25.10.2016

7 NEW BEAUTY PRODUCTS + DISCOUNT CODE!


Oijoi. Olin toki innoissani tätä pakettia postista hakiessani, mutta kun sain laatikon kotona auki, vastako se innostus hyppäsi kattoon enkä meinannut pysyä housuissani! Sain mahdollisuuden valita pastelbeauty.fi -verkkokaupasta (click!) muutamia tuotteita testiin, joten vaikka tiesin mitä paketti sisälsi, en jotenkin ollut varautunut siihen ihastuksen määrään, mitä nämä tuotteet mussa herätti.  

Mä halusin valita kokeiluun sellaisia brändejä, joista mulla ei ole aikaisempaa kokemusta, sillä kaikki uusi on tietenkin ihanaa ja avartavaa. Mä halusin myös tuoda teille esille sellaisia juttuja, jotka ehkä myös ainakin osalle teistä on uusia juttuja. Kaikkia mun valitsemia merkkejä yhdistää myös edullinen hinta -musta on mahtava tehdä huippulöytöjä edullisilta brändeiltä!

// I got a chance to pick up some products to test from pastelbeauty.fi, and even though I knew what the package would hold in, I wasn't prepared for the excitement I got after getting these in my hands! I wanted to choose brands that were new to me, because new things are wonderful to explore. Also, I wanted to share with you products that may be new also to you. What's common with all these brands, is that they're all very affordable -I love finding good products with reasonable, even low price! 
BARRY M.

Barry M. on yksi Britannian johtavista kosmetiikkamerkeistä, ja mikä parasta, täysin cruelty free, jolloin tuotteita ei testata eläimillä! Mä valitsin testiin meikkipohjajuttuja, koska jotenkin koen kaipaavani uudistusta mun pohjaan. Flawless Matte Finish -öljytön meikkivoide (click!) on pakattu mattaiseen, muoviseen pumppupulloon, ja mun mielestä näyttää harmillisen halvalta. Okei, onhan tämä toki hinnaltaan super edullinen, mutta verrattuna esimerkiksi tuohon contour kitiin, olisi pulloon voinut lisätä ehkä jotain ekstraa..? Meikkivoide on mulla sävyssä Porcelain, joka on vaalein kolmesta vaihtoehdosta. Sävy on tosi hyvä näin kalpealle syys- ja talvi-iholle, ja mä kyllä tykkään tästä muutenkin! Oon nyt niin kauan käyttänyt päivittäin supermattaista Lorkun meikkivoidetta, ja vaikka tämä Barry M. on myös mattameikkivoide, on sen koostumus kevyempää, ilmavampaa, ja todella miellyttävä iholla. Täysin mattaisena koko pitkää päivää tämä ei mun kasvoja pidä, mutta eipä sellaista tuotetta taida oikeasti kyllä edes ollakaan.. :D Tää peittää hyvin, mutta toisaalta mulla ei tällä hetkellä kasvoissa olekaan pahemmin mitään erillistä peittoa kaipaavia näppyjä.

Flawless Light Reflecting -peitevoide (click!) on meikkivoiteen kanssa samaa sarjaa, mutta jotenkin tän pakkaus näyttää musta jopa ihan kivalta! Tuotteessa on kiva pieni sivellin, ja sävy on mulla jälleen kerran vaalein kolmesta, Ivory. Väri on mun mieleen tarpeeksi vaalea, mutta koostumus on melko kevyttä. Mitään Kim K. -korostuksia tällä ei saa tehtyä juurikin peitevoiteen keveyden takia, eikä tällä mitään näppyjä peitetä, mutta arkikäyttöön juuri passeli kirkastamaan esimerkiksi silmänalusia ja nenänvartta. Tässä on mukana kurkku-uutetta ja aloe veraa, jotka myös hoitavat ja rauhoittavat ihoa!  Flawless Chisel Cheeks -voidemaisen varjostuspaletin (click!) halusin valita testiin, sillä mä en ole aiemmin voidemaisia varjostuksia käyttänytkään! Tää on ihan uus "aluevalloitus" mulle, ja itseasiassa en oo tätä palettia ehtinyt vielä korkata käyttöönkään! Ensitutkailulta paletti vaikuttaa kyllä lupaavalta (ja ehkä hieman pelottavalta, oon niin tottunut puuterimaisiin varjostustuotteisiin, kääk!) Nuo kaksi tumminta ruskeaa ovat jo pelkällä silmämääräisellä tutkiskelulla varmasti liian tummia mulle, mutta innolla odotan, että pääsen kokeilemaan tuota vaaleinta ruskeaa, sekä noita vaaleita korostussävyjä. Kiinnostaisiko teitä kuulla paletista lisää, kunhan siihen pääsen kunnolla tutustumaan?

