13.10.2016

SMASHBOX PHOTO FINISH PRIMERSain tuossa jo jokunen tovi sitten testiin tämän Smashboxin Photo Finish -meikinpohjustusvoiteen *, ja vihdoin sain napattua siitä kuvat! Onneksi, sillä muuten olis ollut aika nolo kuvailla melkein tyhjää putiloa arvosteluun ja esittelyyn. Vaikka hyvähän juttu sekin kai olis ollut -ainakin on ollut siis mieluisa tuote, ja jokapäiväisessä käytössä ahkerasti! Mä itseasiassa kiinnostuin tästä joskus kun bongasin the meikkikuningattaren, aka Henry Harjusolan snäpeistä tämän, ja olikin mukava ylläri saada kyseinen tuote myös itselle kokeiluun. Kuten tuosta edeltä hyvin jo kävikin ilmi, on tämä siis ollut mulla käytössä joka ikinen päivä!

Mä tuossa kesällä hehkutin kovasti Nivean After Shave -partabalsamin perään (click postaus!), ja ajauduin sen myötä pois näiden silikonipohjaisten primereiden luota. Mutta kuten alemmasta kuvasta hyvin näkyy, tässä Smashboxin primerissa on silikonia. Ja pakko sanoa, vaikka niin kovin vielä elokuussa tuota after shavia käytinkin, että ompa kyllä ollut ikävä näitä silikonisia pohjustusvoiteita. Kyllä ne vaan niin erilaisen tunteen iholle jättää; niin sileä, pehmeä, ja ihohuokosetkin "täyttyy" tasaiseksi! Tämä Smashboxin Photo Finish on kuitenkin huomattavasti notkeampaa ja jopa voidemaisempaa, kuin muut mun testaamat silikonipohjaiset pohjustajat! Tämä on myös öljytön, ja sopiikin siis hyvin rasvoittuvalle iholle. Mun mielestä kasvot ei kiiltele päivän mittaan mitenkään överi paljon, mutta ei tämä (ainakaan mulla) niitä myöskään täysin mattaisina ja kiillottomina pidä. Meikki pysyy kuitenkin kasvoilla hyvin, ja levittyykin tosi tasaisesti! Kaiken kaikkiaan tää on hyvä tuote, vaikkei nyt mitään kovin mullistavaa tai erikoista muihin silikonipohjaisiin pohjustajiin verrattuna. Tykkään!

* = PR-näyte / PR-sample

// I got to test out Smashbox Photo Finish Primer *, and I really like this! Nothing extra special compared to other silicone based primers, but it does it's job. It feels incredibly soft and smooth on the skin, and I like how silicone based primers fill your large pores. This primer is oil-free and suits well for oily skin. I find my skin is not extremely oily after a long day, but there's still some shine. Make-up stays put the whole day and it's easy to blend and set on your skin. All in all, it's a good product! Nothing too special, but good. I like it!

8 kommenttia:

 1. Hyvä arvostelu! Kiva kuulla ettei tämä ole aivan kaiken hehkutuksen arvoinen, vaan vertailussa pärjää muutkin silikonipohjaiset primerit. Olisihan tätä silti kiva kokeilla, pieni hypetysmörkö kuitenkin kummittelee takaraivossa ;D

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanna! Haluan antaa rehellisiä arvosteluja, ja tää tosiaan ei nyt mikään maaginen ollut, mutta silti tosi hyvä ja tykkään kyllä -kokeilemisen arvoinen siis! ;)

   Poista
 2. Kuules kaunokainen, sulle olisi tunnustus blogissani :)

  http://my-fantazya.blogspot.fi/2016/10/tunnustus-blogilleni.html

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Tämä arvostelu auttoi mua, koska olen miettinyt Smashboxin pohjustajan hankkimista, mutta sitten taas hiukan korkeampi hinta on mietittänyt. Ehkä luotan vähän edullisempiin primereihin, joista löytyy myös hyviä vaihtoehtoja :)

  VastaaPoista
 4. Tuo on kyllä hyvä, sillä se ei ole mitään tynkkyä tahnaa, vaan sillä saa ohuen ja kauniin pohjustuksen. Minulla on noita useampaakin versiota, se vihreä tuubi epäpuhtaalle iholle (siis se, joka sisältää salisyylihappoa, joka kuorii ihoa kevyesti ja estää huokosten tukkiutumisen) ja sitten myös se mattaversio, kaikki hyviä. Nyt ajattelin hankkia vielä sen ihohuokosia pienentävän, näytti olevan Marionnaudissa 19 CHF matkakokona.

  Olenkohan mahtanut noista ollenkaan omaan blogiini kirjoitella? Pitänee korjata asia pikimmiten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten hyvä lisähuomio, vaikka silikonipohjainen onkin, on tää kuitenkin kevyt ja voidemaisen oloinen! :) Olisi kiva kuulla sun kokemuksia tarkemmin noista muista versioista, joten kirjoittele ihmeessä!

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!