11.11.2014

SMOKY EYE TUTORIALS - #5 PEACHY BLACK




Käsi ylös kuinka moni vielä muisti, että mulla on ollut tekemättä vielä kaksi näistä smoky eye lookeista? Hep, ainakin mulla itsellä meinas ne vallan unohtua! Taisin napata liian ison palan tuossa kuuden saman aiheisen tuton luomisessa, sillä ihan valehtelematta täytyy sanoa, että nää perus harmaanmustat smoky eyet tulee jo vähän silmistä ja korvista ulos.. Mutta ei sillä, meikkaaminen on kivaa, joten siinä mielessä kyllä kiva tehdä näitä. :) Ja tottakai haluan kaiken aloitetun saada loppuun. Kumpikin näistä vielä puuttuvista lookeista oli myös saanut teiltä ääniä, joten tässä olisikin nyt toisiksi viimeinen smoky eye tutorial! Tuosta edellä linkkaamastani kollaasista tämä on siis variaatio numerosta 4. Tuotetiedot liikkuvat tällä kertaa kaikissa vaiheissa mukana!


1. Levitä vaaleaa luomiväriä koko luomelle. Mä käytin tässä Viva La Divan Nudie Two -palettia, ja sävyä nimeltä Edgy, joka oli aika lailla saman sävyinen mun ihon kanssa. Luomiväri antaa meikille kivan pohjan, joten itse värin näkymättömyys ei haittaa.
2. Levitä seuraavaksi vaaleanruskeaa luomivakoon, ja häivytä sitä myös alaspäin liikkuvalle luomelle. Tässä käytin tuota samaa Nudie Two -palettia ja sävyä Naked.
3. Seuraavaksi persikkaista tai kuparista luomiväriä luomivakoon vaaleanruskean päälle, ja häivyttele sitä reilusti ylöspäin kohti kulmaluuta. Tämä toimii ns. transition, eli siirtymävärinä mustalle luomivärille. Itse käytin tässä kuparista sävyä Lumene Natural Coden Eye Dramatizer Trio -luomiväripaletista, sävyssä 9 Daring.
4. Korosta kulmaluuta vaalealla helmiäisellä. Tässä käytin StarGazerin Pearl Eyeshadow -luomiväriä, sävyssä Peach Flush.


5. Levitä seuraavaksi mustaa luomiväriä liikkuvalle luomelle...
6. ....ja häivyttele rajoja pehmeämmäksi. Tässä käytin ensin StarGazerin Star Pearl Eyeshadow'ta sävyssä Black, jonka jälkeen pehmensin rajaa Nude Two -paletin mustalla sävyllä, Glam Night.
7. Rajaa sitten mustaa aluetta hieman tarkemmin ja lähemmäs luomivakoa (huomaatteko eron 5-kohtaan?).
8. Tee seuraavaksi mustalla kajalkynällä ohut rajaus yläluomelle, sekä alaluomen vesirajalle. Tässä käytin MaxFactorin Kohl Penciliä, sävyssä 020 Black.


9. Seuraavaksi pehmennetään ja häivytellään tuota mustan luomivärin rajaa, jolloin jälki on tuollainen liukuva. Itse käytin tässä harmaanruskeaa sekä tummanruskeaa luomiväriä, molemmat IsaDoran Eye Quartet -paletista, sävy 47 Heavy Metal.
10. Levitä tuota samaista harmaanruskeaa pehmeästi myös alaripsien tyveen...
11. ...jonka jälkeen lisää alaripsien tyveen myös hieman mustaa luomiväriä.
12. Silmän sisänurkkaan levitetään kultaista luomiväriä. Mua harmittaa, kun mulla ei ole mitään kunnollista kultaista sävyä! Pakko hankkia sellainen, eihän näistä kultaisista jutuista muuten tuu oikein minkään näköisiä... Tässä mulla oli käytössä siis Chanelin Premier Or Eyeshadow, sävyssä First Gold.


13. Seuraavaksi taivuta ripset ja lisää ripsiväri, sekä halutessasi myös irtoripset tuomaan lisää näyttävyyttä. Rajaa myös mustalla kajalilla yläripsien vesiraja. Ripsivärinä käytin Maybellinen The Colossal Volum' Express -mascaraa (vedenkestävänä tietenkin), ja tuon tightline-rajauksen tein MaxFactorin kajalilla (sama kuin aiemmin mainittu).
14. Huuliin valitsin raikkaan vaaleanpunaisen sävyn. Tämä on itseasiassa näistä Viva La Divan punista tuo sävy 15 Soft Pink.

VALMISTA!


Tykkäättekö? 