// Barry M. is one of the leading cosmetic brands in UK and what's best of it, it's completely cruelty free! Flawless Matte Finish oil free foundation is packed in this matte plastic pump bottle, and to me it looks very cheap. Fair enough, it actually is cheap, but I would've appreciated if the bottle would've looked bit more luxurious. I have the lightest color of all three options, Porcelain, and to my pale winter skin it's just the right shade. This is a matte foundation, but to my surprise (and it's a good surprise), it's very light and airy! Pleasant on the skin, and not too thick at all. The coverage is on the medium side.  Flawless Light Reflecting Concealer, compared to the foundation's packaging, looks nice to me! It has nice, small brush applicator, and yet again, I have the lightest shade, Ivory. The color it's self is perfect, but the texture is rather thin. Therefore, you won't be able to achieve Kim K. kinda highlights, but in a day to day use this is very good to brighten your under eye area and bridge of your nose etc. I chose Flawless Chisel Cheeks Cream Contour Kit because I've never had cream contour kits before. This is so new to me, that I've actually haven't yet tried this! It seems good, though and I'm looking forward to try this out. Would you like to hear more of this, once I get to test it?CITY COLOR ®

City Color Cosmeticsin juuret on Los Angelesissa, ja merkillä on ikää vasta kolme vuotta. "Korkealaatuista kosmetiikka kukkaroystävälliseen hintaan", on idealogia brändin takana, ja siitäkös me kaikki tykätään. ;)  Mun ensikosketus City Coloriin tapahtuu tämän Contour & Define -varjostuspaletin (click!) kautta. Barry M.:n tavoin myös City Color on super edullinen merkki, ja siltä paletti myös näyttää. Tässä on kuitenkin suuret värinapit, ja pigmenttiä löytyy tosi kivasti! Sävyt hieman ehkä ihmetyttää mua: highlight ei oikeastaan hohda kovinkaan paljon (mikä on toisaalta ehkä ihan positiivinenkin juttu, jos vasta aloittelee korostusten käyttöä!), ja contour ja bronzer on mun mielestä väärin päin. Varjostuksen kuuluu nimenomaan olla harmaampi ja viileämpi, ja sitten aurinkopuuteri saa olla lämpimämpi ja oranssimpi. No, eipä sillä väliä vaikka paletissa nimet vähän hassusti sävyjen kohdalla olisikin! Itse oon käyttänyt tota "bronzer"-sävyä siis varjostusten tekoon ja on toiminut hyvin! Se voisi ehkä aavistuksen verran kylmempikin olla, mutta hyvä se näinkin on. Paletin poskipuna on rusahtava punainen, ja mun käytössä ensimmäinen sellainen. Todella kaunis, luonnollinen sävy, ja pikku vinkkinä; tää sopii myös häivytyssävyksi silmämeikkiin! Vaikka pientä alkuihmetystä ja hymähdyksiä tämä herättikin, on tää päässyt päivittäiseen käyttöön mun meikkipussissa.

