14.7.2015

SUNRISE


Että mä rakastan värejä! Pitäis ehdottomasti enemmänkin tehdä värikkäitä meikkejä. Se tunnelma mitä eri väreillä voi saada aikaan on ihan mahtavaa. Paula kommentoi mun edellisiä kuvia ja sinistä meikkiä seesteiseksi, ja tällä kertaa tämä punainen ja oranssihtava lookki on mun omasta mielestä puolestaan ihanan raikas ja pirteä! Viime kussa nimesin yhden kuparisen meikin auringonlaskuksi, mutta tämä toi mulle ehdottomasti enemmän mieleen auringonnousun; lupausta iloisesta ja aurinkoisesta päivästä. Ja kyllähän se aurinko loppuillasta pilvien takaa alkoikin kauniisti paistaa! En myöskään tiedä johtuiko tästä värikkäästä meikistä, vai oliko lähikaupan kassatytöllä vaan tosi hyvä päivä, mutta sain kyllä häneltä niin ihastuttavat hymyt, että piristi omaakin päivää! Tää meikki on myös ihan älyttömän helppo toteuttaa, joten saatte pienen tutorialin seuraavassa postauksessa! Eiliseen siniseen meikkiin tuleekin tutoa sitten myöhemmin viikolla. :) Tulipas tähän nyt heitettyä huutomerkkejä, hups...

// I love colors and should definately do more colorful makeup looks! It's amazing how you can create certain feelings and atmospheres with colors, don't you agree? My fellow blogger friend, Paula, said my blue makeup at the last post was so peaceful and calming and this time I felt like doing something red and orangey as to portray freshnes and cheerfulnes. This makeup also reminded me from a sunrise, a promise of a happy and sunny day. I also got the sweetest smile from the girl at my nearby supermarket -dunno if it was because of this colorful makeup or wether she just had a good day! This is also super easy for you to create, and therefore I'm throwing a quick tutorial on my next post - stay tuned!


14 kommenttia:

 1. sinä senkin PRINSESSA! tämä on kyllä ihana meikki, sulle tuntuu sopivan väri ku väri ! kaunis olet muru<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikä prinsessa.. :D Ihana, kiitos muru <3

   Poista
 2. Onpa ihana meikki tämäkin! niiiin piristävä! ja oot sää vaan niiiin käsittämättömän kaunis ! <3

  VastaaPoista
 3. Oooh! Tässä on sitä jotain! :) Niin aurinkoine ja piristävä! :) Tosi kaunis meikki ja sinä! <3 Pitää kokeilla joskus itse toteuttaa vastaava meikki! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos!! Ihana kommentti, ihanasti sanottu! :) <3 Huippua jos innostin kokeilemaan tätä itsekin!

   Poista
 4. Voi miten kaunis meikki taas kerran!!! :) <3

  VastaaPoista
 5. Vautsi miten ihanat värit <3! älyttömän hienot meikit.

  VastaaPoista
 6. Vau mikä meikki!! Luomiväri ja huulipuna sopivat niin täydellisesti yhteen! Tosi raikkaan ja pirteän näköinen meikki! :)

  VastaaPoista
 7. Siis WAU oikeasti! Ihana meikki ja kaunis sinä! :) rupean ehdottomasti lukijaksesi :)

  cutandcurly.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Kira! :) Tosi kiva että jäät lueskelemaan, toivottavasti tykkäät jatkossakin! <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!