28.10.2016

3 x PERFECT NEW WATCHES


Mä oon käyttänyt mun Daniel Wellingtonin Classic St.Andrews -kelloa nyt jo kolmisen vuotta, joka ikinen päivä. Ruskea nahkahihna alkaakin näyttää siltä, että elämää on nähty! Aikoinaan olin mun DW:hen niin ihastunut, etten osannut edes ajatella käyttäväni koskaan mitään muuta kelloa, mutta nyt viime aikoina on kyllä mielessä kutkutellut jos jonkinmoista ihanaa uutta kelloa. CLUSE:n kelloihin taisin törmätä ensimmäisenä Instagramissa (@clusewatches), ja tili pääsikin heti seurantaan ja kauniit kellot kymmenien tykkäyksien kohteiksi. Vasta myöhemmin kun satuin CLUSE:n suomalaiselle Insta-tilille (@clusefinland) tajusin, että hei, eihän näiden tarvikaan jäädä vain "jenkkilän instahaaveiksi"! Nätä kun mulla on aika monia.. :D

Kelloissa ihastuin niiden klassisuuteen ja ajattomuuteen. Vähän samaa vibaa kuin DW:ssä, mutta kuitenkin sitä omaa viehätystä. Mun mielestä CLUSE:n kelloissa valikoima on myös laajempi kuin Wellingtoneissa -rannekkeista löytyy nimittäin monen väristä nahkahihnaa, kangashihnaa ja ruostumatonta terästä. Omansa just jokaiseen tilaisuuteen, asuun. persoonaan ja mielentilaan!

Ja ennen kun joku ehtii siellä älähtää, että hetkonen, mites kellot nyt yhtäkkiä sopii tähän kauneusblogiin, niin haluankin painottaa tuota kauneus-sanaa. Mun mielestä kauneus on niin laaja käsite, että vaikka siihen ehkä ensimmäisenä mieli yhdistää meikit, hiukset ja ihonhoidon, niin yhtä lailla siihen liittyy esimerkiksi muoti ja asusteet. Kesällä postasinkin blogihistorian ensimmäiset asukuvat Pariisista (click!), ja ne kuvat sai teiltä oikein lämpimän vastaanoton. Ja koska onhan täällä ajoittain hypitty myös keittiön puolelle reseptipostauksissa (click!), niin kyllä kauniit ja naiselliset asusteet istuu mun mielestä tämän blogin aihepiiriin vallankin hyvin!

// You'll find the English translation at the end of this post.LA BOHÉME ROSE GOLD BLACK/BLACK
LA BOHÉME SILVER WHITE/NUDE
MINUIT MESH ROSE GOLD/WHITE 

Kokomustaa kelloa on näkynyt nyt viimeaikoina monilla muillakin brändeillä, ja vaikka aluksi sitä vähän vieroksuinkin, on some taas tehnyt tehtävänsä ja meitsi mennyt siihen ihastumaan ihan täysillä! Jos mietit vaikkapa joululahjaksi jollekin läheisellesi uutta kelloa, niin tällainen kokomusta on ainakin erittäin trendikäs (ja tyylikäs!) vaihtoehto. CLUSE:lla oli näistä mustistakin kelloista muutamia eri variaatioita, mutta itse päädyin nahkahihnaiseen, La Bohéme -malliston Rose Gold Black / Black -kelloon (click!), jossa on ruusukultaiset yksityiskohdat. Tässä on asennetta, mutta sopii erittäin hyvin niin arkeen kuin juhlaankin.

Haluisn myös jotain todella klassista ja neutraalia, ja koska ruskeahihnainen kello multa tosiaan jo löytyykin, niin valtsin herkkää nudea! Myöskin La Bohéme -mallistoon kuuluvassa Silver White / Nude -kellossa (click!) yhdistyy kaunis vaalea nude nahkaranneke sekä hopeinen kellotaulu. Kumpa olisi jo taas kesä, voin niin kuvitella miten upeelta ja raikkaalta tää näyttää ruskettunutta ihoa vasten!

