6.10.2016

INSPIRATION BLOG AWARDS ★ VOTING


Nyt vähän jännittää. Blogi on nimittäin ekaa kertaa ehdolla - yhtään missään kisassa!! Kääk. Kyseessä on siis Indiedaysin Inspiration Blog Awards, ja mä oon ehdolla tuolla Indiedays-kategoriassa. Jokaisesta kategoriasta palkitaan lopulta kaksi voittajaa: lukijoiden suosikki ja tuomariston valinta. Voittajat julkistetaan lauantaina 5.11. Inspiration Blog Awards -gaalassa, Konepajan Brunossa, Helsingissä, ja nyt myös sulla on mahdollisuus voittaa liput gaalaan! Jos halajat paikan päälle seuraamaan iltaa ja jännittämään voittajia, osallistu arvontaan täällä (click!).

Mun menestys kisassa riippuu siis puoliksi teistä. Tietysti äänestätte omaa suosikkianne, mutta olisin ihan super kiitollinen ja onnellinen, jos haluatte antaa äänenne just mun blogille. <3 Ilman teitä tätä blogia ei varmaan enää edes olisi, ja kiitänkin jo tässä vaiheessa tuesta ja kaikista mahdollisista äänistä. 

Äänestysaikaa on tämän kuun loppuun, eli täältä
voi käydä antamassa tukensa 30.10. mennessä. 

Kiitos. <3

// My blog is running in the Indiedays Inspiration Blog Awards, yikes! So exciting. There's three different categories (Lifie, Foodlover, Indiedays), and I'm in the Indiedays category. There will be two winners in each: readers' favorite and jury's choise, and they will be announced on Saturday 5th of November. 

My success in the competition depends partly form you, and I'd be super thankful and happy if you'd wish to vote for me. <3 Thank you in advance from all the support you've given to me, and all the possible votes. 

You can vote 'til the end of this month (30.10.) and you can do it here

Thank you. <3

2 kommenttia:

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!