29.3.2014

PEEK TO MY WEEK

Tässä mä katselen puolella silmällä ekaa jaksoani Dance USA:sta (en tiennyt, että se on taas käynnissä!?), jota jokunen 3-4 vuotta sitten seurasin ihan innolla (koska kaikki koreografiat on vaan niin hienoja ja olis upeeta osata itsekin liikkua niin kuin monet kisaajat!) ja päädyin postaamaan tänne kuvapostausta oman kuluneen viikkoni varrelta. Itseasiassa melko suureksi yllätykseksi ei puhelimen uumeniin ollutkaan tallentunut kovinkaan montaa kuvaa! Joten siitä syystä siis vaihteeksi tällainen lyhyempi päivitys. :) 

1. Tää kuva on itseasiassa viime sunnuntailta, mutta lasketaan sekin nyt tähän viikkoon. ;) Eli nopeaa suttunutturaa ja uuden meikin kuvaamista blogiin. (postaukseen pääset tästä.)

2. Violettiin meikkiin ihastuminen. Esimerkkinä Rihanna ja syvä, tumma mutta kirkas violetti silmämeikki.

3. Terveellistä töissä. ;) Nutrilett-patukkaa ja ihan parasta tomaatti-vuohenjuustokeittoa!

4. Nautical style of the day. Keskiviikkona oltiin merellisissä fiiliksissä uudessa ankkuripaidassa, sinisessä silmämeikissä ja punahuulissa.

1. Värikästä kevät- ja kesäinspiraatiota silmämeikkiin The Beauty Departmentin Instagram-sivuilta. (koko postaus esillä TBD:n blogissa)

2. AAH, uusi rakkaus! BikBokin harmaa, This Is My OOTD -swetari on pakko saada! Myymälästä ei tosin vielä löytynyt, joten täytyykin käydä ahkeraan bongailemassa sitä.. ;)

3. Perjantaina oli ihana kevätsää! Lähdössä I:n luo väsäämään kouluhommia. But first, let me take a selfie!

4. Minilipastojen tsekkailua Ikean sivuilta. Olisi taas tarvetta järjestellä näitä koko ajan lisääntyviä meikkivarastoja... :')

Huomenaamuusta piti mennä J:n, I:n ja C:n kanssa Blankon brunsille, mutta siarastapauksen takia I joutui töihin tuuraajaksi, joten sunnuntai vietelläänkin sitten J:n kanssa kaksin. :) Koitetaan keksiä jotain kivaa. 

Millaista viikonloppua siellä suunnalla vietellään? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!