8.6.2014

KUULUMISIA

Helou! Kyllä täällä elossa ollaan, vaikka hiljaista nyt onkin ollut. Pikkuhuljaa tässä aletaan myös tervehtymään, vaikka kurkku aina välillä vähän vielä särkeekin. Ideoita ja inspiraatiota postauksiin olisi, varsinkin meikkauksen saralta, mutta kun kunnon kamera on puuttunut ja voimat olleet hieman heikot, rentoutuminen ihan blogin ulkopuolella on viime päivinä houkuttanut paljon enemmän. Nyt alkaa seinät kuitenkin hieman kaatumaan jo päälle, ja toivonkin, että saisin piakkoin kuvattua niitä ideoita tänne blogin puolelle. :) 

Mutta mitäs tässä rentoutuessa on tullut puuhasteltua Game of Thronesin 1-3 kausien tuijottelun lisäksi?


I:n kanssa käytiin eräänä päivänä Ruissalossa nauttimassa ilta-auringosta ja ihanasta kesäsäästä. Päälle pääsi ihan lemppari maxihame BikBokista -tuo sivuhalkio on niin kiva! // Go wild & go green!


Vapaapäivänaama ja lettikiharat. Pelkän puhtaan, raikkaan veden juonti ennen nukkumaanmenoa voi olla myös aika tunnelmallinen hetki iltahämärässä omalla parvekkeella. // Eräänä viikonloppuna lähdettiin J:n kanssa kiertämään kirpputoreja! Tää on ihan ihmeellistä, koska kaikkina niinä vuosina, kun jouduin äidin ja siskon kanssa niitä koluamaan, ei mua vaan saanut oma-aloitteisesti kirppareille lähtemään. Myös J:llä tuntui olevan samanlaisia tuntemuksia, mutta niimpäs me vaan vietettiinkin super hauska päivä ja jotain sieltä myös käteenkin tarttui; mm. nuo valkoiset Clubmaster-henkiset arskat. // Boy-paita on ihan kotikättöön ostettu, mutta jotenkin se vaan iskee!


Revittyjen farkkujen etsintä voi päättyä! Rakastan näitä yksilöitä, vaikka ne vyön kaipaavatkin, ja vaikka materiaali on ihan kunnon farkkua, eikä sitä ohuempaa kangasta, mihin tämä neiti on viimeaikoina tottunut. Kotikotiin omaa koiraa ja vahempia moikkaamaan olisi myös aika kova ikävä... Asia kuitenkin korjaantuu nyt tulevana torstaina, kun vapaapäivistä nauttien päätettiin J:n kanssa lähteä sinnepäin. // Viime viikolla kävin myös vanhoilla kotikonnuilla Huittisissa vanhoja ihania ystäviä treffaamassa. Päivä vierähti pikkuista prinsessaa leikittäessä ja illalla lähdettiin kaikki porukalla hieman viihteelle. Ihana nähdä taas kaikkia murusia! Yön pikkutunteina sitten lähdin takaisin Turkuun, mutta oli kyllä niin ihana päivä, ja olen niin kiitollinen kaiksta niistä ihanista ihmisistä.  // The Devil it's self. Kipeänä on kamalaa olla, mutta onneksi kuume hellitti parin päivän päästä niin, että pystyi jo hieman meikkiä laittamaan ja lähtemään pidemmällekin kuin ihan lähikauppaan ruokaostoksille!


Uutta iltameikkikokeilua, joka ei nyt ihan onnistunut niin kuin olin kuvitellut... tuli myös taiteiltua ihan sattumalta Magnum-henkiset kynnet nudella ja ruskealla! (& ihan vinkkinä kaikille suklaanystäville: tuo jätski on aivan taivaallista ) // Töihin lähdin vaihteeksi lettipäänä ja illalla ennen nukkumaanmenoa kokeilin parissa minuutissa syntyvää nutturaa hiuspannan kanssa. Eikös ne parhaat ideat aina tule silloin, kun niille itseasiassa ei olisi aikaa tai tarvetta... ;D // Ihana työkaveri täytti perjantaina 25-vuotta, ja me lähdettiin kahden muun tytön kanssa niitä juhlistamaan! Teemana oli all black everything + kultaiset asusteet joka itseasiassa osoittautui yllättävän haasteelliseksi! Kyllähän mulla mustia vaatteita löytyy, mutta kun sitä lämpöä on yli 20 astetta vielä illallakin, niin eipä sitä mustaa noista juhlavemmista kesävaatteista oikein löydy... Päälle valikoitui kuitenkin mustat farkut, jotka kääräisin lahkeista hieman lyhemmiksi, sekä musta toppi, jonka peplumhelma on jotakin nahkajäljitelmää. Kultaisia koruja mulla ei liioin ole, sillä hopeiset sormukset, joita käytän 24/7 määrittelevät suurimmaksi osaksi tuon asian, mutta kultainen käsikoru ja nudet blingbling-ballerinat saivat toimia tällä kertaa minimalistisina asusteina (toki avonaisten hiusten alla piileskeleviä hopeisia korvakoruja ja niitä sormuksia unohtamatta). Tuo tukka on myös edelleen ihan lempparini, vaikka sen kuparisuus edelleenkin tulee ihan välaikaisessa muodossa ColorMaskista -sitä kampaajaa kun en ole vielä saanut aikaiseksi tilata...

Mitään tavallisuudesta poikkeavaa ei siis ole tapahtunut, mutta kyllä nyt tuntuu, että niitä voimavaroja on saanut kerättyä, ja että nyt jaksaakin taas puuhastella jotakin "hyödyllistä". Tiedättehän, joskus sitä vain tarvitsee aikaa olemiselle. Ace Wilderin laulama "I'm busy doin' nothin' at all" kipale kuvaa ehkä parhaiten tätä viimeaikaista tunnetta akkujen lataamiselle. 

Huomenna näen taas pitkästä aikaa I:tä ja taidetaan suunnata tänä kesänä ekaa kertaa (joo, tiedän!) rannalle nauttimaan auringosta ja suunnittelemaan kesän reissuja (Sean Paul, ah ) ja koulujuttuja. 

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

4 kommenttia:

  1. nuo sun hiukset on niiiiin ihanat!! <3 ottaisin ne vaikka heti :)

    VastaaPoista
  2. Paljon ihania kuvia <3 Tälläiset postaukset on niin kivoja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Emilia, kiitos kommentista <3 mukava kuulla, että tällaisistakin postauksista tykätään, eivätkä ne ainakaan kaikista tunnu vain täyttönä olevilta jutuilta! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!