19.7.2015

INNER CATEYE GLAM


Sisänurkan kissarajaus; inner flick, inner cateye. Millä ihmeellä sen saa pysymään?! En oo tässä koskaan aiemmin onnistunut siinä mielessä, että rajaukset on aina menneet ihan vinksalleen. Tällä kertaa kuitenkin onnistuin mielestäni rajausten teossa muuten, mutta vaikka käytin vedenkestävää eyelineria, niin eihän se tuolla sisänurkassa pysy! Lähikuvastakin näkee miten ei se sisänurkka kovin mustalta näytä, vaan rajaus on lähtenyt kulumaan pois. Koko ajan sai olla korjailemassa ja samalla varoa, ettei sössi itse rajauksia nyt kun vihdoin niissä sentään onnistui. :D  Eli jos sellä nyt joku sellainen sattuu tätä lueskelemaan, joka taitaa tuon inner flickin, niin vinkkejä otetaan enemmän kuin mielellään vastaan, että miten sen rajauksen saa pysymään! Tykkään kuitenkin itse ihan hirmuisesti tästä lookista ja olisi niin kiva saada se onnistumaan kunnolla niin, että voisi lähteä jopa ulos ilman pelkoa siitä, että kyynelkanava sotkee koko jutun poskille...

// Inner flick, inner cateye...how on earth do you make it last?! I've never succeeded in this before, but now that I finally managed to do nice and clean lines that I'm happy with, the inner corner just won't last! I even used a waterproof eyeliner and still you can see from the close-up picture how the inner part really is not as black as it should be. If you happen to have some tips to master this look, please share!! I'd love to learn this properly and even walk out of the door without fearing it all being smudged on my cheeks..

16 kommenttia:

 1. no voi jösses sentään nyt on nii kaunis meikki etten kestä! sun silmät on niiiiin lumoavat....<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha kiiitttiii :') <3 Ihan perus sunnuntaimeikki ;)

   Poista
 2. Voi vitsit tääkin on niin upee! Ja toi huulipuna näyttää sulla niin hyvältä!
  Äh saisinkohan mäkin näistä sun miljoonapostauksista motivaatiota omiin meikkivideoihin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitti kovasti!! :) Hahah mun pitäis itseasiassa ite petrata noissa videoissa myös! Jjotenkin tää kuvien napsiminen vaan on niin paljon helpompaa.. :D

   Poista
 3. Ääk miten ihana meikki taas, tuli heti fiilis että haluan kokeilla samanlaista! mun silmän muoto on jotenkin sellainen, että en osaa tehdä kunnon rajausta. Voisin kuitenkin kokeilla tuota heti tänään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi miten ihana kommentti! Kiitos Sina! Ihan parasta kuulla, että on saanut inspiroitua teitä lukijoita kokeilemaan! :) <3 Harjoittelemalla oppii! :)

   Poista
 4. Oih, mitä huulipunaa sulla on näissä? Täydellinen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick - Melted Candy! :) Todella kirkas ja aivan ihana kyllä :)

   Poista
 5. Vautsi mitkä huulet! Rakastuin todella tuohon huulipunan sävyyn mikä sulla on huulissa! <3 Pakko kysyä että mikä on merkki ja sävy? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick sävyssä Melted Candy :)

   Poista
 6. Niin ihana huulipuna, se kiinnitti mun huomion täysin!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, se on kyllä aika neon ja katseenvangitsija! :)

   Poista
 7. Tosi kiva meikki, vähän erilainen! :) Tuohon silmän sisänurkan rajaukseen en osaa kyllä sanoa mitään, mutta itse olen huomannut saman että eihän se kestä :D Upean väristä tuo huulipuna, mitähän se on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niin onkin! :) Ja joo, en kyllä tiedä millä sen sisänurkan sais pysyyn.. :D Kiitos, se on Too Faced Melted Liquified Long Wear Lipstick sävyssä Melted Candy !

   Poista
 8. On kyllä niin kaunis meikki!! Ja toi huulipunan sävy on vaan niin ihan <3 Toi on kyllä niin totta, että rajaus ei ikinä pysy sisänurkassa ja itellä se aina sotkeutuu heti.. Haluaisin myös tietää miten ihmeessä sen saa pysymään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos Alisa!! <3 Jos joskus saat tietää keinon niin tuuppa kertoon se täälläkin!! :D

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!