22.7.2015

LAZY GIRL'S GREEN
Vaikka meikkaamista rakastankin, niin eihän sitä toki aina jaksaisi! Hassua ehkä, että esimerkiksi sunnuntaina, jolloin mulla ei ollut sen suurempia menoja, oli inspistä tehdä oikein kunnon näyttävä ja glam meikki (klik), mutta tällä yksinkertaisella lookilla huideltiin viikko sitten keskiviikkona! Tämä meikki on kuitenkin sellainen, mihin mä aika paljon turvaudun silloin, kun ei jaksa mitään erikoisuuksia tekemään: kovin neutraali, mutta vihreä rajaus tuo kuitenkin "sitä jotain". Huuliin tosin olisin voinut näihin kuviin jotain huulirasvaa/-kiiltoa edes laittaa, paljaat huulet kun ei vaan kovin nätiltä tässä näytä. Mutta noh, mennään nyt totuudenmukaisilla kuvilla kuitenkin eikä aleta lavastamaan! ;) Mitä te tykkäätte mun laiskan tytön vihreästä meikistä? Vai tykkäättekö lainkaan?!

// Although I do love make-up, there are days when I really just don't feel like doing much. This is actually the look that I go for when I'm not in the mood of doing anything fancy: it's simple but the green liner gives 'something' to it. And yes, I could've add some lip balm or lipgloss to these pictures, bare lips look a bit off, but guess it's better to stick with the truth! ;) How do you like my lazy girl's green look, or do you like it at all?!


6 kommenttia:

 1. vau näyttääpäs vihreä rajaus hyvältä!!! sinun ripset on niin pitkääät.. <3 ihana meikki, yksinkertainen mut silti aika säikyvän kaunis<3

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään! Itselleni en olisi välttämättä uskaltanut käyttää noin vihreää rajausta, enemmänkin maastonvihreää (ei nääs pistä niin silmään haha). Mutta sulla toi näyttää todella hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Haha joo, jos ei oo tottunut väreihin, niin tällaista perus vihreää voi vähän vieroksua :) Tosi kiva kuitenkin, ja oon kuullut vierailta paljon kehuja! :)

   Poista
 3. Ihanan pirteä ja kivan erilainen meikki! <3 joskus on kyllä niitä päiviä ettei vaan jaksais meikata mitenkään ihmeellisesti! Mulla usein motivaatio vähän hukassa arkena kun töissä täytyy pitää aika luonnollista lookkia. Sinänsä hyvä, että kaikki inspiraatio jää viikonlopulle, jollon pääsee toteuttamaan vähän dramaattisempia ja erikoisempia meikkejä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitti! <3 Joo, se kun olis pakko meikata mut ei vaan millään jaksaisi.. :D Oh, viikonloppuisin on parasta kokeilla kaikkee dramaattista ja erikoista!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!