12.12.2014

MARRASKUUN LOPPUNEET


Apua, joulukuu on jo lähes puolessavälissä ja tuntuu, etten oo tänne blogimaailmaan kerennyt melkein ollenkaan! Turhaahan se on selitellä, mutta pakko tunnustaa, että koulu- ja opparikiireet on painaneet päälle sellaisella voimalla, että kun koko päivän on ensin näppis sauhuten kirjoitellut, niin loppuillan onkin sitten mieluummin vaan rentoutunut sohvalla. Nyt on hommat kuitenkin todella hyvällä mallilla, oon kyllä niin ylpeä mun ja I:n aherruksesta! Viime kuu loppui aivan yhtäkkien, enkä ookaan kerennyt postaamaan sen kuun loppuneita tuotteita! Tästähän syytän tietenkin kaikkea muuta kuin mua itseäni, kuten esimerkiksi valon- ja ajanpuutetta... haluutteko kuulla lisää? ;) Noh, parempi kuitenkin myöhään kuin ei ollenkaan, eikö? Joten tässä olisikin nyt sitten viime kuun loppuun kulutettu kosmetiikkasaalis!


1. Lumene CC Color Correcting Foundation, 30 ml

Tätä ceeceetähän en vaan yksinkertaisesti voi hehkuttaa tarpeeksi. Vuoden verran oon tätä käytellyt, ja on kyllä aivan mun luottotuote. Vaikka välillä muita meikkivoiteita käytänkin vaihtelun vuoksi, niin tästä en ikinä luovu ja tätä lötyy kyllä laatikosta varastoitunakin. ;) Pakkaushan on näissä nykyään uudistunut, joten aivan tällaista tuubia (leikeltyä, heh) ei kannata enää Lumenen hyllyiltä etsiä.

+ Täydellisen kevyt koostumus.
+ Kuulas ja heleä lopputulos.
+ Erinomainen pigmentti kevyestä koostumuksesta huolimatta.
+ Levittyy iholle kuin unelma.
+ Kolme värisävyä, joista jokainen varmasti löytää itselleen sopivan (itsellä käytössä Medium).
+ Riittoisa; pienikin määrä riittää todella pitkälle.
+ Erinomainen pysyvyys iholla (kestää baareilut ja tanssimiset jopa mun rasvoittuvalla sekaiholla, tosin aina primerin kanssa).
+ SPF 20.

- Hinta aina vähän kirpaisee, vaikkei sinänsä selektiivisen kosmetiikan tapaan mikään tyyris olekaan. Mutta ainakin Stockalla tämä on usein kanttistarjouksessa, ja varmasti myös esim. Cittareissa tms.

Ostaisinko uudelleen? No todellakin!!


2. Lumene Beauty Base Matifying and Retexturizing Primer, 25 ml

Lumenelta viimeaikoina valikoimista pois jäänyt tuote, mutta tilalle on tullut hieman uudistettu versio Matifying & Pore Minimizing Primer, jonka omistan myös. Kurkkasin näiden kahden, tässä kuvatun vanhemman version sekä sen uudistuneen INCI:t, ja täysin sama tuote ei ole kyseessä. Aika pitkälle ainesosat on samoja, mutta muutamia eroavaisuuksia kyllä löytyy, sillä uudistettuun versioon on lisätty ihoa hoitavia ja pehmentäviä öljyjä. Kuitenkin siis molemmat on/oli (?) tarkoitettu rasvoittuvalle ja sekaiholle, ja ite oon kyllä tykännyt tästä/niistä?! :D Siloittaa mun suuria ihohuokosia, meikki levittyy tasaisesti iholle ja hillitsee myös ihon kiiltelyä –ihan täydellinen tuote siis! Niin tämä kuin vanha kuin uusikin versio. :)

+ Siloittaa ja "täyttää" silikonipohjaisuutensa vuoksi ihohuokosia.
+ Meikki levittyy tasaisesti iholle.
+ Hillitsee ihon kiiltelyä.
+ Meikki kestää iholla pidempään.

- Kuluu ainakin mulla päivittäisessä käytössä suht nopeasti loppuun, ja siitä syystä myös hinta kirpaisee aina välillä.

