5.2.2014

PUHELINJOHTOPONNARI

Puhelinjohtoponnarit on jo melko vanha trendi -ainakin muutaman vuoden ne ovat kauppojen hyllyllä keikkuneet ja monen hiuksissa kiemurrelleet, mutta mulle ne eivät koskaan ole herättäneet mitään päähänpinttymää, fiilistä, että "pakko saada!"

Oltiin I:n kanssa kuitenkin tänään muutama tunti Skanssissa etsimässä jotain kivaa asustetta huomiseen Pikkulaskiais-tapahtumaan, ja törmättiin Glitterissä kipolliseen näitä johtoponnareita. Meidän luokkalaisista muutama henkilö, mukaan lukien yksi parturi-kampaaja, on näitä hehkuttanut ja ahkeraan käyttänyt, joten I päätti ostaa näitä yhden nipullisen kokeiluun. Puhelinjohtoponnareiden ideahan on pitää hiukset napakasti kiinni, mutta kuitenkin hellävaraisemmin kuin tavalliset ponnarit.


Sain yhden johtoponnarin I:ltä itselleni, ja hetihän tätä kohuttua ponnaria oli päästävä kokeilemaan käytännössä!Mä en tiedä, mikä mun kohdalla meni pieleen, koska tää ei iske sitten yhtään. Hassua sinänsä, sillä muiden hiuksissa nää on näyttänyt ihan kivoilta. Jotenkin tuo, miten noiden lenksujen väleistä pääsee hiuksia "töröttämään" ei vaan näytä mun silmään kovinkaan nätiltä.. Ja mitä hellävaraisuuteen tulee, niin mun mielestä tavalliset ponnarit saa vetäistyä paljon kivuttomammin pois. :D En sitten tiedä, ehkä nää kuuluisi ottaa pois avaamalla lenksu kerrallaan, mutta se pois vetäminen vanhaan tuttuun, nopeaan tapaan tuntuu vaan niin paljon kätevämmältä! 

Jos nyt kuitenkin jotain hyvääkin sanoisi, sillä tokihan se on makuasia, näyttääkö lopputulos omaan silmään kivalta. Puhelinjohtoponnarit lunastaa lupauksensa kyllä siinä napakkuudessa. Muovista valmistettu johtoponnari ei itsessään ole kovin venyvä, ainakin nämä Glitterin yksilöt olivat melko jämäköitä, mutta hiuksiin laitettaessa johtorakenne joustaa ja venyy ihan tarpeeksi. Hiuksissa ponnari kuitenkin jäykän materiaalinsa ansiosta pyrkii palautumaan muotoonsa, jolloin ei kyllä ole huolta kampauksen löystymisestä päivän mittaan. Ehkä annan näille uuden mahdollisuuden ja kokeilen muutaman päivän!
Löytyykö sieltä tavalliset ponnarinsa vallan johtoponnareihin vaihtaneita, vai vievätkö ne tavalliset kangaspäällysteiset ponnarit tämän erän?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!