17.10.2016

ARVONTA: I LOVE ME GIVEAWAY TICKETS!


Nyt olisi pikaista arvontaa luvassa, sillä tänä viikonloppuna starttaa jälleen Helsingin Messukeskuksessa I love me -messut (click!), ja mulla olisi teille kaksi lippua arvottavana! Sain liput blogiyhteistyön ohessa Face Helsingiltä (heidän tuotteistaan myöhemmin!), ja arvon liput settinä, jolloin voittaja voi halutessaan ottaa kaverin mukaan, tai vaihtoehtoisesti vierailla messuilla kahtena päivänä, Lippu siis oikeuttaa yhden päivän käyntiin.

I love me -messut on siis suuri kauneus-, lifestyle- ja hyvinvointiapahtuma, jossa nämä eri aihepiirit yhdistyvät eri osastoilla. Luvassa on suuri määrä eri näytteilleasettelijoita ja alan asiantuntijoita, paljon kiinnostavia uutuuksia ja tarjouksia. Messujen teemana on "Ole tärkeä itsellesi", ja oonkin ihan varma, että jokaiselle löytyy jotakin mieluista kotiin vietäviksi!Messukeskuksen sivuilta (click!) löytyy erinomainen työkalu ja myös oma appi puhelimeen (click!) jonka avulla voi helposti navigoida mukana olevien yritysten ja brändien, ravintoloiden ja tarjousten lomassa. Sovellukseen on myös näppärä merkitä itseä kiinnostavat näytteilleasettajat ja ohjelmat etukäteen, jolloin ei varmastikaan pääse missaamaan juuri omia suosikkeja.

I love me -tapahtuman Facebook-sivuille (click!) päivittyy myös ahkerasti messujen viimeisimmät uutiset, joten sitäkin kannattaa kurkkailla välillä!


Itse oon viimeksi messuilla ollut jokunen vuosi takaperin, ja suunnitelmissa olisikin nyt käydä siellä lauantaina! Tällä kertaa mua kiinnostaa messuilla erityisesti Màdaran SOS -tuotelinjan tarjoukset, Warpaint -hampaiden valkaisujauhe, Ardellin ripset, ja listaahan voisi jatkaa vaikka kuinka pitkälle! Jos satut mut siellä lauantaina bongaamaan, niin tuu ihmeessä moikkaamaan!! :)

Ja nyt siihen arvontaan. Kyseessä on tosiaankin pika-arvonta, sillä ehdin vasta tänään aamulla hakemaan liput postista! Koska messut alkavat jo perjantaina, haluan laittaa liput postiin jo keskiviikon aikana, jotta ne varmasti löytävät perille viikonlopuksi. Eli nyt on ihan mini mini aika osallistua tähän arvontaan, ja sen voit tehdä jommalla kummalla tavalla:

1.) Seuraamalla blogia Bloggerissa ja kommentoimalla tätä postausta, tai
2.)  Seuraamalla blogia Facebookissa (click!) ja kommentoimalla siellä jaettua linkkiä,
olet mukana arvonnassa! Muistathan jättää kommenttiin toimivan sähköpostiosoitteesi (ja tarkkailethan sitä tiistaina/keskiviikko aamupäivällä, jotta saan osoitetiedot ja liput voittajalle matkaan). Ilmoitan voittajalle henkilökohtaisesti!

Onnea kaikille!!

// This giveaway is unfortunately only for my Finnish readers. xxx

15 kommenttia:

 1. Oi lauantaina olis tarkotus mennä :)

  lahpa91@gmail.com

  VastaaPoista
 2. Oon menossa tuonne messuille ja olisi tosi mahtavaa voittaa liput mulle ja ystävälleni kun ollaan perjantaina tuonne menossa :) Seuraan sua täällä Bloggerissa! Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Seuraan täällä ja suunnitelmissa oli, että lauantaina mentäis kaverin kanssa :)!

  tia.hissa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Lauantaina oltaisiin kaverin kanssa messuille menossa ja seuraan blogiasi.
  Enni.Lunkka@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Seuraan facessa, mutta kommentoin nyt tähän. Yritin liittyä bloggeriin mutta jostain syystä ei anna seurata tällä nimimerkillä... mar.marttinen(at)gmail.com
  Siskon kanssa oltaisiin ensimmäistä kertaa menossa.

  VastaaPoista
 6. Seuraan blogia täällä ja olisin vkl menossa messuille hyvän ystäväni kanssa. :)

  mareah.katariina@gmail.com

  VastaaPoista
 7. En tiedä ehtiikö vielä osallistua, mutta messut jee! Seurailen bloggerin kautta. msesmsesmses@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Oi vitsi, juuri ollaan menossa Helsinkiin viikonloppuna niin olisi myös mahtavaa päästä messuilemaan! :)
  jenni.kinnunen0@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Olisipa ihana päästä messuille! :) anu.ihanus@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Seuraan bloggerissa! :) Olisi tosi kiva päästä messuille :)
  escada.jh@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Seuraan sun blogia Bloglovinin kautta! Mä varmaan yllättäisin äidin nappaamalla sen lauantaina messuseuraks :)

  jenacolada@outlook.com

  VastaaPoista
 12. Perjantaina ajattelin mennä, jospa liput voittaisin :) krista.eerika@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mukana, lauantaina menossa :)
  ida.kojo@hotmail.com

  VastaaPoista
 14. Lauantaina olisin äidin kanssa menossa!:)

  pinkkisvilma@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Arvonta on nyt suoritettu, ja voittajaan on oltu yhteydessä sähköpostin välityksellä. Kiitos kaikille, ja onnea lippujen voittajalle! :)

  - Pauliina

  VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!