Ostaisinko uudelleen? Oon kokeillut monia eri pohjustajia, mutta aina palaan tähän. Joten kyllä, ostaisin uudelleen.


3. Pirkka Kynsilakanpoistoaine, 125 ml

Mitäs tästä nyt sen enempää kertoisin...perus kynsilakanpoistoaine? :D

+ Edullinen hinta.
+ Tehokas.
+ Kirsikkainen tuoksu.

- Voimakas kirsikkainen tuoksu voi olla myös miinus, jos on herkkä voimakkaille hajusteille.

Ostaisinko uudelleen? Eipä mulla oikeastaan sen suurempia kriteerejä kynsilakanpoistoaineen valinnassa ole, joten miksikäs en ostaisi, jos hyllystä käteen sattuisi osumaan.


4. Garnier Eye Make-up Remover 2in1, 125 ml

Mä oon tykännyt tästä putsarista kovasti, vaikken tästä nyt mitään sen erikoisempaa ylistyspuhetta osaakaan pitää. Varmaan järjestyksessään jo neljäs mun käytössä?

+ Poistaa vedenkestävän meikin hyvin.
+ Näppärän kokoinen pullo.
 + Mun silmää miellyttävä värimaailma ja ulkonäkö.

- Jokapäiväisessä käytössä kuluu melko nopeasti loppuun.

Ostaisinko uudelleen? Kyllä, ja olenkin jo ostanut. :)


5. Rimmel Stay Matte Primer, 30 ml

Tästä on kyllä jo aika kauan aikaa, kun tämän oon ostanut, olisikohan ollut joskus kesällä, kun meilläkin oli vielä pulju pystyssä ja sain henkkarialet. :D Mulla on ollut Rimmelin kasvomeikkituotteita kohtaan aina hieman ennakkoluuloja, joten muistan, että tämänkin kohdilla olin aluksi hieman kahden vaiheilla ostaakko vai ei. Noh, ostin ja kokonaan käytinkin. Ja tosiaan myös tämän oon teurastanut leikkamalla keskeltä kahtia, jotta sain kaikki rippeet käytettyä. Lumenelle tää ei loppupeleissä vertoja kyllä vedä, vaikka muutaman käyttöpäivän jälkeen niin aluksi ilmeisesti vannoinkin (klik). :D

+ Miellyttävä koostumus.
+ Edullinen hinta.
+ Ihan ok toimivuus kiillon hillitsijänä.
+ Meikki levittyy tasaisesti.

 - Loppujen lopuksi ei mitenkään erityisen sykähdyttävä tuote. Mä vannon Lumenn nimeen. ;D

Ostaisinko uudelleen? En ostaisi, ei ollut mulle tarpeeksi "wow".


6. Klippoteket X Hair Spray Super Extra Strong, 400 ml

Aivan paras hiuslakka, ja tästä en hairahdu kyllä muille teille. Okei, tokihan sitä on marketista hätätilanteessa ollut pakko ostaa esim. Wellaa, mutta tähän silti aina turvaudun. Lisää voit lukea postauksestani täältä!

+ Erittäin edullinen suureen kokoon nähden.
+ Voimakas pito.
+ Riittoisa.
+ Ei tahmaa tai jätä kovaa "lakkakypärää".
+ Saatavilla myös pienempänä ja käsilaukkuystävällisenä versiona.

Ostaisinko uudelleen? Ostaisin ja ostankin! :)


7. Lumene Matt Touch Pore Tightening Toner, 200 ml

Tämänkin taitaa Lumene olla nyt viime aikoina uudistanut? Vanhoja tuotteita mulla täällä, aijai! :D Oon oikeastaan aina ollut aika huono kasvovesiä käyttämään, mutta kesästä lähtien oon kyllä pyrkinyt käyttämään sitä aamuin illoin, aina ihon puhdistuksen yhteydessä. Mitään erityistä eroa en ihossa ole huomannut, mutta kyllä sitä tulee jotenkin raikkaampi olo, kun puhdistuksen viimeistelee vielä kasvovedellä. Ja tuntuu kivalta ajatella, että ompas se iho nyt sitten ainakin valmiimpi sille päivä-/yövoiteelle. ;)

+ Raikas tuoksu.
+ Riittoisa koko.
+ Mukavan puhdas ja raikas värimaailma.

