31.5.2014

CONGRATULATIONS

Pahoittelut pienestä blogihiljaisuudesta. Paljon on ideoita luonnoksissa, mutta viime päivinä on ollut niin paljon iltavuoroja ja muita menoja, etten ole tänne blogin puolelle ehtinyt. Viime yönä nappasin myös jotenkin kummasti 38,6 asteen kuumeen ja kaktuksen kurkkuuni. :/ Lesson learnt: vaikka olisi kuinka kuuma, älä nuku tuuletin päällä! Tai varsinkaan aseta sitä sängyn lähelle. 

Tässä sitä siis kuumeen kourissa makoillaan, mutta halusin tulla jakamaan vielä omat onnitteluni kaikille valmistuneille! Omasta ylioppilastutkinnosta on jo kolme vuotta ja amk-tutkintopaperit siintävät toivottavasti jossain lähitulevaisuudessa. :)


Toivottavasti kaikki jatkoille lähteneet juhlijat muistivat ottaa henkkarit mukaan. Itselle kävi nimittäin sellainen moka, että kaikessa kiireessä ja tohinassa unohdin omani kotiin (ts. koko rahapussin, mutta isä pelasti niiltä osin, että toi mulle rahaa juuri ennen bussimme Tampereelle lähtöä), enkä loppujen lopuksi päässyt kuin yhteen baariin ja sinnekin vasta viimeisinä tunteina! :D Siinä sitten muutamat ystävät joutuivat myös jättämään baareilut väliin ja pitämään mulle seuraa.. Kiitos hurjasti tästä uhrauksesta!

2 kommenttia:

  1. Haha, mäkin unohdin aikoinaan henkkarini kotiin! :D Kaikki muut kortit olivat mukana, mutta tietysti se ajokortti sitten jäi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai joku muukin on ollut yhtä epäonninen ton illan osilta! :D Voi ei, mulla sentään jäi kaikki kotiin, mutta tuo, että muut on mukana paitsi yks tärkeimmistä, niin on varmasti ketuttanut aika lailla myös!! :D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!