6.5.2014

L'ORÉAL NUDE MAGIQUE BLUR CREAM

L'Oréalilta on tullut markkinoille uusi NUDE MAGIQUE -tuote, nimittäin Blur Cream -meikinpohjustaja. Nappasin viime viikolla töistä kourallisen testereitä kokeiluun, ja pari-kolme päivää tätä testailleena voin rehellisesti sanoa tämän olevan ihan kelpo tuote! 

Tuote lupaa peittää hienovaraisesti ja häivyttää ihohuokosia sekä juonteita. Muita meikinpohjustajan perusominaisuuksia ovat luonnollisesti kiillon hillitseminen, sekä meikkivoiteen helpompi levittyvyys ja pysyvyys.


Valitsin kokeiluuni sävyn medium to dark skin, mutta kumpikaan näistä kahdesta sävystä (löytyy siis myös vaalealle iholle) ei sisällä hirveästi väripigmenttejä. 

Kuten allaolevasta kuvasta näkyy (pahoittelen rakeisuutta ja hoitamattomia kynsiä!!), tuotteen koostumus on vaahtomaista ja pehmeää. Tässä näkyy myös tuo tummemman voiteen sävy, eli tummalle iholle tarkoitettuna väri on melko neutraali. 


Tuote levittyy iholle samettimaisena ja alla oleva kuva toimii vertailukohtana ennen/jälkeen tuloksille. Kuvat on otettu samassa kohdassa, samoilla kamera-asetuksilla ikkunan edessä luonnonvalossa. Tuolla hetkellä olin juuri tullut suihkusta, joten vasemmanpuoleisen kuvan iho on täysin paljas, ja hui, hieman kyllä pelästyin kalmanvalkoista hipiääni. :D

Ihoni on tällä hetkellä vielä hormoninäppyjen kiusaama, mutta yleiset ongelmakohdat ovat nenän ja poskien ihohuokoset, punoitus ja ihonsävyn epätasaisuus. Myös silmäluomien verisuonet paistavat violetteina, ja näissä kuvissa ne nyt eivät näy, mutta viime aikoina huonosti nukuttujen öiden takia myös silmänaluset ovat melko karseat.

L'Oréal Nude Magique Blur Cream tasoittaa lupaustensa mukaisesti ihonsävyä -tässä tuotteen värillisyydellä siis on suuri merkitys. Kiilto häviää ja ihohuokoset silottuvat siinä määrin, etteivät ne ole enää niin näkyviä, kuin täysin paljaalla iholla. Juonteiden häivyttämiseen en osaa ottaa kantaa, pitäisi varmaan testauttaa tätä jollain hieman iäkkäämmällä henkilöllä. Tummia silmänalusia tuote ei peitä ja silmäluomien verisuonet paistavat kyllä voiteen alta. Myöskään näppyjä tuotteen pigmentti ei riitä peittämään, mutta koska tuote muuten tasoittaa ihonsävyä, niin pienet näpyt ovat vähemmän näkyviä.

Tuotteen yhtenä mainoslauseena kehotetaan käyttämään voidetta joko sellaisenaan tai meikin alla. Itse käyttäisin tätä ehdottomasti meikin alla, sillä oma ihoni (tai toisin sanoen omat silmäni ;D) ei salli ihan näin raakaa todellisuutta, mutta sellaisina arki-/kotipäivinä, kun haluaa jotakin freesausta, muttei kuitenkaan viitsi alkaa meikkaamaan, niin tällä saa kyllä helposti hehkeämmän yleisvaikutelman!


Meikki levittyy pohjustusvoiteen päälle tasaisesti ja pehmeästi, ja iho näyttää raikkaalta ja heleältä! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


2 kommenttia:

 1. mä oon pitkään miettinyt, että mitä hyötyä meikinpohjustusvoiteesta edes on, mutta tää postaus selvensi sitä hyvin! :D noista kuvista kyllä huomaa selkeästi eron, miten tuo vaikuttaa. voisin melkein joskus ostaa jotain pohdustusvoidetta ja testata sellaista. aiemmin en oo kokenut sellaista tarvitsevani, mutta olisihan tuollainen kätevä esim. juhlameikin alla pysyvyyttä parantamassa :-)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on kyllä tosi käteviä tuotteita! :) Ite oon aiemmin käyttänyt Lumenen mattapintaiseksi tekevää pohjustusvoidetta, mutta se on täysin väritön, eli se tosiaan vain siloittaa ihon pintaa, jolloin meikki levittyy tasaisemmin, sekä pysyy paikoillaan pidempään ja tietty hillitsee myös sitä kiiltoa. Toki onhan niitä myös heleyttäviäkin pohjustusvoiteita, jos tykkää oikein kuulaasta ja heleästä lopputuloksesta. Mun herkästi ravoittuvalle iholle ne vaan eivät sovi ;D Mutta just tää Lorealin aavistuksen värillinen primeri on kiva siitä syystä, että tosiaan tasoittaa myös tuota ihonsävyä! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!