10.7.2015

SWEAT PROOF MAKE-UP TIP

Viime viikolla ainakin täällä Turussa saatiin ensimmäistä kertaa tänä kesänä nauttia oikein tukalan kuumasta auringonpaisteesta (tukala ja nauttia, voiko niitä edes yhdistää samaan lauseeseen?!). Itse kuulun niihin ihmisiin, joiden meikki tuntuu sulavan heti, kun lämpötila kohoaa yli +20 asteen. Hikeä saa valehtelematta taputella kasvoilta harva se aika, ja samalla saa pelätä meikin kulumista ja pyyhkiytymistä pois. Ei kiva! Tämä meikkivinkki tuli ainakin itselleni erittäin tarpeeseen, kun viime viikolla paistateltiin +30 asteen auringossa ja rokattin railakkaasti vielä festareillakin.

Törmäsin tähän videovinkkiin itseasiassa jo viime syksynä, mutta onhan se nyt vähän vaikea arvioida vinkin pätevyyttä silloin, kun kuumuus ja hikoilu ei ole ongelmana. ;) Vinkin isä on australialainen meikkiguru Wayne Goss. Mieheltä löytyy muitakin todella mielenkiintoisia videoita ja vinkkejä, ja suosittelenkin vierailemaan tuon linkin takana oikein ajan kanssa! Nyt kun kesä viime viikolla vihdoin iski vasten kasvoja, törmäsin uudelleen tähän vinkkiin monessakin eri keskusteluryhmässä. Vaikka nyt vettä sataakin niskaan, niin päätin tulla itsekin tämän vinkin teille jakamaan -joskos täällä joku ei vaikka vielä koko vinkistä tiedäkään, ja joskos me saisimme ne kesähelteet pian taas takaisin!

Kauniin, hikoilua vastustavan ja meikin kestoa pidentävän meikin jujuna on ... PUUTERI. Jep, ei mitään sen kummallisempaa! Ainoastaan sen käyttötapa voi hieman yllättää. Tarkoituksena on siis kosteuttaa kasvot ja lisätä primeri (mieluiten kiiltoa ehkäisevä mattapohjustaja) aivan tavalliseen tapaan, jonka jälkeen tuleekin "se juttu". Nimittäin primerin jälkeen kasvot tulisi puuteroida kivipuuterilla, pyöritellen sitä siveltimellä ohuelti ja kevyesti kasvoille. Vasta tämän jälkeen levitetään meikkivoide, jonka jälkeen puuteroidaan kasvot tarvittaessa uudelleen -tämä kiinnittää meikin vielä paikoilleen ja varsinkin rasvoittuvalla iholla on aiheellinen ainakin T-alueella.

Kertokaas, ajattelitteko juuri äsken että miten puuterimainen tuote muka voi toimia nestemäisen alla ja silti näyttää kauniilta? Myönnettäköön, olin ensin itsekin hieman skepitinen tämän kuullessani, sillä ainahan meille on opetettu että puuterimaiset tuotteet tulee vain nestemäisten päälle! Mutta ei, tämä on NEROKAS idea ja se todellakin TOIMII! Kakkunaamasta ei ole pelkoa, kunhan malttaa sutia puuteria meikkivoiteen alle kevyesti.

Waynen videon pääset katsomaan TÄSTÄ, ja itse jaan tutoriaalin tähän alla näkyvään lookkiin sunnuntaina.


Itse käytin tässä meikkipohjassa Nivean kiiltoa ehkäisevää geelipäivävoidetta, Lumenen mattapintaista primeria, Too Faced:n Prmed & Poreless -kivipuuteria, Rimmelin 25 tunnin Lasting Finish with Comfort Serum -meikkivoidetta, sekä Grimasin mattaista irtopuuteria meikkipohjan kiinnittämiseen. Ja voin kertoa, että ERITTÄIN hyvin pysyi meikki +30 asteen helteessä Ruisrockissa festaroidessa! Toki, kokonaanhan tämä kikka ei ihon kiiltelyä tai hikoilua estä, mutta auttaa pidentämään meikin kestoa, ja se myös pysyy kauniimpana pidempään. Koko päivän festareilla auringossa pyörineenä, näytti mun meikki täydelliseltä vielä aamu neljältä!!! Ihmettelinkin ensin, miten voin näyttää illalla vielä niin freesiltä ja HYVÄLTÄ, olinhan mä tuskaillut mun sulavaa naamaa jo edes ennen festarialueelle pääsyä! Mutta tässä puuterikikassa taisi olla se syy. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, jos on tarvetta kestävälle meikkipohjalle hellepäivinä. Tämä on myös kesämorsianten hyvä muistaa!

Kertokaahan, oliko tämä vinkki teille jo tuttu vai saiko joku tästä vielä uutta tietoa itselleen? :)

// We had the so-called "sex heat" aka tropical heat wave here in Finland last week, and my face was literally melting! I'm one of those people whose face sweats easily when the temperature rises above +20 degrees, and therefore this amazing tip was very useful for me. The father of this tip is no-one else but the amazing Wayne Goss - the idea is powder your face gently after primer but before foundation. You can see the Wayne's video above, from the pink link above the picture. I really love this tip and it surely saved my makeup at the music festival I was at. It literally looked flawless even at 4 am!! I was stunned but it is true, this tip is HEAVEN for everyone who struggles with make-up melting at summer heat. Especially summer brides, remember this! 

12 kommenttia:

  1. Heii tosi hyvä vinkki, täytyy testailla! :)

    ps. heitin sulle haasteen! http://m-stay-fresh.blogspot.fi/2015/07/liebster-award-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Testaileppa ihmeessä, tää todellakin toimii ja meikki kestää ja kestää! :)
      Oi kiitti, käyn kurkkailemassa!

      Poista
  2. Hei tätä pitää kyllä kokeilla helteellä! Ei kyllä ensimmäisenä tulisi mieleenkään tehdä näin :D Tosi kauniina olet tuossa kuvassa♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Todellakin suosittelen! Auttoi ehdottomasti kyllä mun hikoilevaan naamaan ;D Kiitos Viivi <3

      Poista
  3. mä oon kans kokeillu tätä ja hyvin toimii helteellä! Ei lähe meikkivoide valumaan ollenkaan mihinkään :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiva että oli tuttu vinkki :) Joo tällä meikki kyllä pysyy ja pysyy!

      Poista
  4. Siis mitä, oikeasti! Ei olisi kyllä koskaan tullut mieleen tälläinen :) Aivan loisto kikka ja kiitos kun kerroit sen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikös kuulostanut kummalta ;) Mutta ihan huippukikka! Oli pakko jakaa :)

      Poista
  5. oi vau tällaset postaukset on niin hyviä, vinkit tulee aina tarpeeseen=) täytyy joskus testata jos on vaikka jonnekkin juhliin/bailuihin meno ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :)) Oi testaileppa, vaikka sinne Simerockiin ;)

      Poista
  6. Ihan uusi juttu mullekin, vaikka oon katsonut noita youtuben meikkivideoita vaikka kuinka hirveän paljon, kiitos paljon, tästä on varmasti apua vielä tulevien hellepäivien varalle! :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että ei ollut tämä kaikille ihan tuttua kauraa! Mukava saada jakaa uusia vinkkejä :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!