2.1.2014

KOTIHAAVEITA

Asun yksiössä, joka oli vuokralla aikaisemmin äidilläni, hänen opiskellessaan vuoden Turussa. Tästä johtuen suurin osa huonekaluista on äitini tänne ostamia ja kyllä, ihan kivojahan nuo ovat. Muutama vuosi sitten tähän itse muuttaessani en edes hirveästi ajatellut sísustusta huonekalujen osalta, ehkä suurin "sisustusinto" oli lähinnä tavaroiden oikeiden paikkojen löytäminen ja jonkun pienen kivan ekstran ostaminen. Nyt kuitenkin, kun tässä olen asustuellut jo päälle kaksi vuotta, alkaa pienen yksiön seinät näyttämään vähän liian tylsiltä, eikä asunto oikein hengi sitä sisustussuuntaa, mihin oma makuni on muokkautunut. Aina välillä on kiva ostella jotain pieniä yksityskohtia joilla muuttaa yleisilmettä, mutta let's face it, sisustaminen tulee loppujen lopuksi melko kalliiksi! Ainakin näin opiskelijan pienellä budjetilla. Ja koska tiedän, etten tule loppuelämääni asumaan tässä asunnossa, tuntuu vähän turhalta alkaa yhtäkkiä laittamaan koko sisustusta uusiksi. Eihän ne uudet tavarat välttämättä sitten sovi siihen seuraavaan asuntoon!


Isosiskollani on sisustusalan ammattitutkinto ja muistan, kun joskus vuosia sitten hänen vielä opiskellessaan, kävimme shoppailemassa ja M halusi kaikkiin kodin sisustusliikkeisiin enkä itse olisi millään halunnut raahautua niihin mukaan! Kaikki sisustusjuttu tuntui silloin maailman kyllästyttävimmältä asialta. :D Pitkälle ollaan tuosta pisteestä tultu, sillä tämä tyttö seuraa Instagramissa lukuisia sisustusprofiileja ja pinnailee sitten Pinterestiin inspiraatiokuvia tulevaa unelmakotia varten. ;) Värimaailmaltaan valkoinen/beige/harmaa ja maalaisromanttinen (vai miksikä sitä kutsutaan?) sisustus iskee ja lujaa. Ehkäpä myös skandinaavinen/pohjoismainen sisustustyyli, sillä suurin osa seuraamistani profiileista on Ruotsista, Norjasta, Tanskasta..! Ajatonta ja mukavaa, mutta silti kaunista. Voi kun saisi jo oman omakotitalon jota pääsisi sisustamaan juuri niin kuin itse haluaa! :) 
Postauksessa esiintyvät kuvat eivät (harmi kyllä) ole minun omia, vaan Instagramista poimittuja. Näitä ja muita saman tyylisiä sisustuksia ja yksityiskohtia voit ihailla stylebymanda, roominterior, white_interior, lottakoo, nordicinspiration, shabbyyhomes, karinastandal ja baronivegen Instagram tileillä. :)
Nyt lopetan tämän postauksen haaveiluhöpinät ja annan kuvien puhua puolestaan!Tällaisessa kodissa olisi ihana asua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!