8.3.2014

FROSTY GREEN EYE MAKEUP


Muutama päivä sitten päivän väri kohdallani oli violetti, niin kynsissä kuin silmämeikissäkin, ja nyt kun kevät siellä jo kolkuttelee, innostuin leikkimään väreillä toisenakin päivänä. Tälläkertaa värileikit jäivät vain silmämeikkiin, ja väriksi tällä kertaa päätyi vaaleanvihreä. Ostin tämän LOLA-luomivärin Kanarian lomalta, ja siellä ollessa sitä ahkerasti käytinkin. Suomeen ja talven keskelle palattua, palasin myös itse tuttuihin ja turvalliseen ruskean sävyihin ja tämä oikeasti todella kiva luomiväri jäi meikkipussin pohjalle. Nyt kaivoin sen kuitenkin taas pitkästä aikaa esille ja kyllä, tykkään tästä edelleen! 

Täällä kerroin yhdeksi silmien korostusvinkiksi yläluomen sisärajauksen, ja seuraavista kuvista näettekin hieman tarkemmin, mitä tuolla tightliningilla tarkoitin. Kiinnittäkää katseenne siis yläripsien tyveen, vesirajalle.

Ensin siis kuva ilman rajausta:
 Ja tightlining-rajauksen kanssa:

Käyttämäni tuotteet

Luomilla:
Maybelline Eye Studio Mono / 01 Snow White
LOLA By Perse / 008
IsaDora Eye Shadow Quartet / 65 Khaki Bronze (tummanvihreä nappi)

Muut:
H&M dipliner / black
Maybelline Colossal Volum' Waterproof / black
Lumene Natural Code Eye Dramatizer Makeup Pencil / 14 Green
Max Factor Liquid Effect Pencil / Silver Spark
IsaDora Inliner Kajal / 56 Blonde

Tein myös kasvojen varjostukset uudella tuotteellani, Star Gazerin kivipuuterilla sävyssä Tan, ja ainakin näin ensimmäisen kerran jälkeen tykkään kovasti! Etuhiukset letitin pitkästä aikaa sivuun hollantilasena lettinä, eli ns. ranskanletti "väärinpäin".


 ...kiva tuo kaljukohta-efekti ohimolla :D Selkeesti käynyt pikku fiba tälle kotivärjääjälle -hups!


Hyvää lauantai-iltaa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Sulla on tosi kiva blogi! Kivoja kuvia ja meikki vinkkejä. Mä ainakin inspiroiduin ja teki heti mieli alkaa kokeilemaan kaikkia uusia meikki ideoita! :)

    http://anniangelikan.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Mikä ihana kommentti, kiitos! :) Tää mun blogi on vielä niin kovin pieni, niin on tosi kiva kuulla, että joku siellä ainakin tykkää ja etten ihan höpöjä täällä kirjoittele. ;) Ihanaa viikon alkua sulle!

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!