2.10.2016

RECIPE: CHICKEN SOUP


Mä olen muutamia ruokapostauksia täällä aiemminkin jakanut, ja tänään poiketaan taas hetkeksi pois kosmetiikkahuuruista. Kokeilin nimittäin tuossa viikolla tehdä ekaa kertaa kanakeittoa, ja jälleen kerran, vaikka itse sanonkin, siitä tuli ihan törkeen hyvää! Jaoin tän reseptin aiemmin viikolla jo siskolle sekä töissä kuolaavalle Sannalle, ja vaikka tämä nyt ei kosmetiikkaan millään istukaan, niin miksi en tuotevinkkien ohella aina silloin tällöin jakaisi hyviä vinkkejä myös keittiön puolelta? Mitä ootte mieltä, kiinnostaako lukea välillä näitä reseptijuttujakin? Alkuperäisen reseptin löysin Kodin Kuvalehden sivuilta (click), mutta mä muuttelin keiton sisältöö ihan oman mielen mukaan. Tässä siis ohje tähän mun herkulliseen versioon.

Tarvitset:

• 1 sipuli (tai sipulijauhetta)
• 3 porkkanaa
• 5-6 perunaa
• kukkakaalia
• 1 punainen paprika
• tuoreita herkkusieniä
• n. 700 g broilerin hunajamarinoituja fileesuikaleita
• curryjauhetta
• 2,5 dl curryn makuista ruokakermaa
• 1½ l vettä
• 2 kanaliemikuutiota


watch DANIEL WELLINGTON

Ohjeet:

1. Kuori ja pilko sipuli, perunat ja prokkanat. Kuullota niitä kattilassa, tilkassa öljyä.

2. Kypsennä pannulla kanasuikaleet.

3. Kanasuikaleiden kypsyessä pilko kukkakaali, paprika ja herkkusienet, ja lisää ne kattilaan perunoiden ja porkkanoiden joukkoon. Kuullota hetki ja lisää 1½ litraa vettä sekä curryjauhetta. 

4. Kun kanasuikaleet ovat kypsiä, pilko ne tarvittaessa hieman pienemmiksi ja lisää kattilaan muiden joukkoon. Lisää myös ruokakerma ja kanaliemikuutiot. Anna keiton kiehua kunnes perunat ovat kypsyneet. 

JA EI KUN NAUTTIMAAN!

***

// Let's hop from the beauty to the kitchen, just for a little while at least. I tried this easy chicken soup earlier this week, and though I say it myself, this was so tasty! I wanted to share this with you as well because, well, why not? I found the original recipe online, but I added my own ingredients and altered it a bit, so here's the recipe to my version of chicken soup. 

Here's what you'll need:

• 1 onion
• 3 carrots
• 5-6 potatoes
• cauliflower
• 1 red bell pepper
• fresh champignons
• 700 g chicken fillet strips
• curry powder
• 2,5 dl (about 2 cups) curry flavored food cream
• 1½ l water
• 2 chicken broth cubes

Instructions:

1. Peel and slice the onion, carrots ans potatoes. Stir them in the kettle in some oil.
2. Cook the chicken fillet strips on the pan.
3. While the chicken is cooking, chop the cauliflower, bell pepper and champignons and add them to the kettle with potatoes and carrots. Stir for awhile and add 1½ liters water and some curry powder.
4. Once the chicken filler strips are done, check if they need to be sliced into smaller pieces and add them to the kettle. Add also the food cream and chicken broth cubes. Let the soup cook until the potatoes are ready. - ENJOY!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!