20.5.2014

CHANGE MY HAIR?

Jotkut ehkä muistavat aikaisemmista arki-postauksista, että olen miettinyt jotain uudistusta tälle tukalleni, ja nimenomaan juuri yleisilmeen tummentamista. Mä olen aina aiemmin mieltänyt itseni enemmänkin blondiksi kuin bruneteksi, vaikka 16-vuotiaana mulla olikin tummanruskeat hiukset ja niistä silloin kyllä pidin. Kuitenkin se päähänpinttynyt haave vaaleista hiuksista oli niin vahva, että aloin suuntaamaan sitä kohden ja täysin vaaleaverikkönä viihdyinkin melko kauan, noin 2-3 vuotta. Täällä Turussa estenomiopintojen alettua sävy muuttui vain enemmän platinablondin suuntaan, mutta lopulta halusin kuitenkin jotain muutosta, sillä lähes jokaisella meidän luokan tytöllä oli tuolloin vaaleat kutrit -plääh! Halusin kuitenkin säilyttää jotain vaaleaa, joten liukuvärjäys oli luonnollinen valinta. Tuolloin tyviosa oli kuitenkin vaaleanruskea, jolloin yleisilme pysyi suht vaaleana. Nämä uudet Lexingtonin mustat silmälasit saatuani, ei mennyt kauaakaan (no okei, noin 5kk), kun päätin tummentaa tyveni itse tummempaan ruskeaan (katso postaus täältä). Tykkäsin siitä, miten tumma väri sopi yhteen päivittäin käyttämieni lasien kanssa, ja miten tumma kehysti kasvojani paremmin, joten sillä tiellä ollaan edelleen! Mutta nyt alkaa tämä liukuväri kuitenkin jo hieman kylläsyttää. Tai ainakin tuo kontrasti tumman tyven ja vaaleiden latvojen välillä näyttää välillä himan liian rajulta. Krhm, voisikohan mitenkään olla seurausta tästä kotona värjäämisestä... ;) Omasta mielestäni muutos olisi kuitenkin nyt paikallaan!

Kokonaan vaaleaan en haluaisi enää palata, sillä se saa mut näyttämään todella nuorelta, mutta toisaalta koko-brunettekin jännittää; onko sekään ihan mua? Näiden mietteiden pohjalta se kultainen keskitie olisi siis edelleenkin tämä liukuväri.

Oon pyöritellyt mielessä tätä liukuväriä ja miettinyt sen pitämistä, mutta yhdellä muutoksella kuitenkin: latvojen hienoinen tummentaminen muuttaisi yleisilmettä tummempaan, mutta liukuväri säilyisi silti, jolloin varsinaista mielikuvaa koko-brunetista ei niin vahvasti pääsisi syntymään. Ainakaan omaan pikku mieleeni. ;)

Leikinkin yhtenä aamuna hieman kuvanmuokkausohjelmilla, ja kokeilin, mitä tummempi yleisilme näyttäisi. Tässä käyttämänssäni kuvassa tuohon tummaan tyveen osuu kuitenkin valo niin, ettei muokatuissa versioissa sitä liukuväriä niin helposti erotakaan (ja tuohon kupariseen versioon vetäisin muutoksen koko päähän; en vaan saanut häivytettyä noiden värien rajaa nätisti). Tästä tulikin sitten aasinsilta ja idea siihen, josko värjäisinkin koko pään, ja unohtaisin tämän liukuvärin!
 (Kauhea kun mulla on ollut sekava ajatuksenjuoksu! :D)Vielä enemmän ajatusta hauduteltuani ja erään ystäväni punaisen tukan inspiroimana muistin, että mullahan on tallessa vielä pari vuotta sitten ostamani toffeensävyinen ColorMask, jolla joskus kokeilin sävyttää vaaleaa tukkaani hieman kupariin taittavaksi. Vetäisinkin hiuksiini väriä tästä tuubista ja täytyy kyllä sanoa, että mä itse ihastuin tähän tyyliin varsin paljon! Jopa siinä määrin, että mun mieli alkaa kallistua kaikkien pohdintojen jälkeen tähän tyyliin.


Mitäs sanotte, sopisiko mulle tällainen kuparinen liukuväri kesätukaksi, vai iskeekö esimerkiksi suklainen ruskea enemmän? :)

Olin myös joskus aiemmin löytänyt Pinterestissä tällaisen inspiraatiokuvan (vasemmalla), joka mätsääkin nyt yllättävän hyvin näihin mun ColorMaskilla taiteiltuihin latvoihin! 

Arvostaisin kovasti, jos saisin teiltä jotain kommenttia, mielipiteitä tai ehdotuksia asiaan! :) Vielä ei ole kampaajaa varattu... ;)

4 kommenttia:

 1. apua, nuo kaikki sopii sulle mielettömän hyvin! tuo sun nykyinen liukuvärjäys on ihan mielettömän ihana, mutta vaihteluhan aina virkistää :) mä ehkä kallistuisen enemmän siihen kupariin kuitenkin, vaikka suklainen ruskeakin ois varmasti tosi upea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jenni! :) Joo, jotain vaihtelua tosiaan kaipailen -ehkäpä se sitten on tuo kupari..!

   Poista
 2. Mulla on tiedätkö aivan sama ongelma tuon liukuvärjäyksen suhteen :D vaikka tykkään niin alkaa kyllästyttämään :/ mä kallistun enemmän siihen kupariin vaikka molemmat näyttääkin oikeen hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu, että kun tätä näkee nykyään melkein jokaisella vastaantulevalla, niin se "erikoisuuden" viehätys on jo kadonnut ja siksi tää on alkanut kyllästyttämään.. :D Mutta kiitos! Itsekin oon enemmän tuon kuparin puolella :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!