// City Color Cosmetics comes from LA and the brand is only three years old. "High quality cosmetics in budget friendly price" is their motto, and that's awesome, eh? ;) My first connection to this brand is happening through Contour & Define contour palette. This is a powder palette, and this has huge color pans. Also the pigment is very good! Highlight isn't very popping (which might be a positive thing if you're just beginning to use highlights) and I feel like the names on contour and bronzer are on the wrong way round.. But, never mind the names, I've used the "bronzer" as my contour color and it's been fine. I could be slightly more cool toned, but it's been working out very well. The blush is nice brownish red, and looks very natrual. Also, as a little tip, it looks so good as a transition and blending color in eye make-up, as well!MILANI 

Milanin tuotteita oon seuraillut jo jonkin aikaa sosiaalisessa mediassa ja kauneusgurujen videoilla, joten tiesin ehdottomasti haluavani kokeilla jotain kyseiseltä merkiltä. Milani on tunnettu monikulttuurisuudestaan, ja tuotevalikoimista löytyykin sävyjä kaikille ihonväerille! Suurimpana heti havaittavana erona tämän postauksen muihin edullisiin brändeihin on ehdottomasti pakkausten ulkonäkö. Milanin tuotteet näyttävän ylellisiltä ja ovat niin kauniita, että ei ihan heti ehkä osaisi ajatella näinkin edullisiksi (alle 20 €)! Mä halusin testata metallinhohtoisia Amore Mattallics Lip Creme -huulilakkoja (click!), sillä swatch-kuvat näytti vaan niin uskomattoman kauniilta, ja näitä oon bongannut aikaisemminkin jostain kuvista.

Valitsin sävyt Chromatic Addict (vaalea ruusukultainen) ja Matterialistic (kuparinhohtoinen ruskea). Mä katselin paljon videoita ja arvosteluja näistä huulilakoista ja odotin tuota vaaleampaa Chromatic Addictia kuin kuuta nousevaa! Hassua kyllä, se osoittautuikin oikeastaan tosi epäkäytännölliseksi. Tosin, mitäpä muuta ruusukultaiselta, metallinhohtoiselta huuliväriltä voi odottaa? :') Tää on vähän sama juttu, kun silloin Berliinistä ostamani KIKO:n ruskea, glitterinen huulipunakynä. Swatchina äärettömän kaunis, mutta sellaisenaan huulilla vaan todella koomisen näköinen. Mutta! Se kuuluisa mutta. Esimerkiksi tuon tummemman Matterialisticin päällä, huulten keskiosassa, tää toimii! Ruskea Matterialistic on muuten u-pe-a! Tän kanssa kävi ihan päinvastoin kuin tuon vaaleamman kanssa. Mä jotenkin ehkä luulin tän olevan vähän hassu ja outo, mutta oikeastaan tää on mielettömän kaunis -ja käyttökelpoinen ihan tällaisenaan! Ootan innoissani, että pääsen kuvaamaan teille meikkilookin tämä huulilla!

Näissä on kivasti hieman viistoon muotoiltu applikaattori, jolloin puna levittyy tarkasti huulille (rajauskynä on silti mun mielestä ihan must). Ja nää meinaan pysyy! "Vedenpitävä ja suudelman kestävä" kuvaa näitä lip cremejä loistavasti. Ei meinaan lähde ihan vedellä pyyhkimällä pois, vaan nää vaatii öljypohjaisen puhdistusaineen. Huulilla tuntu on miellyttävä, eikä kovinkaan kuivattava. Sanon kovinkaan sen takia, että mun huulet on tällä hetkellä muutenkin tosi kuivassa kunnossa, joten pitääkin ehkä hoitaa ne ensin kuntoon ja testailla näitä sitten uudelleen! Nämä myös tuoksuu ihan valloittavilta! Jotenkin karkkimaisen ihanaa.

