30.3.2014

SUNDAY FUNDAY

Kuten edellisen postauksen lopussa kerroin, oli meidän tarkoitus mennä aamulla porukalla brunssille, mutta suunnitelma sitten kariutui, kun I joutui töihin. Päätettiin kuitenkin J:n kanssa suunnata brunssille kaksin, ja niimpä oltiinkin hieman 12 jälkeen Fontanan oven takana. Brunssi siellä maksaa 17€, ja ainakin tällä kertaa tarjoilut oli erittäin herkulliset -suosittelen! Ihana päivän aloitus. Aurinkokin paistoi kirkkaasti koko päivän, ja siitä energisöityneinä suunnattiin kohti Ikeaa! Olin etukäteen netistä vähän katsellut jotain pieniä säilytyslaatikoita tuohon kirjoitus-/meikkipöydälleni, jotta saisin järjestettyä kaikki meikkini siististi ja käytännöllisemmästi esille. Kotiin vietäväksi löytyikin Moppe-minilipasto, sekä hieman suurempi "kahvipöytä" tuohon sohvan edustalle, jota olinkin kaipaillut. Käytiin myös kääntymässä Kodin1:ssä ja J halusi poiketa vielä Gigantissa ihastelemassa hänen ostoslistallaan olevaa uutta läppäriä. Mäkkärin pikku pirteöä ja mini-McFlurrya nautiskellen ajeltiin vielä muutamien autokauppojen läpi -taitaa se kevät houkutella tuosta J:stäkin sen autokuumeen esiin.. ;) Ja koska ulkona oli vaan niin ihana ilma, lähdettiin me vielä pienelle kävelylle!


Poikettiin myös pikaisesti J:n kotona sekä hänen isovanhemmillaan, jonka jälkeen J meni pariksi tunniksi tapaamaan siskojaan ja suunnittelemaan kaikkien sisarusten tulevaa yhteistä tatuointia. Sillävälin mä raivasin tuon meikkipöytäni jälleen esiin kaiken roinan alta (krhm..!) ja sain järjestettyä uuden minilipastoni sen toiseen nurkkaan. Nyt on niiin kiva, kun kaikki välineet on lajiteltu omille paikoilleen! :) 


Vaikka mitään sen erikoisempaa ei tänään puuhasteltu, niin oli silti tosi kiva viettää rauhassa aikaa yhdessä -harvoin meille osuu kummallekin samaa päivää kokonaan vapaaksi töiltä tai koululta. Ja nyt kun vielä oli niin ihana sää! (En voi olla intoilematta siitä, että ehkä se kesä sieltä pikkuhiljaa jo tekee tuloaan!) 

Kynnet lakkasin eilen uudella Orlyn minilakalla Fancy Fuchsia -super kiva neon pinkki sinisellä vivahteella!


Huomenaamusta I tulee mun luo ja värjään ekaa kertaa nyt myös hänen tyvikasvunsa piiloon. Vähän jännittää, koska I on niiin tarkka omista hiuksistaan, mutta kuulemma hän on nyt niin epätoivoinen, ettei välitä olla edes kovin tarkka. :D Illaksi onkin sitten taas tiedossa töitä..!

Nyt, hyvät yöt ja reipasta viikon alkua!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!