31.7.2015

TUTORIAL: BROWN SMOKY EYE


Toivoitte tähän tiistaiseen meikkiin tutoriaalia (lisäkuvia täällä, klik!), ja tadaa, tässäpä se olisi! Todella helppo toteuttaa, toivottavasti tuutte kokeilemaan! Oon muuten luonut Instaan hashtagin #allthelittleroyals, joten jos ja kun toivottavasti kokeilette täältä mun blogista löytyviä meikkejä, niin lisätkäähän tuo tägi kuviin, niin saan itsekin ihailla teidän kädenjälkiänne! :)


1. Pohjusta luomet ja levitä ruskeaa koko luomelle ja hieman luomivaon ylitse. Pidä ulkonurkan muoto pyöreänä.
2. Lisää tummempaa ruskeaa luomivakoon ja sen ylitse kohti kulmaluuta. Häivytä vaalealla.
3. Koska edellinen ruskea oli kovin viileäsävyinen ja halusin tuoda lisää lämpöä, lisäsin luomivakoon kuparista luomiväriä. Jos edellisessä vaiheessa käyttämäsi ruskea on lämminsävyinen, tätä ei välttämättä tarvitse tehdä. Itse tummensin myös luomivakoa vielä hieman tummemmalla ruskealla.
4. Levitä vaaleanruskeaa ja tummanruskeaa alaluomelle, ja häivyttele vaaleammalla sävyllä.
5. Rajaa ripsirajat sekä vesirajat ruskealla kajalkynällä.
6. Taivuta ripset ja lisää ripsiväriä. Halutessasi voit kiinnittä vielä irtoripset (Jotta ripsinauha ja mahdolliset liimajäljet peittyisivät, lämmitä ruskeaa kajalia muutaman sekunnin verran hiustenkuivaimella -näin siitä tulee helpommin levitettävää ja sillä on helpompi käydä rajaus ripsirajassa uudelleen.) + Lisää vaaleaa silmän sisänurkkaan kirkastamaan katsetta. VALMISTA!


Nyt vaan illalla meikkisiveltimet heilumaan ja kokeilemaan, niin tämäkin onnistuu sitten jo huomenna lauantaina ihan täydellisesti! ;) Kivaa viikonloppua kaikille!

// Have a nice weekend, everyone! 

***

Käytetyt tuotteet / Used products

Silmät / Eyes:

Lumene Beauty Base Eyeshadow Primer *
IsaDora Eye Shadow Quartet, 65 Khaki Bronze (ylärivin  keskiruskea)
I Heart Makeup "I Am Naked" Palette * (alarivin tummanruskea + matta vaalea)
IsaDora Eye Shadow Quartet, 65 Khaki Bronze (alarivin kuparisempi ruskea)
Lumene Blueberry Long-wear Eyeshadow Palette *, 1 Heather Fields/Kanervametsikkö (tumma ruskea)
IsaDora Inliner Kajal, 52 Indian Dark Brown
L'Oréal Paris Volume Million Lashes Waterproof mascara
Eyelure Lengthening Eyelashes N° 080
Seppälä The Stormproof Eyelash Glue

Huulet / Lips:

MaxFactor Colour Collections Lipstick *, 21 Pearl Orange

* = Saatu / Gifted

8 kommenttia:

 1. oi sinä kaunis nainen sielä<3! voisin tänään kyllä tätä meikkiä harjoitella :) saa nähdä miten onnaa ;> sun tutot on ainaki niin selkeitä, että jos sössin nii son iha oma vika :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjoitteleppa ihmeessä! :) Tämä on niin helppo ja vain muutaman vaiheen meikkikin, että varmasti onnistuu!! :) Kiitos Paula kommentista <3

   Poista
 2. Jään odottamaan tietoa kynästä mitä käytit ruskean sisärajauksen tekoon :) Kestääkö hyvin vesirajalla vai tarvitseeko olla kokoajan korjaamassa ja lisäämässä väriä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Mä käytin IsaDoran Inliner Kajalia sävyssä 52 Indian Dark Brown :) Nämä on tarkoitettukin nimenomaan vesirajalle, niin kestää kyllä hyvin! Pientä kulumaa luonnollisesti havaittavissa, mutta itse en ainakaan lisännyt kertaakaan päivän aikana kynää :)

   Poista
 3. Jeee ihanaa nyt tää tuli <3 Testaan tätä heti tänään, huomisia juhlia varten. Ja huomenna jos kaikki menee nappiin laitan ig:ssä kuvaa tuon hashtagin alle ;D Ja luulis onnistuvan, kun ei vaikealta kuulosta :) Pakko vaan hieman soveltaa kun meikeläinen ei omista ripsiväriä eikä ruskeaa kajalkynää. Ellen ehdi huomemma hakemaan.. iiks :D Kivaa viikonloppua myös sinne! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että olit odottanut tätä :) Miten kävi, onnistuiko?! :)

   Poista
 4. Damn, mikä sexy look toi alin kuva. Huuh ;)♥ Oot sellai hottis :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!