15.5.2014

TUTORIAL: DREAMY SILVER MAKEUP

Sain ystävältäni toiveen toteuttaa tutorialin edellisen postauksen silmämeikkiin (voit tsekata sen täältä), joten olkaapas hyvä, tässä se tulee!

Listasin edelliseen postaukseen, joka siis löytyy tuon yllä olevan linkin takaa, kaikki tässä meikissä käyttämäni tuotteet, mutta niitä et tosiaan tarvitse montaa: valkoinen luomiväri ja/tai vaalea helmiäisluomiväri, vaaleanruskea luomiväri, harmaa kajal-kynä, ripsiväri sekä vaalea inliner kajal. :)


1.-2. Aloita levittämällä valkoista luomiväriä koko liikkuvalle luomelle, ja tämän jälkeen levittämällä sen päälle vaaleaa helmiäistä luomiväriä. Jos käyttämäsi valkoinen on jo itsessään hohtava, et välttämättä tarvitse enää erikseen toista luomiväriä sen päälle.
(Tässä käytin: Maybelline Eye Studio Mono Eyeshadow sävyssä 01 Snow White 
+ StarGazer Star Pearl -kiviluomiväri sävyssä Peach Flush)

3. Seuraavaksi ota siveltimeen aavistuksen verran vaaleanruskeaa luomiväriä, jota levität ja häivytät huolellisesti silmän ulkonurkkaan ja hieman myös luomivakoon.
(Tässä käytin: IsaDora Eye Shadow Quartet sävyssä 47 Heavy Metal (vaalea mattainen nappi))

4. Kun luomivärit ovat paikoillaan ja rajat häivytetty, tartu harmaaseen kajaliin ja piirrä siipimäinen rajaus yläluomelle. Aloita noin yläluomen puolestavälistä painaen kynää hieman kevyemmin, jolloin rajauksesta tulee "liukuva" ja pehmeä. Lopuksi voit halutessasi hieman sotkea rajauksen ylärajaa vaalealla luomivärillä, jos se vaikuttaa liian selkeältä. Pahoittelut kuvan epätarkkuudesta! Kameran tarkennus oli pyllyllään..
(Tässä käytin: Max Factor  Liquid Effect Pencil sävyssä Silver Spark)


5. Rajaa samalla harmaalla kajalilla myös alaripsien tyvi noin luomen puoleenväliin ja levitä sitä myös vesirajalle. Vesirajalle silmän sisänurkkaakohti levitä vaaleaa kajalia.
(Tässä käytin:  Max Factor  Liquid Effect Pencil sävyssä Silver Spark 
+ IsaDora Inliner Kajal sävyssä 56 Blonde)

6.-7. Taivuta ripset, lisää ripsiväri sekä vaaleaa hohtavaa luomiväriä kulmaluulle.
(Tässä käytin: Maybelline The Colossal Volum' Express Waterproof -ripsiväri
+ Maybelline Great Lash -ripsiväri
+ StarGazer Star Pearl -kiviluomiväri sävyssä Peach Flush)

8. Done! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!