29.11.2014

HOLIDAY TUTORIAL: ISADORA MAGIC MAUVES


Pikkujoulukausi on varmasti monilla jo potkaistu käyntiin, mutta jos vielä on juhlia tiedossa, niin tässäpä olisi tutorial illan sähkyvimpään lookkiin! Tämä meikki olisi loistava myös Uutena Vuotena! Perustin myös juhlakausi-tagin, jonne lisäilin erilaisia juhlameikiksi sopivia meikkejä ja tutorialeja. Pikkujoulut ja uusi vuosi -tagien takaa löytyy puolestaan eritellymmin niihin ajankohtiin sopivia meikkejä. Joten jos jatkossa on tietyn tyyppisiä meikkejä, mitä etsitte, niin oikeasta reunasta kyseisten tagien takaa löytyy ainakin muutamia ehdotuksia. :)

IsaDoran Mesmerizing-juhlakokoelmaan kuuluu kaksi upeaa viiden sävyn luomiväripalettia, ja nähtyäni tämän Sanna-Emilian luoman meikin tuolla Magic Mauves -paletilla, oli mun ihan PAKKO saada kyseinen paletti myös itselle! Toinen paletti kantaa kokoelman nimeä Mesmerizing, ja sen sävymaailma on kullassa ja ruskeassa. Itseltä noita ruskean eri sävyjä löytyykin jo sen verran, että iskin kynteni tähän violettiin (vaikka tästä ihan haltioituneena alkoi tuo ruskeakin paletti houkuttaa..!). 

Tässä kuitenkin tutorial, jossa on käytetty kaikkia Magic Mauves -paletin sävyjä, sekä vain ja ainoastaan niitä. Okei, kulmaluulle levitin yhtä toista vaaleaa luomiväriä, mutta muuten tässä ei ole muita luomivärejä käytetty! Olkaapas hyvä:


1.-2. Aloitin levittämällä paletin tumminta sävyä silmän ulkonurkkaan v:n muodossa, ja jatkaen noin puoleenväliin luomivakoa.
3. Seuraavaksi otin toiseksi tumminta, hieman enemmän punertavanviolettia sävyä, ja aloin sen avulla häivyttää ja pehmentää edellistä väriä, säilyttäen ulkonurkan v:n muodon.
4. Silmän etunurkkaan lisäsin seuraavaksi paletin hohtavaa beigeä väriä. (Upean kimalteleva!!)


5. Luomen keskiosaan levitin paletin hohtavaa violettia...
6. ...jonka reunoja pehmensin toiseksi tummimmalla sävyllä, jolloin saatiin kaunis pehmeä lopputulos värien välille.
7. Rajasin myös alaluomen ulkonurkkaa tuolla toiseksi tummimmalla sävyllä.
8. Seuraavaksi taputtelin kevyesti koko yläluomen päälle paletin kimaltelevaa, hopeista sävyä, ja häivyttelin vielä tummia sävyjä kulmaluulle vaalealla, hieman hohtavalla luomivärillä (tämä sävy ei ollut ko. paletista).


9. Levitin paletin violettia sävyä alaluomen keskiosaan, sekä kohdassa 7 tehdyn tumman rajauksen päälle. Silmän sisänurkkaa korostin vielä uudelleen tuolla paletin beigellä sävyllä.
10. Tässä valmis luomiväri! Jos koet tarvitsevasi johonkin osaan lisää väriä, niin lisäykset kannattaa tehdä tässä välissä.
11. Seuraavaksi rajasin yläluomelle mustan kissamaisen rajauksen...
12. ...taivutin ripset ja lisäsin tuuheuttavaa ripsiväriä. Alaluomen vesirajan rajasin myös vaalean beigellä kajalilla. VALMISTA!

Huulimeikiksi valitsin vaaleanpunaista; MAC:n Angel -huulipuna + vaalea huulikiilto.


Mitäs pidätte? Onko tarpeeksi säihkyvä? ;)


Ootteko te jo iskeneet silmänne tähän Mesmerizing-juhlakokoelman tuotteisiin? Entä ihastuitteko tähän kyseiseen luomiväripalettiin yhtä kovasti kuin minä? :)

Tässä paletissa on kyllä kaikki kohdallaan; sävyt ovat upean pigmenttisiä ja ovat helposti häivytettävissä. Pelkäsin aluksi hieman glitterien pöllyämistä ja varisemista poskille, mutta ei, napit on juuri sopivan "kovia", jolloin tätä jauhemaista pöllyämistä ei tapahdu. Ihan loistava paletti siis! Olihan tällä hieman hintaa, mutta en kyllä hetkeäkään kadu! Varmasti yksi mun upeimmista luomiväripaleteista tämä Magic Mauves. Nämä Mesmerizing-kokoelman tuotteet ovat siis kausituotteita, joten kipin kapin kaupoille, jos mielitte saada vielä omanne! ;)


Loistokasta lauantai-illan jatkoa! 

"We are all stars and we all deserve to twinkle." - Marilyn Monroe

18 kommenttia:

 1. Tosi kiva meikki! :)

  VastaaPoista
 2. Mua rupes kiinnostaan tuo paletti!! 8) Ärsyttää just monesti se ku luomivärit varisee ....:/ Oot kyllä niin kaanis tyttö, voi mahoton! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä tosi upee paletti! Ja tosiaan en huomannut mitään varisemista noiden luomivärien osilta! :)) Ja hassu, itse oot!! ♥ Pusipusi!

   Poista
 3. Tosi hieno! :) Jälleen taitosi näytit.<3

  VastaaPoista
 4. Oii mitä kimallusta :)<3 tuollainen paletti olis kyllä tervetullut tännekkin suunnalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookki upee! :)♥ Siispä kipin kapin Isadoran hyllylle, Emppu ;) Ennen kun nää loppuu!

   Poista
 5. Oi toi ois kyl kiva. Samaten tuo paletti ! On meinaan ärsyttävää kun tekee kerranki jonkun tummemman meikin niin loppuillasta se on varissu pitkin poskia ja näyttää ihan kauheelt :( oletpa ihana <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi toinen ihanuus siellä! ♥ Tää on kyllä tosi laadukas paletti, ja varmasti muutkin nää Isadoran viiden sävyn paletit; tää meikki pysyi mulla hyvänä koko päivän (tosin olin ihan vaan kotona :D)

   Poista
 6. vau mikä säihkysilmä olet!<3 tosi kaunis ja juhlava meikki, ihanan väristä tuo luomiväri :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiitos Tuuli! ♥ Ja tässä on kyllä upeet sävyt! :)

   Poista
 7. Voi kuinka nätti meikki! Pakko kyllä hankkia jostain edes toinen noista Mesmerizing paleteista! <3
  PS. Musta on kiva, miten lisäilit noihin kuviin tekstejä, Hauska lisä! =)

  http://mmakingitupp.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva kuulla, että tykkäät! :) ♥ Ja todellakin voin suositella näitä paletteja, kipinkapin kaupoille! ;)
   Mukavaa saada kommenttia myös noista teksteistä! Hyvä, ettei ne häirinnyt! :D

   Poista
 8. IHANA meikki!!♥ Ja tosi hyvät ohjeet tuohon luomivärin levittämiseen! :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä katoin heti ekaksi että ihanan säihkyvä meikki! ♥ Ja kaunis värimaailma muutenkin tässä! :)

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!