- Ainakaan itse en huomaa mitään näkyviä eroja ihossani ihohuokosten supistajana tms.

Ostaisinko uudelleen? Kyllä, mulla onkin tästä jo toinen kappale käytössä (vai onko se jo kolmas?!), ja jatkossa ostan varmaan sitä uudistettua versiota.

***

Miltäs nämä loppuneet teistä vaikuttaa? Ootteko itse käyttäneet jotain näistä, vain kiinnostuitteko jostakin erityisesti? :) Kommenttine on ihania ja arvostan niitä!  Anteeksi, että täällä on viime aikoina ollut niin hiljaista. Tekeillä on nyt taas vähän kuulumispostausta, niin päästään taas ajantasalle meitsin touhuista. ;) Huomenna lähden vanhoille kotikonnuille piiiitkästä aikaa ja käyn moikkaamassa parhaita ystäviä sieltä. Niin kiva nähdä ja jutella kunnolla!


10 kommenttia:

  1. Mä en lämmennyt yhtään tuolle lumenen cc meikkivoiteelle :( Ei sopinut mun iholla yhtään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eih, harmi juttu! :( Empäs ookkaan vielä kuullut negatiivista kommenttia siitä omasta lähipiiristä, joten mielenkiintoista tosiaan kuulla, ettei se kaikille sovikaan!

      Poista
  2. oo mä haluun ton lumenen primerin! en oo koskaan käyttänyt primeriä (hävettää.. :D ) mutta haluaisin kyllä testata, joten tossa ois potentiaalinen ehdokas! mä taas en jotenkin osaa käyttää tota garnierin meikinpoistoainetta, mulla on kuhmossa sitä puteli, mutta tuntuu ettei mulla lähde ripsarit sillä kunnolla :/ vannon ite nivean nimeen tuon suhteen :) toki ripsarimerkkikin varmasti vaikuttaa meikinpoistoon paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No turhaan sitä häpeilet, eihän kaikki varmasti niitä käytä tai sinällään edes tarvitse :) Mä koen itselleni ne pakolliseksi tän mun ihotyypin vuoksi, ja nykyään en kyllä osaa olla ilmankaan. :') Mutta joo, mä olen itse ainakin ollut todella tyytyväinen tohon Lumenen mattapintaiseen primeriin! Toinen vaihtoehto taitaakin olla Lumenella jokin heleyttävä? :) Aijaa, ompas hassua että tuo Garnierin putsari ei oo toiminut sulla :o Harmi juttu :((

      Poista
  3. voi kun kiva tulla taas lueskelemaan tänne siun blogin puolelle!<3 miulla on tällä hetkellä joku L`Orealin CC-voide, jotenkin olen kyllästynyt siihen ihan tyystin! :D pitääkin seuraavaksi ostaa tuota Lumenen versiota, jos kerta siun mielestä se on ollut toimivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla Tuuli, onkin ollut teitä kaikkia ja tätä bloggaamista ihan ikävä! ♥ Hahah voi että, jos päädyt kokeilemaan tuota Lumenen CC:tä, niin tuuhan kertomaan, tykkäsitkö siittä! :) Mä itse, monet mun kaverit ja kaikki kelle sitä oon suositellut niin on kyllä siihen kovasti rakastuneet..! :)

      Poista
  4. Näitä postauksia on kiva lukea, kun saa hyviä tuotevinkkejä :) Tuota cc meikkivoidetta täytyy kokeilla, kun en vielä ole koskaan testannut! Ostoslistalle, kunhan edelliset loppuu. Sinun meikkivinkkeihin voi luottaa, kun oot niin taidokas meikkaaja ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että Jasmina tykkäät näitä lueskella! :) Joo, lämpimästi ainakin itse (ja mun lähipiiri :D) suosittelee tuota CC:tä! :') Haleja ♥

      Poista
  5. Hei, tää oli kyllä kiva postaus! Alkoi kiinnostamaan tuo Lumenen cc-voide. :) Ite ainaki tykkäisin jos tekisit näitä jatkossakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Elisa, kiva että tykkäsit ja jatkossakin olis kiva lueskella! :) Huomastiko nuo pari aikaisempaa samanlaista postausta? Ja Lumenen CC:tä suosittelen ehdottomasti kokeileen! :)

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!