12.6.2014

BROWN SMOKY-EYES FOR SUMMER NIGHTS


Mitäs pidätte tällaisesta utuisesta ruskeasta silmämeikistä? :)


Nyt näyttää harmittavan harmaalta, kun tuonne ulos vilkaisee ja taitaa siellä kohta alkaa satelemaankin. J lähti äsken töihin, joten mä nappasin koneen syliin ja tulin selailemaan blogeja aamutee höyryten vieressä. Ollaan tänään illalla lähdössä tosiaan mun vanhempien luo Hämeenkyröön, joten tämä päivä menee lähinnä pakatessa ja laittaessa kämppää siistiin kuntoon niin, että huomenna on sitten kiva palata takaisin. Päivän verran ehditään vain vierailemaan, sillä kummallakin on jo lauantaina töitä, ja onhan mulla siellä tietysti joitain vanhoja ns. huonompia vaatteita kaapissa, mutta tottakai naisena on silti pakattava koko elämä mukaan. ;) Meidän porukat asuu kyllä sen verran metsän ja peltojen keskellä, että mitään fiiniä ei mukaan tarvitse ottaa, mutta ovathan ne "omat" vaatteet kuitenkin kivempia, kuin jotkut vuosia vanhat, hätävarana toimivat yksilöt.

Mutta tosiaan tämän meikin osilta, stay tuned, tutorial tulossa lähipäivinä!

8 kommenttia:

 1. Todellakin tykkään! :)<3 sä osaat nainen vaan niin hyvin meikata- ei voi kun ihastella :)<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti Emilia, niin mukava kuulla! Itsekin kyllä melkoinen meikkitaituri olet! :)<3

   Poista
 2. tykkään tykkään!!♥ osaisinpa itsekin meikata noin hyvin tai olisinpa yhtä kaunis kuin sinä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih! <3 Voi kaunokainen, siitä vain tulevan tutorialin mukana rohkeasti kokeilemaan! :) Meikkaaminen vaatii kyllä harjoittelua, mutta itse olen kokenut hyväksi tavaksi harjoitella ja kokeilla kaikkea aina iltaisin, kun ei enää tarvitse lähteä minnekään ihmisten ilmoille. ;)

   Poista
 3. Hyvältä näyttää, olet tosi kaunis :) Olet ilmeisesti kosmetologi ammatiltasi, vai menikö metsään? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon! :) Vähän meni metsään kyllä, en nimittäin ole kosmetologi vaikka sekin on haaveissa joskus ollut. Tällä hetkellä opiskelen estenomiksi, joka on amk-tutkinto ja valmentaa kauneudenhoitoalan esimies- ja markkinointitehtäviin yms. :) Mutta siis sielläkään emme meikkaile, että ihan itseoppinut ole, jos niin voi sanoa :D

   Poista
  2. Aijaa, no mutta kauniisti osaat meikata :) Oon ite ammatiltani kosmetologi, joten kiinnitän nätisti tehtyihin meikkihin huomioita :)

   Poista
  3. Voi, kiitos! Olipas kivasti sanottu :) ♥

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!