Viimeisenä Minuit-malliston ruusukultainen Mesh Rose Gold / White -kello (click!), tällaista korumaista, ruostumattomasta teräksestä tehtyä kelloa mulla ei ole tainnut koskaan aiemmin ollakaan! Tässä viehätti nimenomaan tuo kellon korumaisuus. Oon aina ollut huono käyttämään käsikoruja, joita esimerkiksi juhlissa olisi kiva pitää ranteessa, mutta nyt on sekin murhe pyyhitty pois harteilta! Kellotaulu poikkeaa tässä hieman kahdesta muusta; jo ihan pelkän numeroinnin osalta, mutta myös halkaisijaltaan se on 5 mm pienempi. Tämä tekee kellosta siron ja elegantin, ruusukulta värinä ei myöskään ole liian kova ihoa vasten (itse kun oon vuosia viihtynyt hopeisten korujen ystävänä, niin vieroksun hieman kultaa).

Valikoimaa löytyy laajasti, ja mieluisen löytää varmasti niin naiset kuin miehetkin! Kellot saapuivat kivassa nahkakotelossa, jossa ne pysyvät säilytyksessä hyvänä. Nahkarannekkeiset kellot olivat hihnan pituudelta juuri sopivia omalle melko kapealle ranteelle, mutta tuota ruusukultaista teräskelloa pitää vähän käydä lyhennyttämässä. Tai sehän olisi helppo säätää ihan kotioloissa, mutta mä en saa millään sitä lukkoa "auki".. :D Pitää siis kipaista näitä kelloja jälleenmyyvässä liikkeessä ja kysyä hieman helppiä. Plussaa myös verkkokaupalle siitä, että hihnojen värit vastaavat luonnossa juuri sitä, mitä kuvien perusteella odottaakin!


CLUSE:n kelloja löytyy laajasti eri myymälöistä ympäri Suomea. Täällä Turussa kellonsa voi ostaa Eerinkadulta Kultaseppä Kivikoskelta, Satakunnantieltä Kelloliike Saloselta, tai hurautta Raision puolelle Laatukoruun, Kauppakeskus Myllyyn. TÄÄLTÄ (click!) voit tarkastella omaa lähintä myyntipistettäsi. Myös CLUSE:n verkkokauppa, clusestore.fi (click!) on apunasi. Toimitus ja palautus verkkokaupassa on aina ilmaista, ja toimitusaika 1-5 arkipäivää tilauksen vastaanottamisesta.

Onko CLUSE:n kellot sulle jo tuttuja? Löytyisikö valikoimasta jotain kivaa itselle tai läheiselle pukinkonttiin vietäväksi? :)

// I got a great pleasure from CLUSE to show you some new watches -Christmas is slowly making it's way, so here are some wonderful gift ideas! I've been using my Daniel Wellington's Classic St.Andrews watch now for about three years -every single day. And I'm really in the need of new watch, the leather band is really starting to look like it's seen the world! These CLUSE watches appeal to me, for they are classy and timeless. Kinda like DW, but with it's own twist. I also find, that CLUSE has more variety within it's collection. There's one for every mood, outfit, personality and event! Also watches for men. 

All-black watches have been trending at the moment, and slowly I fell for that wagon, too! There were great variety of all-black watches, but I chose this La Bohéme Rose Gold Black / Black with rose gold details (links to all three watches are below the last picture!). This watch has attitude, but it fits well for both in daily wear, as well as in more fancier events.

La Bohéme Silver White / Nude with silver details is very classy and neutral, just what I wanted to balance the all-black one. I wish it would be still summer, I can only imagine how pretty this would look against tanned skin!

Last but not least, Minuit Mesh Rose Gold / White. This is like a perfect bracelet and easily replaces all the jewels at fancier events. I've never had a watch like this, therefor it's extra special for me. This differs a bit from the other too; firstly the numbers are different style, but also the face is 5 mm smaller. This makes the watch even more elegant and dainty. 

The watches are delivered in these nice leather casings, so it's safe and easy to store them. 
I can really recommend CLUSE watches -they seem very good quality and I cannot highlight the diversity of the collections enough! Go and fall in love yourself: clusewatches.com!

* Tuotteet saatu ja postaus toteutettu yhteistyössä CLUSE:n kanssa. / Watches are gifted and the post is written in co-operation with the CLUSE company.

2 kommenttia:

  1. Oo nää on kyllä niin ihanan ajattomia ja tyylikkäitä! <3

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!