15.1.2014

NEW HAIR

Suomeen on kotiuduttu ja matkapostausta on luvassa myöhemmin! Sitä ennen täytyy kuitenkin kertoa mun hiustenvärjäys projektissa omassa kotistudiossa.

kuva viime kesältä

Mulla on ollut jo reilun vuoden verran kampaamossa tehty liukuvärjäys. Kerran olen latvoja vaalentanut itse L'Oréal Paris Feria Wild Ombres -hiusvärillä (sävy 080 vaaleille ja keskivaaleille hiuksille), mutta tyven olen aina mennyt värjäyttämään kampaamoon. Ennen edellisviikon etelänmatkaa uskallauduin kuitenkin ostamaan värin myös tyvelle -omaa luonnollista väriäni nimittäin näkyi jo monen sentin verran! Periaatteessa se ei olisi suuresti haitannut, sillä värjätty ruskea oli niin lähellä omaa hiusteni väriä, ettei rajaa havainnut niin helposti, mutta olihan se kiva saada freesi, uusi tukka reissuun. Samalla kertaa päätin myös kirkastaa latvani vanhalla tutulla Wild Ombres -hiusvärillä. Tästä projektista ei tullut otettua kuvia, vaikka itse värjäys onnistui ensimmäiseksi kotivärjäyksekseni erittäin hyvin (varsinkin kun käytössä oli kaksi väriä!), ja itseasiassa tämä kirjoitus koskeekin eilen tekemääni uutta tyven värjäystä.


Ennen matkaa värjäsin tyveni Syoss Oleo Intense 6-10 dark blonde -hiusvärillä, ja tällä kertaa Erikan inspiroimana päätin kokeilla tummempaa säyvä. Päädyin uudelleen Syoss hiusväriin ja Stockalta nappasinkin mukaani sävyn 4-1 middle brown.


Erittäin tumman tyven halusin ja sen myös sain! Värjäys onnistui oletettua paremmin ja vaikka tähän tummaan tyveen kestää kyllä hetki tottua, eikä yleisilme ole aivan niin pehmeä kuin tuolla vaaleammalla ruskealla, olen kyllä tyytyväinen! :)Latvoihin en siis tällä kertaa koskenut ollenkaan. Vaaleutta saisi kuitenkin heiman nostaa ylemmäs, niin kuin tämänhetkisellä hiusihastuksellani, tähän tapaan, mutta sen aion tehdä seuraavalla kerralla ihan ammattilaisen käsissä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!