13.7.2015

SUMMER RAIN


Kolmessa edellisessä postauksessa onkin menty kuvituksen osilta samalla meikillä -ei hätää, sitä lookkia ei tarvitse tästä eteenpäin enää katsella. ;D Summer rain, kesäsade. Sitä on tällä viikolla riittänyt ainakin täällä etelässä, ja sadesäästä inspiroituneena teinkin sunnuntaina sinisen meikin. Mitäs tykkäätte? Haluaisitteko tutorialia?

Mun hiukset on taas kasvanut ja vaalentunut auringossa hurjasti (vertaa esim. tähän), ja kampaajakeikka pitäis pikimmiten varata. Vaikka mä oonkin pitänyt tummasta hiusväristä tyvessä ja silmien lähettyvillä (näyttää paremmalta mun mustien lasien kaverina), ja vaikka en enää koskaan täysin blondiksi halua palatakaan (nuorentaa mua kymmen vuotta), niin kyllä tää hieman vaaleampi ja luonnollisempi lookki vaan on alkanut taas viehättää! Mä en myöskään koe itseäni täysin omaksi itsekseni liian tummalla hiusvärillä. Kun mun pitkä tukka leikattiin huhtikuussa, niin lattialle tipahtelikin monen monta senttiä blondia latvaa, ja tilalle jäi polkan ja ylikasvaneen liukuvärin myötä suht paljon tummaa hiusta. Täydelliseen liukuväriin mä en aijo enää palata, joten jotain raidoitusta olis varmaan seuraavaksi suunnitelmissa. Tosin eihän mulle viimeksikään tehty tän polkan leikkauksen yhteydessä muuta, kun peitettiin tyvi ja lisättiin vaaleita raitoja. Mutta jotain uutta olis tähän kiva kuitenkin saada! Oon Pinterestissä pinnaillut hulluna kaikkia monisävyisiä ja luonnollisia, raidoitettuja lookkeja, ja uskon, että kohta mä oonkin valmis marssimaan Sirkun luo konsultoimaan myös hänen mielipidettään! 

// Summer rain was my inspiration for last Sunday's makeup! I've also battled with my hair -the sun has lightened it quite a lot, and even tho I like a little darker hair around my eyes since I have black eyeglasses, I've started to grow into this lighter and more natural, multicolored hair color! I've gone crazy on Pinterest and searched loads of inspiration pictures to take with me to my hairdresser's. Suppose I'm ready to go there already, should just stop by and book an appointment!

8 kommenttia:

 1. Vitsit on ihana meikki!! Mä helposti kartan kylmiä sävyjä kesällä, mutta tää on jotenkin niin kesäsen näköinen, että tekee mieli kyllä itekin kokeilla! :) noi hiusjutut on aina yhtä vaikeita! Mä olen jo useemman vuoden värjäillyt hiukseni punertavan ruskeiks mutta tänä keväänä rupesin kasvattamaan omaa väriä takasin. Aluks pelkäsin etten osaa olla vaaleemmilla hiuksilla, mutta oon kyllä hurjasti alkanu tykkäämään tästä luonnollisemmasta ja vaaleasta lookista :) jotenkin tällain kesällä se luonnollisuus näyttää paljon kivemmalta. Mut hei laittele sitten heti kuvaa, millasiin hiuksiin päädyit! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Alisa! <3 Ja ihana kuulla, että tää innosti suakin kokeileen viileempiä sävyjä kesämeikissä! :) Jee!
   Joo se on jännä, miten nuorempana ei millään kestänyt luonnollista omaa hiustenväriä, mut vähän vanhempana sitä alkaa moni kasvattamaan takaisin! :D Sullekin kyllä varmasti sopii myös vähän vaaleampi lookki! Vaikka mäkään en ihan ilman värjäystä osaisi olla, niin haluisin just jonkun luonnollisen näköisen, ettei tyvikasvu erottuis niin herkästi ja värjäysvälin vois huoletta pitää suht pitkänä :) Mäpä laittelen sit kuvaa, kun saan tukan kuntoon!

   Poista
 2. vau upealta näytät Pauliina, niin hurjan kaunis<3 ! kuvissa on jotenkin tosi seesteinen tunnelma..<3 ohh !! ja hei tukkasuunnitelmat kuulostaa hyvältä, ihana aina lueskella muiden hiusvärisuunnitelmia kun itse en oo sitä harrastanu enään moneen vuoteen, nii sit jännäilen aina muiden puolesta :D hihii. ps tuto kiinnostaa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Paula <3 Se on tuo sininen, seesteinen väri ;) Haha joo no sun oma väri ei ookkaan mennyt pilalle värjäilystä, niin kyllä sillä kelpaakin mennä viipottaa! Mulla on oma väri vaan...harmaantunut kaiken värjäämisen jälkeen, vaikka mun päässä onkin nähty vaan ruskeeta ja vaaleeta :D Kiva kuulla!

   Poista
 3. Haluun kaikista sun meikeistä tutoriaalin ! Niin ihania kaikki :D sun pitäs tehä ifolor kirja noista mä tiöaan yhen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha eikä, ihana kommentti :D Kiitos paljon <3

   Poista
 4. Vau mikä meikki!♥ vitsit kun uskaltais itsekin käyttää väriä silmämeikissä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Viivi! <3 Hei siitä vaan rohkeesti kokeilemaan!! :) Esim. tähän joka loppupeleissä on aika hillittyyn meikkiin tulee tutoa tällä viikolla, niin kokeileppa joku ilta! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!