23.3.2014

KYLPYHUONEEN UUTUUS: SUBLIME GLOW SENSATIONAL CLEANSING OIL


Päivittäin meikkaaminen vaatii joka aamuisen, peilin edessä vietetyn ajan lisäksi oman hetkensä illalla, nimittäin puhdistuksen. Itse en välitä käyttää tähän montaa purkkia ja purnukkaa, ja aina välillä putsareita vaihdellen, yleisin comboni on ollut Erisanin hoitava puhdistusgeeli ja jokin vedenkestävän silmämeikin poistava aine. Toki Erisanin puhdistusgeelillä lähtee myös vedenkestävä meikki, mutta varsinkin jos ripsissä on useampi kerros mascaraa tai silmät on rajattu kunnolla, saattaa joitakin rippeitä silti jäädä, jotka sitten olen erillisellä silmämeikinpoistoaineella pyyhkinyt pois. 

Kosmetiikkaosastolla työskennellessä tulee kuitenkin vaihdettua kokemuksia tuotteista työtovereiden kanssa, ja jo muutaman kerran monen tätä L'Oréalin Sublime Glow Sensational Cleansing Oil -puhdistusöljyä hehkuttaneena, oli sitä lopulta itsekin pakko ostaa kokeiluun!


Tämä lupaa siis poistaa (samealta ja väsyneeltä iholta) meikin, myös sen vedenkestävän, sekä epäpuhtaudet ja tehdä ihosta heleän ja ravitun. Omalla kohdallani en niinkään osaa tuosta sameasta ja väsyneestä ihosta sanoa, mutta helposti T-alueelta rasvoittuva sekaiho se ainakin on. Tämän vuoksi olin tuota öljyisyyttä hieman arastellutkin, sillä tuntui hassulta pestä muutenkin rasvoittuvaa ihoa öljyllä! Noh, tämä tuote ei kuitenkaan jätä ihoa pesun jälkeen lainkaan rasvaiseksi, ja yövoiteen voi ihan huoletta levittää vielä tämänkin jälkeen. Vedenkestävän meikin tämä kuitenkin poistaa täydellisesti!! Vaikka meikkiä olisi reilumminkin, ei silmiä tarvitse hinkata montaa minuuttia, niin kuin monien putsareiden kanssa, vaan öljy poistaa joka ikisen meikin rippeen todella helposti. Olen nyt noin viikon verran tätä käytellyt, enkä kertaakaan ole tarvinnut erillistä silmämeikinpoistoainetta! Ehdottomasti siis suuuuri plussa, sillä näin iltapesu sujuu huomattavasti nopeammin. :) Öljy on myös erittäin riittoisaa koostumuksensa ansiosta, joten vaikka tämä pari euroa Erisanin pihditusgeeliä kalliimpi onkin, niin riitoisuudensa takia ei tätä tarvitse olla koko ajan ostamassa uutta putelia. ;) Ehdottomasti siis uusi lempparini!!

Onko teillä kokemuksia Sublime Glow -puhdistusöljystä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!