17.3.2014

MY WEEKEND

Lauantaina oli ihan huippukiva päivä! Lähdettiin aamulla J:n kanssa Helsinkiin, jossa ensin tavattiin Scandic Hotel Plazassa mun vanhemmat, jotka olivat palanneet juuri viikon lomaltaan Pariisista. Täällä oli yön pyryttänyt lunta, joka loskasateena jatkui koko aamupäivän, joten oli ihana nähdä kuvia aurinkoisesta Ranskasta, jossa kukat kukkivat ja ihmiset istuskelivat terasseilla ja puistoissa piknikillä -oi, olisipa se kevät ja kesä jo täälläkin!! Tuliaisiksi iskä ja äiti olivat tuoneet suussasulavia Jean-Paul Hévin macaronseja (!!!), Maxim's De Parisin "fine lace crépes coated in dark and milk chocolate" -suklaakeksejä, muutaman muistivihon, hauskan Miss Pasta -pastakauhan ja suloisen purnukan. Lisäksi tuliaiskassista löytyi jotain ihanan tuoksuista puruteetä sekä ruusun ja sitruunan tuoksuiset palasaippuat.


Pikku tapaamisen jälkeen äiti ja isä jatkoivat matkaansa kohti kotia, ja me suunnattiin J:n kanssa Kamppiin ja Forumiin. Ihan hirveästi en juttuja löytänyt (varsinkaan niitä, joita mun puhelimen kuvissa oli ostoslistalla, hmph), ja koitinkin olla säästäväinen, mutta kyllä muutama ihanuus tiensä takaisin Turkuun löysi!

pakollinen selfie Scandic Hotel Plazan vessassa / ankkurineule - Hampton Republic; KappAhl /
chino shortsit - Hampton Republic; KappAhl / raidallinen kangaskello - Clas Ohlson (vielä odotellen sitä aitoa Daniel Wellingtonia ja Classic Canterburya...!)

rento bleiseri - KappAhl / raidallinen kauluspaita - Hampton Republic; KappAhl /
kirjekuorilaukku - KappAhl / neonpinkit puhelimenkuoret - Clas Ohlson / pihveillä!

Vähän vajaa nelisen tuntia jaksettiin kierrellä kauppoja ja herkutella Manhattan Stakehousessa, ja sitten suunnattiinkin takaisin kohti kotia -kirkastuneen sään ja auringonlaskun saattelemana.


J lähti vielä muutaman työkaverin kanssa viihteelle, mutta itse jäin rentoutumaan sohvannurkkaan. Sunnuntai olikin mulla työpäivä, joten kotiin jääminen oli myös siitä syystä ihan hyvä valinta. ;)

PS. Sain kuulla perjantaina myös yhden maailman ihanimman uutisen! ♥ ♥ En kuitenkaan vielä paljasta mistä on kyse, mutta kun sen aika koittaa, niin palailen siihen postauksen muodossa.

Toivottavasti teilläkin oli ihana viikonloppu! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!