22.5.2014

HELPON KESÄMEIKIN 6 VAIHETTA

Sain aivan loistavan mahdollisuuden toteuttaa kevät-/kesämeikkipostauksen Stylebookin kanssa (lisää postauksen lopussa), ja lopputuloksena syntyi meikki, jota on todella helppo varioida vaihtamalla silmämeikissä käytettyjä sävyjä tai kokeilemalla eri huulipunia. Itse halusin korostaa silmien kissamaista rajausta, joten pidin muut sävyt vaaleina ja hillittyinä. Raikkaan fuksia huulipuna taas tuo meikkiin kivasti näyttävyyttä ja kesäistä fiilistä!


Tähän silmämeikkiin tarvitsemasi välineet ovat myös vähäiset. Tarvitset vain (1.) vaalean helmiäisluomivärin, (2.) vaaleanruskean luomivärin, (3.) vaalean kuparisen luomivärin sekä ruskean helmiäisluomivärin. Rajaukset onnistuvat (4.) mustalla, nestemäisellä eyelinerilla ja (5.) vaalealla sisäkajalilla, sekä iltamenoja varten mustalla kajalilla. Lisäksi vielä (6.) ripsiväri ja (7.) huulipuna!

1. Aloita leivttämällä vaaleaa helmiäisluomiväriä koko luomelle, ja myös kulmaluulle kuvan osoittamalla tavalla.
(Tässä käytin: StarGazer Star Pearl -kiviluomiväri sävyssä Peach Flush)

2. Ota siveltimeen hieman vaaleanruskeaa luomiväriä, ja levitä sitä kaatuneen L-kirjaimen muotoisesti luomivakoon ja silmän ulkonurkkaan korostamaan silmän muotoa.
(Tässä käytin: IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 47 Heavy Metal (vaalea mattainen nappi))

3. Kissarajausten tekemiseen on niin monta tapaa kuin tekijääkin, mutta itse aloitan piirtämällä viivan silmän ulkonurkasta kohti kulmakarvojen loppua ja tämän jälkeen piirrän yäläpuolelle toisen viivan kohti yläripsien ripsirajaa. 
(Tässä käytin: Rimmel Exaggerate Eyeliner sävyssä 001 100% Black)

4. Viimeistele rajaus haluamasi paksuiseksi ja yhdistä edellisessä vaiheessa tehty "häntä" tähän rajaukseen. Täytä kaikki mahdolliset kolot.

1. Rajaa alaripsien tyvi ja alaluomi vaalean kuparisella sekä helmiäisruskealla luomivärillä. Lisää vaaleaa inliner kajalia vesirajalle avaamaan ja kirkastamaan katsetta.
(Tässä käytin: IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 65 Khaki Bronze (vaalein nappi + tummanruskea helmiäinen)
+ IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde)

2. Taivuta ripset ja lisää ripsiväri.
(Tässä käytin: Maybelline The Colossal Volum' Express Waterproof -ripsiväri)

3. Punaa lopuksi huulet ja meikki on valmis!
(Tässä käytin: Lumene Natural Code Smile Booster Lipstick sävyssä 20 Wild Fuchsia)


Lookin saa muunnettua helposti myös iltamenoihin sopivaksi, lisäämällä mustan sisärajauksen vesirajalle.


Postaukseni julkaisi siis myös ihana Stylebookin väki (linkki), kiitos hurjan paljon!! Olen aiemmin eräässä postauksessani vinkannutkin Stylebook.fi -sivuston palveluista, joten jos palvelu on sinulle vielä tuntematon, niin kannattaa ehdottomasti käydä kurkkaamassa tuo postaus täältä ja käydä tutustumassa heidän sivustoonsa! :)

2 kommenttia:

 1. Hei pakko oli tulla kurkkaamaan blogisi kommentoituasi ja tämä postaus erityisesti on aivan huippu! :) Olet todella kaunis!

  http://rapu-funnydays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että tykkäsit! Ja kiitos, siellä itse toinen kaunokainen <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!