20.11.2014

TUTORIAL: LINDA HALLBERG INSPIRED - BRONZE & TEAL


Painakaahan näin heti aluksi tuosta yläpuolelta musiikki soimaan -jälleen kerran yksi älyttömän hyvä biisi, ja sopii mun mielestä jotenkin myös tän meikin tunnelmaan.


Kuten mä viime meikkipostauksessa lupailin, niin nyt olisi vuorossa jotain sähäkämpää! ;) Sattumalta tässä kuitenkin toistuu samoja sävyjä; turkoosia ja kuparia!

Tähän meikkiin sain inspiraation älyttömän lahjakkaalta Lindalta, ja halusinkin luoda oman versioni tähän lookkiin, niin upealta se näytti! Mua Instagramissa seuraavat onkin jo joku aika sitten nähnyt tästä vähän sneak peakia, ja tarkkasilmäisimmät on ehkä saattaneet kyseisen kuvan bongata myös tuolta blogin alalaidassa olevista Instan kuvista. Ihan niin täydellistä lopputulosta en luonnollisestikaan saanut aikaan, kuin Lindan alkuperäinen meikki, eikä se myöskään ole aivan näin kirkas, mutta oon kyllä erittäin tyytyväinen siihen, miten tämä näin ekalla kokeilulla onnistui! Olisihan tuota sinisyyttä voinut tasapaioittaa kerrostamalla päälle jotain tummempaa sävyä tai ruskeaa, mutta musta tää näytti kivalta näinkin! Selailin tuossa eräänä päivänä nimittäin läpi kaikki tämän mun blogihistorian silmämeikit, ja kiinnitin huomiota siihen, että alkuaikoina vaikka kuvat ja toteutus ei ehkä ole olleet parhaimpia, niin oon käyttänyt enemmän värejä mitä viime aikoina! Niimpä tämän meikin värikkyys ei nyt haitannut mua ollenkaan. :) Luonnossa tämä ei myöskään ihan täysin näin kirkas ollut, näissä kun nyt kuitenkin on vähän säädetty kirkautta ja väritasapainoa. 

Lindan blogista en tähän löytänyt tutorialia, joten päätin itse kuvata sellaisen. Pariin kuvaan oli pakko myös minunkin muuntaa tuo silmien väri, sillä mun mielestä tämä meikki sopii todella hyvin niin sinisille, sinivihreille tai ruskeille silmille!


1. Aloitetaan pohjustamalla luomet, ja sen jälkeen levittämällä koko liikkuvalle luomelle rusahtavankuparista luomiväriä.
2. Seuraavaksi varjostetaan tummanruskealla luomivakoa aivan sisänurkasta lähtien. Väri saa nousta melko ylös kulmaluulle, ja silmän ulkonurkassa kannattaa koettaa luoda tuollaista v:n muotoista nurkkaa. Tässä vaiheessa ei tarvitse vielä olla super tarkka, sillä tähän palataan vielä myöhemmin tutorialissa.
3. Häivytellään vaalealla helmiäisellä ruskean reunoja, ja korostetaan kulmaluuta sekä silmän sisänurkkaa valkoisella luomivärillä.
4. Seuraavaksi tehdään ohut kissamainen rajaus yläluomelle, turkoosilla/sinisellä silmänrajaustussilla.


5. Jatketaan samalla tussilla hieman myös alaluomelle...
6. ...jonka jälkeen jatketaan alaluomen "rajaus" loppuun sinisellä luomivärillä.
7. Rajataan alaluomen vesiraja turkoosilla kajalilla, ja levitetään sitä kokonaan myös edellä tehdyn sinisen alueen päälle. Tässä vaiheessa lopputulos näyttää vähän epäilyttävältä, mutta ei huolta! Kyllä se siitä vielä muotoutuu. ;)
8. Seuraavaksi otetaan siveltimeen vaalenaruskeaa, ja aletaan häivyttelemään alaluomen siniturkoosia rajausta alaspäin.


9. Jatketaan alaluomen häivyttelyä samoilla ruskeilla ja kuparisilla sävyillä, mitä käytit yläluomelle.
10. Tässä vaiheessa palataan myös hieman yläluomen pariin, ja lisätään tarpeen mukaan luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan hieman lisää tummanruskeaa.
11. Seuraavaksi taivutetaan ripset ja lisätään ripsiväriä yläripsille.
Valmista!


Päivämeikiksi tämä on mun mielestä hieman turhan dramaattinen, mutta illanviettoon, konserttiin, teemabileisiin tms. on tämä hyvinkin käyttökelpoinen look! Just sopivan erikoinen ja näyttävä.

Kovin luonnollisen näköistä muokkausta en saanut aikaan, vai tuleeko teillekin näistä silmistä jotenkin Twilight-vibat?!