// I've seen Milani's products on youtube and social media, and I knew I wanted to try some of the brand's products. Milani is known from it's multicultural color range, and even tho it is very budget friendly as well, the difference to other brands above, Milani looks expensive and luxurious! Definitely a big plus! I wanted to test beautiful, metallic Amore Mattallics Lip Cremes. I chose the colors Chromatic Addict (light rose gold) and Matterialistic (rusty brown). The light Cromatic Addict turned out to be quite unwearable as it's own; what else could you expect from nearly golden metallic lip creme.. :') You can work with it, though! It looks nice in the middle of your lips, on some other lip color. Matterialistic, on the other hand, is gorgeous! Can't wait to film you guys a look with that on my lips. These lip cremes are waterproof (and kiss proof ), and definitely need oil based make-up remover to get 'em off. They feel soft on the lips and not too drying! They also smell so wonderful! Like candy.NANSHY

Kirsikkana kakun päälle, sain mahdollisuuden päästä kokeilemaan myös Pastel Beauty:n siveltimiä. Nanshyn siveltimet ovat brittiläisiä ja käsin tehtyjä, ja ne ovat 100 % eläinkokeettomia ja vegaanisia. Valikoimissa on sekä mustia että valkoisia siveltimiä, itse valitsin kokeiluun mustan Gobsmack Glamorous -sivellinsetin (click!), ja tämä sivellinsetti sisältää siis viisi pohjameikin tekoon tarkoitettua sivellintä. Mä pidän näistä siveltimistä hurjan paljon! Tekisi mieli tilata oma setti myös silmämeikille, tai valikoida yksittäisiä siveltimiä, jolloin saa just niitä yksilöitä mitä kaipailee. Suosittelen ehdottomasti, jos sivellinhankinnat on mielessä! Ajattelin kirjoitella näistä myöhemmin myös omaakin, hieman parempaa postausta ja arvostelua!


JA NYT SEURAA TEILLEKIN JOTAIN KIVAA! Alekoodilla "PAULIINA" saatte pastelbeauty.fi -tilauksestanne nyt -10% tilauksen loppusummasta pois (ei koske jo alennettuja tuotteita). Ja tämä koodi on voimassa aina! Iloisia shoppailuhetkiä! :)

// I also got a chance to test Pastel Beauty's make-up brushes. Nanshy brushes come from Britain and are hand made and 100% cruelty free and vegan! The color range is black and white, and I chose the black Gobsmack Glamorous brush set, and this set contains five base brushes. I like there brushes so much! I'm probably gonna order another set for eye make-up. I'm recommending Nanshy brushes if you're about to get new brushes! I'm planning to write a completely own post and review for these brushes, too. 

I did got a discount code as well, but unfortunately Pastel Beauty ships only within Finland, so the code is valid only in here. :/ 

* Yhteistyössä Pastel Beauty:n kanssa. Postauksen linkit ovat puhtaasti teidän avuksenne, enkä hyödy rahallisesti niiden klikkauksista!
// In co-operation with Pastel Beauty. Links are here just to help you, I won't be getting any commission from the clicks!

8 kommenttia:

 1. Ai herranjesta, miten ihania siveltimiä... Ja noi Milanit, <3_____<3 !!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon ihan samaa mieltä sun kanssas.. :') Siveltimistä tulee myöhemmin vielä parempaa juttua!

   Poista
 2. Höh, oon kans himoinnu tota Milanin Chromatic Addictia mut jos se ei näytäkkään hyvältä nii en taida raaskii ostaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nämähän on varmasti ihan makukysymyksiä :) Mun silmään tuo ei yksinään koko huulilla näyttänyt niin kauniilta ja roosaiselta mitä netistä googlaillessa törmää, mutta ehdottomasti käyttökelpoinen vaikkapa juuri jonkin toisen punan päällä!

   Poista
 3. Ihania vinkkejä! :) Kiinnostuin tuosta city colors paletissa, kun siinä olisi niin kätevästi kaikki samassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja ole hyvä! :') Tuo City Colors -paletti on kyllä tosi näppärä (ja edullinen!)

   Poista
 4. Kiva postaus! :) Liityin lukijaksi. Jos sua kiinnostaa niin käy kurkkaamassa mun blogia osoitteessa http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) Ja tervetuloa lueskelemaan! Käyn kurkkailemassa vähän myöhemmin paremmalla ajalla :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!