara, Black Waterproof
Eyelure Lengthening Eyelashes N° 080 
Seppälä The Stormproof Eyelash Glue


Huulet / Lips:

Labello Fruity Shine Lip Balm, Cherry

* = Saatu / Gifted

6 kommenttia:

 1. Todella kaunis! Sopii tosi hyvin sun silmien värin kanssa :)

  VastaaPoista
 2. Oi ihana meikki!

  http://jessicahogsten.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Niin ihania nämä aina ja oot niin kaunis! :) Tulee tosi siistejä ja tarkkoja tuolla teippitekniikalla, täytyy itekin koittaa tätä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tuon teipin kanssa saa tosi tarkkoja rajauksia, kokeile ihmeessä! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!