Mitäs pidätte? :) Riittäisikö pokka kokeilemaan jotain tämmöistä? ;)


Ja jos teille tulee mieleen postaustoiveita tai jotain meikkilookkeja, joihin haluaisitte jonkinmoista tutorialia, niin laittakaahan ihmeessä kommenttia tai sähköpostia! :)

***

Silmämeikissä käyttämäni tuotteet:

IsaDora Eye Shadow Quartet - 61 Golden Sunset (kuparinruskea nappi)
IsaDora Eye Shadow Quartet -  65 Khaki Bronze (ruskea nappi)
IsaDora Eye Shadow Quartet - 65 Khaki Bronze (vaalea nappi)
Maybelline Eyestudio Mono - 01 Snow White
Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner - Parrot Blue
Yves Rocher Duo Eyeshadow - 31 Bleuet Et Jacinthe (tummansinen nappi)
Gina Tricot Eyeshadow - 76 Brilliant Blue
Maybelline Master Drama Chromatics - Turquoise Vibe
IsaDora Eye Shadow Quartet - 47 Heavy Metal (mattainen vaaleanruskea nappi)
Maybelline The Colossal Volum' Express Waterproof -mascara

22 kommenttia:

  1. Ihan huikee meikki!!! <3 Mä niin tykkään noista kuvasarjoista mitä sulla on! Älyhyvät step-by-step -ohjeet :)

    VastaaPoista
  2. Nyt on sähäkkä meikki, tosi upee!♥ tykkään kyllä sun silmistä ihan älyttömästi, ne on niin kauniit:)

    VastaaPoista
  3. jälleen aivan sairaan upea meikki!<3 sinun kasvoilla mikä tahansa näyttää upelta ja häikäisevältä!! voiku pääsisin sinun meikattavaksi ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Paula, kaunis kiitos! ♥ Sun täytyy tehdä joku reissu tänne Turkuun ;)

      Poista
  4. WAUUUUUU!!!!!!!!!!! Mä voisin todellakin kokeilla tuollaista, mut en tiiä rohkenisinko päiväs aikaan, mut iltameikkiin ehdottomasti!!! <3 Miten oot oikeen osannut muokata tuon silmien värin noin? Katoin eka et sulla on piilarit ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huikeeta Tania, mä voisin niin nähdä tällasen meikin sun upeilla bambi silmillä!! ♥ Ja tuon silmien värin muokkasin ruskeeksi ipiccy:lla! :) Piilarit pelottaa mua, niin niitä ei oo kyllä tulossa käyttöön, vaikka vähänkö ois hauska leikkiä värillisillä! ;)

      Poista
  5. vaau nainen, oot kyllä upea!♥♥ tosi sähäkkä tuo meikki, tuota voisi kokeilla vaikka johonkin baariin tms! itseasiassa eräs kaverini on järjestämässä synttäreitään jossa teemana on "Blue Party" -eli pukeutudutaan siniseen. Sinnehän tuo voisi sopia ihan älyttömän hyvin! :) itse tein vasta yksi aamu meikin jossa käytin yläluomella siniharmaata luomiväriä ja rajasin alaluomen kimaltelevalla kultaisen/pronssisen sävyllä, sekin korosti kivasti miun vihreänruskeita silmiä! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo wauuu, tää olis kyllä varmasti aika passeli noihin synttärijuhliin! :) Ja voi että toi kuulostaa hyvältä toi sun tekemä meikki! ♥ Toivottavasti otit siitä kuvaa? Ois kiva nähdä :)!

      Poista
  6. tosi makee meikki! :) itsekin voisin tuota kokeilla, mutta en usko että kovin hyvin siinä onnistuisin :Dd sulla näyttää upeelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mary! :) Ja tääkin oli mun eka kerta kun tällaista kokeilin, eikä mitenkään kovin vaikea edes ollut, vaikka ehkä kinkkiseltä näyttääkin. :) Joten kokeile ihmeessä!!

      Poista
  7. Vautsi<3 Upea meikki jälleen tuhannen kerran :) Ja selkeät ohjeet! Ihana olisikin joskus laittaa tuollainen erikoinen sähäkkä meikki, kun aina tulee itse meikattua aika tylsästi :D Nyt pikkujouluihin täytyy yrittää erikoisempaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! ♥ Pikkujouluihin on kyllä kiva vähän räväyttää ja irrotella :)!

      Poista
  8. Ite tykkään kokeilla vähän räväkämpiä meikkejä joskus ja voisin ihan hyvin tehdä iltamenoihin jotain tän suuntaista, sen verran hyvältä näyttää :) Hyvin toteutettu tutoriaali ja Lindan kädenjälkeä tulee itsekin ihailtua usein.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Olis makeeta nähdä jos joskus jotain tän tapaista kokeilet!! :) Ja Linda on kyllä ihan mieletön!

      Poista
  9. Ihana olisi joskus laittaa tuollainen erikoinen sähäkkä meikki, mutta jotenkin oon vaan liikaa kiinni siinä tutussa ja turvallisessa :s en oikeen osaa ees tehdä rajauksia! Tuu pliis meikkaan mut<3!!

    VastaaPoista
  10. Oi mä niin haluisin tän meikin omalle naamalle. Näen jo silmissä studio kuvat tästä meikistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tiiätkö Marika, niin mäkin nään sut tää meikki kasvoilla joissain kuvauksissa!

      Poista
  11. Vau! Todella upea meikki! :) Tekisi mieli itsekin kokeilla, mutta vastaavanvärinen rajauskynä puuttuu. hehee, sainko juuri hyvän syyn ostaa lisää meikkejä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :) Heheh, taisitpa juur saada! ;)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!