7.3.2014

3 NOPEAA VINKKIÄ SILMIEN KOROSTUKSEEN ARJESSA

Itse tykkään meikkaamisesta ja erityisesti silmien korostamisesta. Kuitenkin päivinä, jolloin ei ole mitään menoja, mutta haluaa mahdollisia ulkona poikkeamisia varten kuitenkin hieman ehostautua, ja koska kaikki siellä ruudun toisellakaan puoella eivät välttämättä ole niin hurahtaneita meikkaukseen, listasin omat kolme vinkkiäni miten saat korostettua silmiäsi luonnollisella tavalla.

1. Ripsien taivutus


Jos sinulla on luonnostaan suorat ripset, niin jo pelkästään ripsien taivuttamisella saa paljon aikaan! Myös ilman ripsiväriä! Katseesta tulee välittömästi huolitellumpi ja jopa naisellisempi. Vai mitä mieltä te olette? (jälkimmäisessä kuvassa alaluomen lähelle on nähtävästi eksynyt myös jokin roska, just don't mind about that!)


 2.-3. Ripsiväri ja yläluomen sisärajaus, eli tightlining


Kevyt kerros ripsiväriä taivutettuihin ripsiin tuo lisää näyttävyyttä ja syvyyttä. Ripsien kokonaispituus tulee myös paremmin esille. Jälkimmäisessä kuvassa yläripsien "sisäpuoli" aivan ripisen tyvestä on myös rajattu nestemäisellä eyelinerilla. Huomaatteko, miten rajaus korostaa silmän muotoa ja tuo katseeseen intensiivisyyttä ilman, että rajaus varsinaisesti näkyy? (Tästä aiheesta julkaisen vielä paremmat kuvat tulevassa meikkipostauksessa)


Seuraavista kahdesta kuvasta näkyy vielä "yhteenvetona", kuinka vain kolmella yksinkertaisella vaiheella saa korostettua silmiä niin, että lopputulos on kuitenkin erittäin luonnollinen eikä liian meikattu! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!