6.11.2014

TUTORIAL: BURGUNDY EYES


Viikko sitten torstaina vilahtikin jo hieman esimakua tästä meikistä. Mä oon tänä syksynä jo jonkin aikaa kaivannut itselleni viininpunaista luomiväriä, ja tämän yksilön ostin Gina Tricotista edulliseen, noin 6 euron hintaan. Sävy tässä luomivärissä on ehkä hieman liian tumma, hieman punertavampi olisi luultavasti ollut enemmän mun mieleen, mutta kivalta tämä silti näyttää ja sopii varmasti paremmin useamman asun kanssa. Tämä luomiväri on myös mun mielestä vähän turhan varisevaa, joten kannattaa olla tarkkana, että pyyhkii mahdollisesti poskille varisseet värit varovasti pois. Ja sitten siihen tutorialiin!


1. Pohjusta luomet.
2. Levitä viininpunaista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, ja häivyttele hieman kohti luomivakoa.
3. Häivyttele sävyä luomivaosta ylöspäin kohti kulmaluuta vaaleanruskealla, hieman oranssipohjaisella luomivärillä. Väri saa nousta melko reilustikin kulmaluuta kohti.
4. Lisää sitten mustaa luomiväriä silmän ulkonurkkaan ja luomivakoon kuvan osoittamalla tavalla.


5. Häivyttele mustaa luomiväriä tummanruskealla sekä 3-kohdassa käytetyllä oranssipohjaisella vaaleanruskealla.
6. Korosta seuraavaksi silmän sisänurkkaa sekä kulmaluuta hohtavalla vaalealla luomivärillä.
7. Lisätäksesi luomelle vielä hieman lisää syvyyttä, lisää mustaa luomiväriä aivan silmän ulkonurkkaan.
8. Häivyttele käyttäen tummanruskeaa, viininpunaista sekä vaaleanruskeaa.


9. Rajaa viininpunaisella luomivärillä alaluomea, keskittyen enemmän ulkonurkkaan.
10. Lisää aivan alaripsien tyveen, ulkonurkkaan, vielä hieman mustaa luomiväriä.
11. Pehmennä äsken tehtyjä värejä alussa käyttämälläsi vaaleanruskealla. Rajaa yläripisen tyvi ohuesti mustalla kajalkynällä. Rajaa sillä myös ylä- sekä alaluomen vesirajat.
12. Taivuta ripset ja lisää tuuheuttavaa ripsiväriä. DONE!


Huulimeikissä kokeilin jotain aivan uutta. Sain joskus töistä MaxFactorin Flipstick Colour Effect Lipstickin sävyssä 30 Gipsy Red, ja siinä on siis kaksi päätä. Toinen pää on upean punakultainen ja toinen pää oranssinpunainen. Mainosten mukaan kuuluisi ensin levittää huulille tuota punaista ja lisätä sitten huulten keskelle kultaa (tai käyttää yksinään), mutta mä käytinkin tässä nyt koko huulille vain tuota pelkkää kultaista sävyä. Livenä ei ehkä ihan kaunein mahdollinen lopputulos, mutta kuvissa näyttää mun mielestä ihan mielettömältä!  Ehkä tälle täytyy kuitenkin antaa vielä uusi mahdollisuus, jos se vaikka toisella kertaa näyttäisi livenäkin yhtä hyvältä. Vai mitä te ootte mieltä, hot or not?


PS. Tänään satoi tänne Turkuun myös ensilumi! Yhh. En tiedä oonko ainoa, joka ei ollenkaan ilahtunut tästä valkoisesta vieraasta?! :D Toki valkea maa tuo vähän valoa tähän pimeyteen ja onhan lumessa aina oma tunnelmansa, ja sulaahan tuo varmasti vielä pois. Mutta vaikka itse siitä parin päivän Joulusta ihan pidänkin, niin talvi ei kyllä ollenkaan ole mulle mikään lempi vuodenaika. Mä eläisin mieluummin keväässä ja kesässä, kuin tässä märässä, kylmässä ja pimeässä talvessa. Minkälaisia fiiliksiä sieltä ruudun takaa löytyy? :)

20 kommenttia:

  1. vauuu !! upea meikki jälleenkerran, tuntuu että sulle sopii meikki kuin meikki!! mie aina meikkaan sillä yhdellä samalla tyylillä, täytyis vaa ottaa itteä niskasta kiinni ja yrittää kokeilla jotain erilaista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiiiitos Paula! :) <3 Heh, eipä mullekaan nyt varmaan ihan kaikki sovi, mutta eipä siitä haittaakaan oo joskus vähän kokeilla -siitä vaan itekin joskus kokeileen, sitä voi yllättyä positiivisestikin! ;)

      Poista
  2. Tää sopii sulle tosi hyvin! Kävisi hyvin pikkujoulu meikiksi :) En vaan tiedä, että sopisiko itselleni noin tummat sävyt, kun en ole koskaan tottunut käyttämään. Pitäisi ehkä opetella :D Sinulla on kyllä kunnon säihkysilmät! Siis mitenkä pitkät ripset! :O Minulla on varmaan puolet tuosta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! :) Kokeile säkin vaan ihan rohkeesti, sulla on niin upeet isot silmät, että varmasti sopisi! :) Varsinkin kun sulla on tukassakin vähänn tummuutta :) Ja heh, kiitos, on näistä ripsistä joskus haittaakin, kun meinaa aina osua mun silmälasien linsseihin ellei muista taivuttaa kunnolla... :D

      Poista
  3. Tosi kaunis meikki! :) Mä taas olin niin innoissani tosta lumesta. :D Paitsi nyt ei oo kivaa kun tuolla sataa..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Haha joo, tuo sade ja loska on kyllä ihan kamalaa...!

      Poista
  4. Mun on pakko päästä joskus sun meikattavaksi :) Sulla on kyllä todella pitkät ripset..Ihme etten ole aikasemmin sitä huomannut

    Blogissani on Soap Gloryn tuotteiden arvonta.Toivottavasti osallistut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, Marika ♥

      Ja kiva kun muistutit, täytyykin käydä kurkkaamassa! :)

      Poista
  5. Uih, upea tämä sinunkin versio ♥ Nättimys♥

    VastaaPoista
  6. Mää oon niin innoissani kaikista näistä sun meikkipostauksista ♥ oot oikea malli!! Oikeasti niin kauniita nuo kasvokuvat ♥ onnistut aina niin hyvin :')♥ ja heii täällä toinen ei talvi ihminen vaikka joulu onkin ihana. :(((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikää, apua Emilia mikä kommentti! :-* ♥ Oot ihana ♥ Vaikka itselläs on aina vaikka minkälaisia mallikuvia! ;) Ja ihana kuulla, etten oo ainut, joka ei tästä talvesta niin kovasti nauti!!

      Poista
  7. ihan tajuttoman nätti meikki! :)

    VastaaPoista
  8. Upeat meikit, kunpa mäkin osaisin tehdä tollasia.. Tuntuu että oon ihan tumpelo kun lähden yrittämään jotain erilaista, perus luomivärit ja rajaukset onnistuu ja thats it :-D No, pitäs vaan harjotella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! :) Joo, rohkeasti vaan harjoittelemaan ja kokeilemaan erilaisia juttuja! Tylsät vapaapäivät on sellaseen ihan parhaita hetkiä :)

      Poista
  9. ihana, juuri tähän vuodenaikaan sopiva meikki!<3 ja sinä taas niin kaunis siellä<3 tänne lappeenrantaan satoi perjantaina ensilumi (tai räntää :D), mutta nyt maa on tosiaan ihan valkoinen! toisaalta kiva että on hieman valoisampaa, mutta en usko että tuo lumi vielä pysyvästi maahan jää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli ♥ Tämä kyllä sopii niin hyvin tähän vuodenaikaan :) Täällä pysyi tuo lumiräntä maassa muutaman päivän, mutta nyt ei ole enää mitän jäljellä..

      Poista
  10. Niinkuin tuo Marikakin oli kommentoinut, niin ois kyllä huippua joskus päästä sinun meikkituoliin istumaan ja nähdä millasen meikin tekisit minulle! :)))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, hih, se olis kyllä hauska kokemus! :) Sullakin niin kauniit piirteet, että ei kyllä ainakaan mallin puolesta voisi epäinnistua ♥

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!