6.7.2015

JORDAN SUOMI
Huhhei, kahden päivän Ruisrockista selvitty -oli kyllä taas jälleen aivan mieletön meininki ja huikea viikonloppu! Yhteensä kaikkina kolmena päivänä ollut ilmeisesti 95 000 vierasta -ei hullummin. ;) Instassa (@pauliinalenius) voikin fiilistellä lyhyesti lauantaista Haloo Helsingin keikkaa -joka muuten oli melkein yhtä mahtava kuin illan Axwell & Ingrosso! Ensi vuotta taas innolla odottaen! Voisin myöhemmin jakaa teille yhden mun lemppari meikkivinkin, niin festareille kuin muutenkin tosi kuumille kesähelteille, jossa tarvitaan meikin hyvää kestoa ja pysyvyyttä. Mutta koska tänään en jaksa meikkailla, niin kerrompa pikaisesti yhdestä kivasta ylläristä, mikä tänään kolahti postiluukusta! 

Jo hetki sitten kerroin, miten hyvä arpaonni mulla tuntuu joskus olevan, kun voitin tämän Lumenen kesäpaketin. Noh, osallistuimpa tuossa juhannuksen tienoilla toiseenkin Instagram kilpailuun -JordanSuomi oli järjestänyt #kesähymy-kilpailun ja heh, minähän voitin senkin! Tänään heräsinkin epämääräiseen rapinaan, kun postimies tunki suurta pakettia varovasti luukusta. Mitäs sieltä sitten paljastui? No koko loppuvuodeksi hampaidenhoitotuotteita!

Tarkemmin listattuna paketti sisälsi siis:

21 kpl:n hammaslankain -setin
36 kpl:n 3-in-1 Flosser -setin (hammaslankain + hammastikku + kielen puhdistaja)
10 kpl Brush Between -hammasväliharjoja
kielenpuhdistajan
neljä hammasharjaa
sekä yllärinä vielä kummi- ja siskonpojalleni kaksi hammasharjaa!

Kyllä näiden jälkeen kelpaa hymyillä, ja ihan mahtava saada uusia tuotteita sen oman, ihan pelkän hammasharjan rinnalle! Kiitos vielä kovasti Orkla Health ja Jordan Suomi! 


Millä tavoin te hoidatte hampaitanne? :) Löytyykö teiltä hammasharjan lisäksi muita välineitä?

// I won again! I can't believe it. :D Around Midsummer I took part to JordanSuomi's Instagram competition and I won this amazing dental care packet! How do you take care of your teeth? 


6 kommenttia:

 1. Päätin panostaa tänävuonna hampaiden hoitoon ja ostin kunnon välineet hammaslääkäri/-hygienistin reissun jälkeen :D Ajattelin, että halvemmaksi tulee hoitaa hampaat oikein viimeisen päälle kotona, kuin sitten maksaa itsensä kipeäksi lekurilla porauksissa ym.

  Mun hampaidenhoitorutiineihin kuuluu sähköhammasharjan lisäksi tavallinen harja (siis silloin kuin sähköharja on latauksessa), hammaslankain ja hammasväliharja! Kaksi viimeisintä on juurikin Jordanilta, hih! Oon ollut ennen aika laiska lankaamaan ja suussani olevien rautojen takia se on osittain myös ihan mahdotonta ilman kunnon välineitä! Noilla hammasväliharjoilla pääsee puhdistamaan myös ne raudoitettujen hampaiden välit, jonne ei tavallisella hammaslangalla pääse! Ja pakko myöntää, että olen hammaslääkärin ripityksen jälkeen nyt ihan koukussa lankaamiseen, hyvillä välineillä se on myös todella helppoa ja nopeaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä totta! Hyvällä kotihoidolla säästyy ikäviltä hammaslääkäri kokemuksilta! :)

   Mä olen itse ollut kanssa aina melko laiska käyttämään mitään muuta kun ihan vaan normi hammasharjaa (ja satunnaisesti suuvettä), vaikka hammaslankausta mullekin on aina suositeltu. Oon ollut onnekas siinä, että mun hampaat on aina olleet hyvässä kunnossa, niin ehkä siitäkin johtunut tuo laiskuus, että ei ole sen ihmeellisemmin jaksanut panostaa. Mutta nyt onkin hyvä, kun on siihen kunnolla välineitä, niin pääsee sitä sitten ihan tosissaan harjoittamaan!! :) Kiitos Henriikka kommentista!! :)

   Poista
 2. Hih, siuta se arpaonni näköjään suosii ;) Itse kävin vasta hammaslääkärissä, ja seuraava tarkastus onkin vasta kahden vuoden päästä kun mitään vikaa ei löytynyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe no sanoppa muuta! Ei oo viimeks kun ihan lapsena ollut viimeksi tämmönen arpaonni :D Nonii hyvä juttu et kaikki oli kunnossa! :) En oo itekään koskaan joutunut hampaistani kärsimään :)

   Poista
 3. oi vitsi sullon naine hyvä mäihä !! tosi kivoja juttuja oot saanu, paitsi en usko et tota vauvan hammasharjaa itse kauheasti vielä tarvisit heheheh.. ps mieki oon muka alkanu käyttään hammaslankaa vuhuuu. joka ilta tuntuu "nääh..jos en tänää, NOEI PAKKO!"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aijjaaa, en ymmärrä yhtään!? :D Ja joo, menee vauvan hammasharjat kyllä siskolle ;) Haha, ahkera sinä! Munki pitää nyt näitten uusien väineiden kanssa ryhdistäytyä, ja alkaa lankaamaan! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!