25.2.2014

TIISTAI

Pahoittelut jälleen parin päivän hiljaisuudesta -on vaan ollut niin paljon kaikkea, ettei tänne puolelle ole ehtinyt mitään päivittelemään. :/ Töitä oli viime viikolla vain 13 tuntia (mikä oli kyllä luksusta edellisen viikon 30:lle tunnille!) ja olihan sentään hiihtoloma. Alkuviikosta hieman sairastelin ja viikonloppuna lähdettiinkin J: kanssa mun perheen luo.

matkahaaveita / rauhallinen aamu /
elokuviin J:kanssa -asukuva / tyvikasvun värjäämistä

ensimmäinen midiring GT:stä / ihana kevätsää! /
tuliainen ystävän tyttövauvalle / pakollinen some-hetki työpaikan kahvitauolla 


Eilisilta kuluikin taas töiden parissa ja kouluasiat alkoivat stressata aivan mielettömästi muutaman syksyisen accidentin takia! Tänään kuitenkin saatiin I:n kanssa kouluasioihin hieman positiivisempaa otetta, sillä kauan kaivattu projekti lähti käyntiin ja toimeksiantaja Helsingin suunntalta vaikuttaa erittäin mukavalta -odotankin innolla tämänkertaista yhteistyötä! Toivottavasti kaikki muutkin asiat selkiytyisivät tämän viikon aikana, ettei tarvitsisi stressata näin kauheasti! Syksyllä en päässyt töiden vuoksi juridiikan tenttiimme, ja uusintatentin ilmoitettiinkin tänään olevan ensi viikon maanantaina -apua! Siihen täytyisi siis opiskella kaiken muun tekemisen ohella, ja ahdistus sen osalta painaa harteilla myös, sillä juridiikka ei ole lainkaan mun aineeni, kun kaikki yksinkertaisetkin asiat on selitetty niin kauhean vaikealla, virallisella tavalla! Tällähetkellä tuntuu muutenkin, että tuo koulunkäynti on hieman jumissa opetuksen suhteen, ja näinollen työt houkuttavatkin paljon enemmän...

avainketjun ostamisen pohdintaa / Business English -kurssin käännöstehtäviä


Seuraava postaus voisikin taas pitkästä aikaa käsitellä enemmän näitä kauneusaiheita. ;) Itseasiassa mulla on luonnoksissa seuraava jo valmiina, mutta siihen täytyy vielä ottaa vain kuvat. Meikeistä on kyse (taas) tällä kertaa, joten pysykäähän kaikki sielunsiskot kuulolla!

Ja muistakaahan painaa äänenne tuohon oikean yläkulman kyselyyn! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!