24.1.2014

KEVÄÄN 2014 HAAVEITA

Näihin aikoihin monet jo suuntaavat katseitaan kohti kevättä ja kesää, ja varmasti osa on tehnyt haavelistoja omien tavoitteiden ja myös materian osilta. Itsekin tässä nettikauppoja selanneena innostuin tekemään listaa kevään ja kesän toiveista (realistisista ja niistä pelkistä unelmista)

Värimaailma, joka tällä hetkellä tuntuu iskevän, näyttäisi kollaasien perusteella olevan melko vaalea, muutamilla värikkäillä yksityiskohdilla maustettuna. Tyyliltään rennot, mutta klassiset vaatteet ja asusteet ovat myös erittäin houkuttavia.

swetari - BikBok / teepparit - BikBok / kuviolliset housut - BikBok / pitkä neuletakki taskuilla - BikBok / revityt farkut - Gina Tricot / raitaneule - Gina Tricot / kevytuntuvatakki - H&M / trenssi - Pepe Jeans / kauluspaita - Gina Tricot

Olen etsinyt täydellistä, printillä varustettua collegeswetaria jo jonkin aikaa, mutta sitä oikeaa ei vain ole tullut vastaan. Bongasin kuitenkin BikBokista kivan näköisen yksilön, joten tätä löydöstä on ehdottomasti suunnistettava lähipäivinä keskustaan tutkimaan paremmin! Ihan perus t-paidoistakin tuntuu aina olevan pula, mutta jotenkin on hirveän vaikeaa ostaa tavallisia teeppareita, kun sillä samalla rahalla saisi muutakin kivaa.. ;) Nyt voisi kuitenkin olla aika vihdoinkin olla järkevä, ja kaivaa vaatekaapista tilaa valkoiselle, sekä erittäin kivan näköiselle viininpunaiselle t-paidalle. Kuviollisia housuja kaapista jo löytyykin muutama pari, mutta rentoja kuviopöksyjä kaipaan vielä niiden seuraksi -ja tottakai tätä kirjoittaessani muistinkin juuri, että ostinkin Kanarian matkaltani Stradivariuksesta punakukalliset rennot housut! :D No, housujahan ei voi koskaan olla liikaa. ;) BikBokin valkoinen neuletakki olisi täydellinen jopa näin talvella, mutta myös lämmittämään viileinä kesäiltoina. Myös revityt farkut ovat ehdottomasti hankintalistallani kevääksi ja kesäksi -ne yhdistettynä tennareihin ja raikkaaseen neuleeseen (esimerkiksi vieressä olevaan raitaneuleeseen), on takuuvarma combo! Kevytuntuvatakista haaveilen tällä hetkellä rentojen kävelylenkkien takia, ja vaikka kaapista löytyykin jo vaalea, A-linjainen trenssitakki, niin tyköistuvampi malli voisi olla käytännöllisempi. Perus klassinen kauluspaita joillakin kivoilla yksityiskohdilla (raidat, hihansuut...tms) olisi loistava kaveri farkuille ja tennareille! 

säilytyskotelo/laukku puhelimelle ja korteille - Michael Kors / lippis - Gina Tricot / valkoiset, matalat tennarit - Converse / unelmakello - Daniel Wellington

Michael Korsin vaaleaan MK-logolla varustettuun Large Multifunction Logo Phone Caseen mahtuu sekä puhelin, kolme korttia ja vaikka muutama seteli -täydellinen paketti, jos ei ole tarvetta kantaa mukana kokonaista laukkua! Lippiksiä ei mun päässä ole nähty varmaan sitten ala-asteen, koska mun mielestä ne vain ei sovi mulle, mutta jotenkin tämä trendissä oleva urheilumuoti on ujuttautunut mun mieleen jo siinä määrin, että harkitsen oikeasti ihan vakavissani lippiksen ostoa!? Aidot Converset täydentää ja sopii melkeimpä tyylin kuin tyyliin ja ovat siten koko hintansa arvoiset. Ja viimeisenä yksi suurimmista haaveistani, Daniel Wellingtonin Classic St. Andrews Lady -nahkakello ruskealla hihnalla ja ruusukultaisilla yksityiskohdilla!

Huh, kertyipäs niitä materiahaaveita melkoisesti! Toki niitä "oikeita" haaveita löytyy myös, mm. mielekkäiden kouluprojektien ja harjoittelupaikkojen löytäminen, sekä onnistuneen opinnäytetyön luominen kuuluvat näihin arkisiin haaveisiin. :) Mistä te unelmoitte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!