3.3.2014

10 +1 EVERYDAY MAKEUP PRODUCTS

Jotta ei vallan unohdettaisi mun yhtä suurinta intohimoa ja samalla yhtä tämän blogin aihepiireistä, niin palataan taas pitkästä aikaa niistä arjen höpinöistä kauneuden ja meikkien pariin! ;) Tällä kertaa päätin esitellä mun omat luottomeikkini ja arkimeikin (sekä tarvittaessa myös juhlameikin) kulmakivet.1. Lumene Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer -pohjustusvoide
2. Lumene CC-meikkivoide
3. Lumene Natural Code All-In-One BB Highlighter -valokynä
4. Lumene -mineraali-irtopuuteri
5. Lumene Arctic Sun -aurinkopuuteri
6. Lumene Touch Of Radiance -poskipuna
7. Lumene Blueberry -kulmakynä
8. lempari luomivärit
9.  Maybelline Colossal Volum' Waterproof -ripsiväri
10. dipliner + inliner
+1. huulikiilto


1. Lumene Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer 


Pohjustusvoide, jota ilman en pärjäisi. Tämän ansiosta meikkivoide levittyy pehmeästi iholle, eikä meikkivoidetta jää ikävästi ihohuokosiin esimerkiksi nenänpielissä.


2. Lumene Color Correcting Cream / CC-meikkivoide / käyttämäni sävy medium

Tällä hetkellä eniten käytössä oleva meikkivoiteeni. Koko päivän kestäviin tärkeisiin eventteihin saatan laittaa peittävämpää meikkivoidetta, mutta tämä kevyempi CC-voide riittää hyvin arjen käyttöön, ja itseasiassa pidänkin tällä hetkellä paljon enemmän kevyistä meikkivoiteista. Tasainen ja luonnollinen, sopivasti peittävä lopputulos. Värivaihtoehtoja kolme (light, medium, dark).

3. Lumene Natural Code All-In-One BB Highlighter -valokynä

Olen kokeilut niin L'Oréalin kuin Lumenenkin valokyniä, mutta tämän Natural Coden olen kokenut itselle parhaimmaksi. Käytän tuotetta silmien alle, amorinkaarelle, nenän varteen sekä kevyesti otsalle tuomaan valoa ja häivyttämään punaisuutta/tummia silmänalusia. Tästä oli itseasiassa suositus uusimmassa Cosmossakin ja yhdyn kyllä arvostelun kirjoittaneen Emman mielipiteeseen tuotteesta!


4. Lumene Translucent Mineral Loose Powder


Siirryin kivipuuterista irtopuuteriin, kun huomasin tämän Lumenen yksilön todellakin vastaavan kaikkiin tarpeisiini; yksi väri, joka sopii skandinaaviselle iholle täydellisesti, kiiltoa hillitsevä, mutta luonnollinen lopputulos. Suosittelen ehdottomasti!


5. Lumene Arctic Sun Bronzer / käyttämäni sävy 2

Aurinkopuuteri, jossa vaaleampi, aavistuksen helmiäistä sisältävä sävy, sekä mattainen, tummempi sävy. En oikeesti pysty olemaan ilman aurinkopuuteria, sillä sen avulla saa niin kivasti moniuloitteisuutta kasvoille, ja yleisilme on heti terveempi! Kasvot saa myös näyttämään hieman hoikemmilta pienen varjostuksen jälkeen -katso vinkit korostukseen ja ja varjostukseen omien kasvonpiirteidesi mukaan Erikan blogista täältä. :)

6. Lumene Touch Of Radiance Blush / käyttämäni sävy 10

Mattainen, persikkainen poskipuna, joka jättää luonnollisen näköisen lopputuloksen, ja on kiva lisä aurinkopuuterin kaveriksi.


7. Lumene Blueberry Eyebrow Pencil / käyttämäni sävy 2

Käytin jokin aika sitten Eliten kulmakarvakynää, mutta värjätessäni hiusten tyven jokin aika sitten tummemmaksi, löysi tämä puoliksi käytetty kynä taas tiensä meikkipussiini, sillä tuhkaan taittava sävy mätsää nyt hiuksiini paremmin.

8. Maybelline Eye Studio Mono / käyttämäni sävy 01
IsaDora Eye Shadow Quartet / käyttämäni sävy 47

Maybellinen valkoinen luomiväri on melkeimpä yksi vakioluomivärini. Hyvä pigmenttisyys ja melko mattainen koostumus tuovat kauniin valon silmille, myös värikkäät luomivärit korostuvat valkoisen päällä kivasti.
IsaDoran Heavy Metal -luomivärinelikosta löytyy mattaiset vaaleanruskea ja tummanruskea nappi, joita käytän myös lähes päivittäin luomivaossa banaanivarjostuksena, kehystämään silmien muotoa. Hyvä pigmenttisyys ja pysyvyys.

9.  Maybelline Colossal Volum' Waterproof / käyttämäni sävy musta


Paras ripsiväri, jota olen käyttänyt. Pullea kuituharja, jolla saa mukavasti tuuheutta ihan muutamalla kerroksella. Vedenkestävä, koska muuten ripsien taivuttaminen olisi omalla kohdallani turhaa vesiliukoisten maskaroiden suoristaessa ne heti.10. Dipliner 
IsaDora Inliner Kajal / käyttämäni sävy 56

Yläluomen rajauksessa henkilökohtainen suosikkini on nestemäinen dipliner. Suti on vankka ja kiinteä, jolloin on helppo saada tasaista ja suoraa jälkeä. Tällä hetkellä käytössä Hennesin dipliner, mutta hyviksi havaittuja ovat myös Peggy Sagen ja Rimmelin yksilöt. Nuden sävyinen sisäkajal taas on luonnollisempi vaihtoehto valkoiselle värille, ja nämä IsaDoran nimenomaan sisärajaukseen/waterline-vesirajaukseen tarkoitetut kajalit todella pysyvät pidempään kuin tavalliset rajauskynät!

+1. huulikiilto


Oikeasti vaihtelen kyllä huulivoiteiden ja huulikiiltojen välillä, ja nuo huulirasvat useimmiten tuntuu vievän voiton -ainakin näin talvisaikaan kun huulet kuivuvat herkästi. Löysin kuitenkin pari päivää sitten kyseisen huulikiillon Hennesistä, ja tämä nude, melkein läpikuultava sävy on kuitenkin niin monikäyttöinen ihan arjessakin. Tämä huulikiilto myös tuntuu erittäin kosteuttavalta, eikä jää tahmaiseksi huulten pinnalle, joten minä tykkään! ;)Iloista maanantai-päivää -tämä tyttö lähtee kohta juridiikan sopimusoikeus- ja markkinointioikeustenttiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!