21.1.2014

TALKING ABOUT NAIL ART

Arvaatteko alla olevasta kuvasta, miten numero 65 liittyy muhun? ;)


Kyllä, omistan tällä hetkellä 65 erilaista alus-, päällys- ja värikynsilakkaa! Pari vuotta sitten hurahdin täysin taiteilemaan kynsille joka viikko erilaisen lakkaukasen ja seurasin tiiviistikkin erilaisia kynsiblogeja. Ylivoimaisin suosikkini tuolloin oli Sonnela, ja vaikka en enää aikoihin olekaan hänen lakkauksiaan seuraillut, tuolta blogista saisin varmasti edelleen parhaimmat inspiraatiot (korkealaatuisia, selkeitä ja kauniita kuvia). 

Mä olin kuitenkin haaveillut kauan myös rakennekynsistä, sillä omat kynnet olivat taipuvaisia liuskoittumiseen ja töissä niitä oli melkein mahdoton pitää pitkinä -toisinsanoen, ne myös lohkeilivat erittäin herkästi. Jokaviikkoinen parin tunnin kynsienlakkausoperaatio vei myös turhauttavan paljon aikaa, joten eräänä päivänä jätin kynsiharrastukseni sivuun ja varattiin I:n kanssa yhdessä ajat kynsistudioon. 


Kynnet tehtiin akryylilla, ja väriksi valitsin glitterisen, vaaleanpunaisen liukuvärjäyksen. Rakastuin näihin uusiin, kestäviin ja kauniisiin kynsiin niin, että kävin huollattamassa ne kahteen kertaan. Ensimmäisellä huollatuskerralla halusin kynsien kärjistä näkyvämmät, ja niihin päädyttiinkin tekemään pinkit tipit, joiden reuna koristeltiin hopeisella glitterillä. Kolmannet ja viimeiset kynnet jatkoivat samalla linjalla -valkoisilla tipeillä ja sinisellä glitterillä.
Kolmatta kertaa en enää mennyt kynsiäni uusimaan, mutta niiden myötä kynsienlakkausinnostukseni oli myös täysin kadonnut. Toki pidän kynteni edelleen koko ajan lakattuina, mutta rakennekynsien jälkeen en ole enää löytänyt intoa alkaa kikkailemaan monilla eri kynsilakoilla ja kynsikoristeilla jne. Kynsilakkoja ostelen kyllä silti ahkerasti lisää.. ;D Suurin osa kynsikuvista, jotka olen lakannut itse, katosi vanhan tietokoneeni hajotessa, mutta löysin muistitikulta ja puhelimen kamerarullasta muutaman...

Vesimarmorointi. ...ja kyllä, reunat olisi pitänyt siistiä ennen kuvan ottoa!
Seepraraidat
Risti Instagram-laatua
Dalmatialaiskynnet Instagram-laatua
Viime kesän trendilakkaus: kuvassa jo hieman kulunut valkoinen
(Instagram-laadulla ja filterillä)
MaxFactor - Fantasy Fire
Lakkauskokeiluja

Edellisenä viikonloppuna isosiskoni soitti ystävänsä luota pääkaupunkiseudulta ja kysyi mun apua erääseen ongelmaan: "Me ollaan lakattu kynnet nyt punaisella ja meillä on pullo myös glitterlakkaa, jota me haluttais laittaa. Mutta ei kaikkiin kynsiin. Nii mihin kynsiin sitä kuuluu laittaa?" :D Mitään erityistä sääntöähän kynsien lakkaukselle ei ole, vaan siinä saa toteuttaa omaa mielikuvitustaan ja luovuuttaan, ja pitää kynsiä asusteina koko lookkiin, mutta yleensä kahdella eri värillä lakatessa ainakin nimettömässä suositaan eri lakkaa kuin muissa. 

277182552035960353_2ML9KLOg_f
Linkki alkuperäiseen postaukseen
160863017910606782_EMA5a4eF_f
Linkki alkuperäiseen postaukseen

Siskoni kyseli myös hänelle joululahjaksi antamani kynsipakkauksen mukana tulleista kynsitarroista, sillä normaalien, klassisen ranskalaisen manikyyrin avuksi tarkoitettujen aputarrojen lisäksi, pakkauksessa oli ollut kummallisen muotoisia kynsitarroja. Kolmion tms. muotoisia aputarroja voikin käyttää tavallisen teipin sijasta lakkaillessa kynsille hieman erikoisempia kuvioita! Ääks, nyt mäkin haluan tuollaisia erikoisempia aputarroja! :D

Linkki alkuperäiseen postaukseen

Nail art de printemps en avance
Linkki alkuperäiseen postaukseen
Kun olin hetken siskoni kanssa kynsistä ja kynsien koristeluista jutellut, huomasinkin, että olishan se kiva taas välillä taiteilla itsellekin jotkin tosi kivat ja näyttävät kynnet! Viime viikon kynsiäni koristivat Stockmannilta ostetut tekokynnet ranskalaisella manikyyrillä ja liloilla perhosilla, mutta koska ostin eilen sinisen glitterlakan, jota aion kokeilla vielä tänään, saavat perhoskynnet nyt irrota! Postausta lopputuloksesta sitten hieman myöhemmin. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!