Kaikkia tän Smoky Eye Tutorials -postaussarjan meikkejä pääset kurkkailemaan TÄSTÄ.


19 kommenttia:

  1. voi Pauliina, olet ihan älyttömän kaunis noissa kuvissa!♥ tätä meikkiä aion ehdottomasti kokeilla jossain vaiheessa, näyttää nimittäin todella hyvältä ja lisäksi simppeliltä toteuttaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Tuuli, itse kaunotar siellä! Kiitos! ♥ Ja huippua kuulla, että tää meikki pääsee sulla kokeiluun -jee!! :)

      Poista
  2. ooi tykkään todellakin!! ♥ yks mun lemppareista noista smokey eye -tutoista :) tää on niin ihana, pitääpä testata joihinkin pikkujouluihin! ps. oot hurjan kaunis ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten ihana kuulla, kiitos paljon Jenni!! :) ♥♥

      Poista
  3. yks mun lemppareista kyllä kans noista smokey eye -tutoista :) voii kun joskus pääsisin sun meikattavaksi!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii ihanuus! ♥ Kiitos mahtavasta kommentista! :* Näitä meikkaustoivomuksia on nyt alkanutkin muutamat kommentoida, joten täytyisi varmaan järkätä joku meikki miittingi ;D Ihana sinä ♥

      Poista
  4. Tämä oli tosi onnistunut tuto kyllä! ♥ Ei voi taas kun kehua sinun taitavuuttasi ! Upea meikki ja hurjan kaunis olet :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, kiitos! :) ♥ Sait kyllä hymyn korviin asti!

      Poista
  5. Ihanan simppeli meikki! :) Ja tosi kaunis lopputulos! :) Vitsi sulla on aina niin tarkkoja ja valoisia kuvia. Mä en oo kosaan valosan aikaan kotona että saisin kuvattua jotain laadukasta matskua niin sitten kaikki kuvat on aina sellasia kauheita pimeässä salamalla otettuja :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti!! :) Heh, nyt on kyllä pakko tunnustaa, että tää on kuvattu jo jokunen viikkos sitten, jolloin oli tuota päivänvaloa vähän paremmin saatavilla ;D Nyt harmittaa kun ei tosiaan millään tunnu saavan enään kunnollisia kuvia :/

      Poista
  6. Upee meikki taas kerran :) Mun on päästävä sun meikattavaks joskus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii kiitos Marika! :) Hihi teitähän alkaa tulla jo jonoksi asti! ;) ♥

      Poista
  7. Uskomatonta miten hyvin sulla tarttuu noi luomivärit, mullakin tarttuu tietty mutta sitten kun niitä alkaa häivyttä niin se jää aika laikukkaaksi? Hyvä häivytys suti mulla kyllä on, mistähän voisi johtua osaatko sanoa?:o Ihan todella ihana meikki ja tuto kyllä taas kyseessä. Oot niin huippu kaunis!♥ ja hei määkin haluun sen meikattavaksi !!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, mahtaisikohan tuo tarttumattomuus johtua luomivärien laadusta? Tai ainakin itse oon huomannut, että jotkin halpismeikit (ja tarkoitan halpismeikeillä nyt esim. GinaTricotin tai Henkkamaukan tyylisiä meikkejä, en niinkään päivittäiskosmetiikkaa), ei meinaa tarttua oikein kunnolla.. Tai siis sitten kun niitä alkaa häivyttämään, niin ei kyllä jää kauheasti väriä. :/ Tai jos luomiväri on kovin jauhemaista ja pöllyävää, niin silloin niitä on vaika saada myös tarttumaan. Että siinä mielessä kannattaa kiinnittää huomiota myös itse luomiväreihin. Mitään muuta syytä en osaa kyllä itse sanoa? :o Ja kiitos, kiva kuulla että tykkäät meikistä! ♥ Hhihi, mun tarvii vissiin pistää pystyyn joku meikkitapahtuma niin pääsette kaikki meikattavaks! :p

      Poista
  8. Sulla on lumoavan kauniit silmät. :)
    Ihania meikkiohjeita blogissasi! Täytyypä oikein liittyä lukijaksi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kiitos paljon! Olipas piristävä kommentti! :) Ja tervetuloa lueskelemaan! ♥

      Poista
  9. Siis vautsivauuuu mitä kuvii ja meikkiohjeita täältä lötyykään!! <3 Täältä saa kyl vinkkejä tilanteeseen ku tilanteeseen, jos vaa osaa ite tehä ;D Tosi kiva tää sun blogi ja melkonen kaunotar oot! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiiiitos paljon kivasta kommentistasi! <3 :)

      Poista
  10. Voi luoja, niin kaunis sinä ja upea meikki ♥

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!