14.2.2014

"VOIN SYLIISI MÄ PAINAA PÄÄN / VOIN LUOTTAA YSTÄVÄÄN"

Ystävyys on vaalimisen arvoinen asia, jonka eteen kannattaa tehdä töitä. Pitkä ystävyys saa usein aikaan sen, että ystävykset ovat kuin toistensa puuttuvat palaset. Tunnistatko sinä itsesi ja ystäväsi allaolevista kuvauksista? 

1. On lähes väistämätöntä, että jossain vaiheessa sinä ja ystäväsi asutte kaukana toisistanne. Välillä saatatte myös olla pitkiä aikoja pitämättä yhteyttä. Ja silti, joka kerta kun tapaatte toisenne, olette yhtä outoja ja saumattoman yhteenkuuluvia kuin aina ennenkin.

takana jo noin 16 yhteistä vuotta,
nykyisestä välimatkasta huolimatta aina yhtä rakkaat K & H 

2. Sinun ei tarvitse edes päästä vitsien tai hauskojen tarinoiden loppuun asti, kun ystäväsi jo nauraa.

3. Ystävystytte myös toistenne vanhempien kanssa ja saatatte kyläillä heillä yllättäen. Tiedät, missä ystäväsi vanhemmat säilyttävät keittiössään kahvia ja tiedät, mistä heidän vara-avaimensa löytää. Ei ole myöskään ollenkaan tavatonta, että soittelet tai vaihdat tekstiviestejä myös ystäväsi vanhempien kanssa. 

4. Käyttäydytte usein ystäväsi kanssa kuin vanha aviopari. Motkotatte toisillenne häpeilemättä, mutta ette voi olla toisillenne vihaisia pitkään.

5. Sellainen asia kuin henkilökohtainen tila ei enää päde teihin. On täysin normaalia nukkua vierekkäin tai jopa puoliksi päällekkäin, tai istua vessanpöntöllä kakkosella toisen harjatessa vieressä hampaitaan.

halloween ja I 

6. Teitä eivät haittaa hiljaiset hetket. Itse asiassa voitte viettää pitkiäkin aikoja puhumatta toisillenne mitään, vaikka vain vierekkäin sohvalla lojuen ja televisiota katsellen.

7. Ymmärrätte toistenne pienimmätkin äännähdykset ja ilmeet ja sen, mitä ne tarkoittavat. Tiedätte myös tasan, milloin ystävä on rehellinen ja milloin keksii tekosyitä.

8. Kuvat, joita lähetätte toisillenne, rumenevat sitä mukaa, mitä pidempään toisenne tunnette. Enää ette lähettele toisillenne kauniita selfieitä, vaan lähinnä kuvia kaksoisleuoistanne ja finneistänne.

hahhahah! jotain piristystä J:lle töihin ;D 

9. Ette enää laske, oletteko toisillenne velkaa ja minkä verran. Käytte syömässä vuoroin vieraissa - tai se kummalla on enemmän, tarjoaa - periaatteella ja luotatte siihen, että tilit kyllä pysyvät suhteellisen tasaisena.

10. Ravintolassa syöt toisen lautaselta ruokaa ilman lupaa ja napsit omalle lautasellesi herkkuja toisenkin annoksesta. Hän tekee samoin sinulle.

11. Sinä olet se ihminen, jonka kanssa ystäväsi kumppanin pitää tulla toimeen ja vakuuttaa.

12. Ystäväsi tietää kaikki sinun ystäväsi, tuttavasi, entiset työkaverisi ja kämppiksesi vähintään sinun tarinoistasi. Itse asiassa suhteenne saattaa olla niin läheinen, että ystäväsi on jo Facebook-kavereita suurimman osan sinunkin tuttaviesi kanssa.

13. Ystäväsi on kuin terapeutti, jolla on taianomainen kyky lohduttaa sinua, mutta hän on myös se ihminen, joka uskaltaa käskeä sinun pitämään suusi kiinni ja liikkumaan elämässä eteenpäin.

rakas K 

14. Koska olette tunteneet toisenne vuosia, osaatte päätellä pelkästään ystävän ilmeestä, milloin hän on epämukavassa seurassa. Ystävä osaa myös johdattaa monesti kiusallisista tilanteista pois jouhevasti tekosyyn varjolla, jos huomaa, että sinua ahdistaa.

15. Ystäväsi tietää sinusta kaiken alkaen pahimmista tyylimokista, joita olet nuorena tehnyt tai luusereista, joita olet deittaillut. Hän tietää yhden yön sekoilusi nimet, mutta ei kerro niitä kenellekään, sillä sinä tiedät hänestä yhtä paljon.

ensimmäinen koulupäivä ja ihana H 

16. Olet siinä vaiheessa elämääsi, että haaveesi alkavat toteutua. Kenties nuorempana selitit, kuinka haluaisit naimisiin, tai saada tietynlaisen työpaikan tai hankkia koiran. Nyt ystäväsi on saattanut jo olla morsiusneitonasi, nostaa maljan työpaikkasi kunniaksi ja olla nimetty koirasi kummiksi.

17. Kuten aikaisemmin sanottu, ystäväsi on saanut seisoa rinnallasi haaveidesi toteutuessa ja sydämesi särkyessä. Hän on ollut vierelläsi niin hyvässä kuin pahassakin. Hän tietää sinusta aivan kaiken. Ja sen vuoksi - tai siitä huolimatta - hän rakastaa sinua. Hän vain rakastaa sinua.


(teksti täältä)

söpö I 

Ihanaa ystävänpäivää, muruset!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!