25.7.2015

VICKY PATTISON INSPIRED SMOKY EYE


Edellinen meikki oli niin kevyt ja mulle itselle kovin epätyypillinen, että tekipäs oikein hyvää päästä loihtimaan kunnon tumma smokey eye -lookki! Tämä meikki onkin saanut inspiraationsa Geordie Shorestakin tutuksi tulleelta Vickylta, joskaan tämä ei ole valikoitu niistä GS:n aikaisista överimeikeistä. Vickylla on nykyään oikeasti todella kauniita lookkeja, joita voi ihailla mm. MTV:n Judge Geordie -sarjassa. Tummat smoky eye -meikit on Vickylle ominaisia ja värit vaihtelevatkin harmaasta ruskeaan ja siniseen. Itse rakastan tässä meikissä sitä yksityiskohtaa, että kissamaisen siipi-efektin luo ainoastaan terävä luomivärien avulla luotu reuna, eikä meikissä ole eyelinerilla tehtyjä kissarajauksia. Tällainen tumma meikki saa munkin tylsät, harmaansiniset silmät näyttämään mystisiltä ja jotenkin jäisiltä! Tykkään! Innostuin tästä niin, että kuvasin teille tähän myös pienen tutoriaalin. Joten jos tekin haluatte loihtia Vickyn tumman silmämeikin vaikka ensi viikonlopun illanviettoon, niin pysykäähän maanantaina kuulolla! ;)

PS. Ootte varmasti huomanneet tässä mun sivun "päällä" olevan Indiedaysin lukijatutkimus-ilmoituksen, ja jos olette siihen jo vastanneet niin hyvä, kiitos! Jos se on kuitenkin teiltä jäänyt huomiotta, niin olisi mukava, jos muutaman minuutin kerkiäisitte sen täyttämiseen nyt käyttää. :) Kyselyyn pääsee TÄSTÄ, jos tuon ilmoituksen on jo ruksista ehtinyt klikkaamaan pois. Vastaamalla kyselyyn voit osallistua myös arvontaan, jossa palkintoina jaetaan kolme 100 euron arvoista lahjakorttia sekä 30 kpl kauneustuotepakettia! Kaikki tiedot käsitellään täysin anonyymisti, eikä niitä käytetä markkinointiin tai luovuteta kolmansille osapuolille ilman vastaajan omaa suostumusta. Yhteystietotoja käytetään ainoastaan mahdollisen palkinnon toimittamiseen. Itse hyödyn teidän vastauksista siten, että saan kallisarvoista lukijapalautetta omasta blogistani, sen sisällöstä ja sivujen toimivuudesta, joten olisin kiitollinen, jos hetken vastaamiseen käyttäisitte. :) Vastausaikaa on kuun loppuun!

// My last makeup look was so minimal and so not me, that it felt really good to do such a dark smoky eye! This look has been inspired by Vicky from Geordie Shore, although this ain't the style she went for back then, I find her makeup being much more amazing nowadays. I love the detail in this look that there are no eyeliner wings, instead the sharp edge of only eyeshadow is creating a beautiful cat-like wing. This kind of dark eyemakeup really makes my eyes pop and look a bit icey! I also filmed a short pictorial to this look, so stay tuned 'til Monday! ;)


20 kommenttia:

 1. Oi eikä miten upea meikki!!!!!! <3<3 :D

  VastaaPoista
 2. Oi, ihana meikki! Ihailen aina Vickyn silmämeikkiä, itselle ehkä hieman liian tumma normikäyttöön mutta bileisiin aikas hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Joo etenkin bile- ja juhlameikiksi erittäin sopiva look :)

   Poista
 3. Vau hieno! Pakko varmaan tänään sipaista vähän tumman sinistä luomille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! Oih, ihanaa, sipaise ihmeessä! ;)

   Poista
 4. Tosi näyttävä look! Tykkään :)

  VastaaPoista
 5. Vau, upea meikki! Pitäis joskus kyllä kokeilla oikein tummaa smokeyta, ehkä pinkillä sävytettynä. Ollaan siis kuulolla maanantaina! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oih, kuulostaa hyvältä! :) Jee, kiva että oottelet maanantaita! ;)

   Poista
 6. no nyt on iha mielletön meikki !!! tuo meikki jotenki aivan korostaa sun silmien väriä, tuo ne hurjan kauniisti esille huhh<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiiitos <3 No eikös korostakkin?! Näyttää niin vaaleensinisiltä vaikkei oikeesti edes ole.. :D

   Poista
 7. Tää on ihan mielettömän ihana ja hyvin toteutettu! Ihana sävy! :)

  VastaaPoista
 8. Vautsit, todella kaunis meikki ja sopii sulle älyttömän hyvin. Korostaa sun silmiä niin kauniisti <3 Olet sä kyllä taitava! :)

  VastaaPoista
 9. Heii upea meikki jälleen! ♥ osaat kyllä loihtia ihan mitä vaan!

  VastaaPoista
 10. Ei vitsit miten upee meikki! Ihan älyttömän kaunis <3 mun mielestä just tällaiset smokeyn ja kissamaisen meikin yhdistelmät on parhaita! Vickyllä on kyllä niin ihania meikkejä Judge Geordiessa. Mulle on jäänyt mieleen erityisesti maastonvihree ja yksi burgundy smokey, pakko päästä väsäämään niitä joku päivä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiiitos Alisa! <3 Mäkin tykkään tästä itse kovasti :) Joo Vickylle sopii niin nätisti just joku maastonvihree tms, kokeile ihmeessä, kunnon smokyt on ihania asennemeikkejä ;)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!