18.6.2014

TUTORIAL: VIOLET WING


Niinkuin mun blogia Facebookissa seuraavat jo osasivatkin odottaa, niin vuorossa on vähän erilainen silmämeikki tällä kertaa! Yleensä mulla on aika vahvoja maneereja mitä silmämeikkiä tehdessä seuraan, ja levitänkin luomivärit yleensa aina saman kaavan mukaan. Pari päivää sitten halusin kuitenkin kokeilla jotain vähän erilaista, mutta mitään tarkkaa ideaa ei mulla aloittaessani kuitenkaan ollut. Valitsin ensin värejä, mitä halusin meikissä käyttää, sitten nappasin vain siveltimet käteen ja aloin sutimaan! :D Tällainen siitä sitten lopulta syntyi, ja vaikka itse sanonkin, on tää aika kiva! Tällaisenhan voisi taiteilla vaikka hempeäksi juhannusmeikiksi. Tosin näin jälkeenpäin kuvista katsellen olisi tuo violetti saanut olla hieman enemmän vahvempi ja näkyvämpi... No, ensi kerralla sitten!

Jos joku haluaa kokeilla tällaista häivytettyä, siipimäistä silmämeikkiä myös, niin näiden ohjeiden avulla pitäisi (toivottavasti!) onnistua! :)


Itse tykkään aina tehdä meikkipohjan ja kulmat ensimmäisenä, mutta toki voit tehdä ne vasta lopuksi, jos itse mieluummin meikkaat niin. Se voi myös olla tämän meikin kohdalla ehkä jopa se varmempi tapa, sillä ainakin mulla varisi hieman noita tummempia luomivärejä, jolloin niiden poispyyhkiminen piti muistaa.

Mutta asiaan! Aloitin levittämällä koko luomelle vahvan kerroksen vaaleaa, hohtavaa luomiväriä. Mä käytin tässä vaiheessa itseasiassa kahta eri luomiväriä; valkoista (a.) ja sitten sen päälle hieman shampanjan sävyistä, helmiäistä luomiväriä (b.). Tämän jälkeen otin pieneen, viistopäiseen siveltimeen hieman hohtavaa harmaata väriä (c.), ja aloin muotoilemaan sillä siipimäistä muotoa luomelle. Aloitin ensin ihan ripsien tyvestä ja tein ohuen rajauksen, jota sitten lähdin pikkuhiljaa paksuntamaan. 
(Kaikki käytety meikit ja siveltimet löytyvät postauksen loppupäästä!)


Kun olin saanut siivestä haluamani muotoisen ja häivytellyt sen hyvin, lisäsin sen päälle violettia luomiväriä (d.). Häivyttelin sen huolella ja kerrostin hieman sinertävämpää violettia (e.) vielä sen päälle. Edelleen häivytellen huolella. Kuvasarjan viimeinen kuva näyttää, miltä meikki tässä vaiheessa näyttää edestäpäin.


Näissä kuvissa näkyykin meikki hieman lähempää, ja samoin mun suuret ihohuokoset.. Blogger ei näköjään "pehmentänyt" tätä kuvaa automaattisesti niinkuin se yllättävän usein tekee (vrt. postauksen muut kuvat). Tietääkö kukaan miksi se niin tekee?! :D Ah, ollappa täysin sileä iho.. Anyway! Seuraavaksi levitin hohtavaa vaaleaa (b.) kulmaluulle ja tuota sinertävämpää violettia (e.) myös alaripsien tyveen.


Taivutin ripset ja lisäsin muutaman kerroksen tuuheuttavaa ripsiväriä. Lisäsin vielä vaalean sisärajauksen vesirajalle avaamaan katsetta, ja valmista!


Huulet pidin neutraaleina ja niille levitin Maybellinen Color Sensational -huulipunaa sävyssä 725 Tantalizing Taupe ja lisäsin päälle hieman kiiltoa IsaDoran Multi Vitamin Gloss 07 Pomegranate -huulikiillolla.


a. Maybelline Eye Studio Mono sävyssä 01 Snow White
b. StarGazer Star Pearl -kiviluomiväri sävyssä Peach Flush
c. YvesRocher Couleurs Nature Duo Eyeshadow sävyssä 33 Lys Et Tulipe Noire (ympyröity nappi)
d. Lumene Blueberry Long-Wear Eyeshadow Palette sävssä 1 Kanervametsikkö (ympyröity nappi)
e. Gina Tricot Beauty Eyeshadow sävyssä 78 Rockstar


Mitäs pidätte? :) Entä mitä mieltä olette noista otsikkoteksteistä mitä nyt muutamiin viimepostauksiin olen lisännyt? Kivat vai ei?

Ja tosiaan siellä Facebookissa All the little Royalsia voit seurailla tämän linkin kautta, tai vaikka tuosta sivupalkista yhdellä klikkauksella. :) Naamakirjaan tosiaan päivittyy kaikki postaukset ihan reaaliajassa, ja jaan siellä myös aina välillä blogin aiheisiin liittyviä linkkejä ja juurikin näihin postauksiin liittyviä sneak peakeja.

6 kommenttia:

  1. ihana meikki jälleen kerran<3 siulla on vielä niin kauniit silmät, en kestä! noi otsikkotekstit on kivoja, jatka vaan niiden laittamista :)!

    VastaaPoista
  2. Aivan ihana, oot niin hyvä meikkaamaan! sun silmät aivan valloittavan ihanat♥

    VastaaPoista
  3. Tosi kaunis meikki ja ompa sinulla pitkät ripset! :)

    VastaaPoista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!