2.2.2014

TUTORIAL: HEIDI KLUM PEOPLE'S CHOISE AWARDS 2014 -KAMPAUS

Heidi Klumin kierretty ponnarikampaus (kuvalinkki) jäi mieleeni, kun muutama viikko sitten katselin netistä uusia inspiraatiokuvia tämän vuoden People's Choise Awardseista, ja nyt yksin sunnuntaipäivää vietellessä päätinkin kokeilla kampausta itse -tai ainakin omaa variaatiota ko. kampauksesta. Parhaiten aivan Heidin kaltaisen kierteen hiuksiin saisi, jos ne olisivat todella paksut (tai jos päässä olisi hiustenpidennykset/-tuuhennukset), mutta mulla ei valitettavasti mitään näistä ole, joten tästä ohuesta letistä en ihan noin muhkeaa keputusta saanut loihdittua... Idea kuitenkin varmasti käy seuraavista kuvista selväksi. ;)• Aloitetaan harjaamalla hiukset sileiksi ja kiinnittämällä tiukalle ponnarille ylös takaraivolle.Heidillä ponnari oli niin ylhäällä, että edestä katsoessa se hieman näkyy päälaen ylitse, mutta itse tykkäsin jättää sen hieman alemmas.


• Seuraavaksi jaetaan ponnarin häntä kahteen osioon, jätä toinen osio kuitenkin huomattavasti ohuemmaksi. Jaa sitten ohuempi osio vielä kahteen kertaan, ja kieputa nämä kaksi osiota keskenään, ja lopulta kierrä valmistunut punos ponnarin ympärille ja kiinnitä häntä pinneillä.


YLÄRIVI:

• Koska omat hiukseni ovat niin ohuet, halusin pientä lisävolyymiä, ja tupeerasin jäljelle jääneen "hännän". Tämän jälkeen jaoin hännän kahteen samankokoiseen osioon ja kieputin kummankin osion SAMAAN SUUNTAAN (eli tässä tapauksessa kieputin kummankin osion oikealle).
  • Seuraavaksi kieputin osiot keskenään VASEMMALLE, eli juuri päinvastaiseen suuntaan kuin mihin ne juuri edellisessä vaiheessa, ja kiinnitin hännän läpinäkyvällä kumilenkillä. (Kun osiot kieputtaa päinvastaiseen suuntaan kuin edellisessä vaiheessa, pysyy valmis punos kieputettuna, eikä se lähde aukeamaan ponnarin laiton jälkeen.)
   ALARIVI:
   • Koska Heidin ponnari on muhkea, löystytin varovasti punottuja osioita, jolloin kierre hieman avautui. (Tässä vaiheessa todella auttaisi ne tuuheat ja paksut hiukset!)
    • Heidi kamapuksessa myös hännässä oleva ponnari oli piilotettu, mutta itse koin nätimmäksi ja helpommaksi omilla hiuksilla toteuttaa, jättää läpinäkyvä ponnari näkyviin. Jos kuitenkin haluat sen Heidin lailla piilottaa, erota tässä vaiheessa aivan ponnarin juuresta pieni osio (aivan kuten alussa), ja kierrä se ponnarin ympärille. Kiinnitä hiuslakalla ja pienellä pinnillä.


    Iskeekö tällainen erilainen ponnari siellä ruudun toisella puolella?

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti

    ♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!