3.7.2015

NÄIN MEIKKAAN KULMAKARVANI - videotutorial


Multa on tosi paljon pyydetty tutorialia siitä, miten teen mun kulmakarvat. Vanhoista arkistoista toki löytyy kuvallista ohjeistusta siihen, mutta päätin kuvata teille nyt videolle mun nykyisen tavan meikata mun kulmat. Tän videon editoinnin kanssa oli kyllä taas sellainen taistelu..! Musiikki piti vaihtaa kokonaisuudessaan kerran, ja sitten sitä lopullistakin versiota sai tuunailla varmaan neljään kertaan, kun aina siitä löytyi joku pieni vika. Sekunnin katkos tuolla lopussa nyt vieläkin näyttäisi olevan, mutta äh, en kertakaikkiaan vaan enää jaksanut alkaa säätämään! Älkää siis antako sen häiritä. Tänne Turkuun on iskenyt kunnon helleaallot, ja mä olenkin hyvillä mielin nauttinut lämmöstä ja auringosta koko alkuviikon, ja niimpä blogi on ollut taas hieman hiljaisempi. Huomenillalla suuntaan Ruisrockiin, joten palaillaan tänne taas ensi viikon puolella!

// I've been asked to do a updated tutorial of how I style my brows. Finally I got myself around it, and here's the video! At first I show how I groom them and then we fill them in. The steps are in Finnish but thankfully you can see what I'm doing and the products are listed at the end the video. Hope you like it!

10 kommenttia:

 1. oiettää olipa hyvä, selkeä ja nätti video! tykkäsin <3 kulmista tuli huurjan kauniit. ps. toi Lumene kulmakynä on iha huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula! <3 Heh, joo onneks onnistuivat nyt kun okein kuvattiin :D Tuo kulmakynä on kyllä paras!

   Poista
 2. Heei hyvä video!! :) Tästä sai kyllä hyviä vinkkejä omienkin kulmien laittoon!:)

  Yksi pieni elämä -blogi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että oli hyödyllinen video!! :) Kiitos kovasti Meri kommentista! :)

   Poista
 3. Tosi hyvä ja selkeä video :) Täytyypä itsekin kokeilla tuota peiteainekikkaa, näytti niin huolitellulta ja muutenkin hyvältä sun kulmat! :)

  http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Joo, tuolla peiteaineella saa hyvin "kumitettua" jos on tehnyt virheitä, ja se myös tuo kulmat kivasti enemmän esiin, kokeile ihmeessä! :))

   Poista
 4. Itse kanssa käytän kulmiini tuota samaa luomaväriä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi niinkö?! Hauska kuulla! Se on erittäin hyvä ruskea! :)

   Poista
 5. Voi että olet aivan tyrmäävän kaunis!! Videota oli tosi kiva katsoa tosi ihana! :) Löysin sun blogin ihan äskettäin ja jään todellakin lukemaan jatkossakin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi eikä, kiitos Essi ihanasta kommentista! Lämmitti mieltä kovasti! :) Tosi mukava kuulla, että tykkäät ja jäät lukemaan jatkossakin! <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!