3.12.2014

VIDEO | Arkimeikki 2/2

Tässä olisi siis luvattu kakkososa tuohon mun ekaan videoon, eli tällä kertaa tehdään arkimeikistä silmämeikki. Toivottavasti saatte tästä ehkä jotain vinkkejä itellenne! :) Ja toiveita ja ehdotuksia, sekä kysymyksiä saa tietenkin edelleen esittää aina kun jotain vaan tupsahtaa mieleen! Tai jos teillä on jokin tietty lookki, mihin haluisitte nähdä tutorialia, niin laittakaahan rohkeesti vaan linkkiä kuvaan kommenttiboksiin tai Facebookiin, ja sähköpostiakin saa laittaa, jos Bloggeriin ei ole itse kirjautunut. :) 

Kertokaahan kuitenkin mielipiteitä tästä videosta, ja tosiaan tuota kuvanlaatua kannattaa hieman nostaa tuosta rattaasta.


Videolla toivottelin hyvää maantaita, mutta vaihdettakoon se nyt tässä koskemaan vaikka tätä keskiviikkoiltaa! :D

Mä jatkan tässä nyt enkun kulttuuriportfolion parissa -huh, johan tässä on yhtä tehtävää tehty parisen tuntia eikä vieläkään oo kaikki kohdat valmiita!! :D

***

Tässä videossa käytetyt tuotteet:
• Maybelline Eye Studio Mono -luomiväri, sävy 01 Snow White
• IsaDora Eye Shadow Quartet -paletti, sävy 47 Heavy Metal
• IsaDora Eye Shadow Quartet -paletti, sävy 65 Khaki Bronze
• StarGazer Star Pearl Shadow, sävy Red Raptour
• StarGazer Permanent Eyeliner Pen, sävy 01 Black
• Rimmel Exaggerate Eye Liner, sävy 001 100% Black
• Maybelline The Colossal Volum' Express -mascara, waterproof

Ja jos ette oo vielä nähneet, niin tosiaan ensimmäisen osan pääsette kurkkaamaan tämän linkin kautta!

15 kommenttia:

  1. Kivan perus, mutta silti nätti silmämeikki! Ehdottomasti tee lisääkin videoita, näitä on mukava katsella =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, joo tää tosiaan oli ihan perus arkimeikki, mutta kiva että tykkäsit :) Ja mukava kuulla, että videoite kestäisi katsella lisääkin! :)

      Poista
  2. Oij vitsi sä vaan oot niin ihana:3 Video oli tosi hyvä, mä tykkäsin. Pitäisiköhän itsekin kokeilla ostaa nestemäinen rajauskynä, hahmotella tosiaan eka kajaalilla ja sitten päälle vaan nestemmäisellä että tulee tummempaa jälkeä:) Mulla on vaan traumat tosta nestemmäisestä kun tuhrin silmät aina sillä:D
    Miks musta tuntuu että kun laitan joskus koko luomelle aluksi valkoista niin sit tuntuu että sen päälle tarttuu toosi huonosti loput värit:< Vaikka käytän tosiaan sitä pohjustusta joka on tarkoitettu ihan luomiväreille.
    Anyway ettei tule romaanin pituinen kommentti, upee meikki ja niiiin kauniit kasvot ♥ AINA!;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kataaa, sä ihanuus itse! :* Kiva kuulla, että tykkäsit videosta ja meikistä myös! :) Ja mä ainakin voisin suositella kokeileen tota nestemäisellä vahvistamista -jos ongelmana on sen leviäminen päivän mittaan (??) niin ehkä joku vedenkestävä eyeliner vois olla sopiva? :) Ja joo, mullakin on tuo sama juttu, että valkoisen päälle laitettuna jotkut vaaleammat värit ei vaan tartu niin hyvin, vaikka periaatteessa niittenhän pitäis näkyä sillon pigmenttisemmin.. :/ En tiedä missä on vika! Sori :')

      Poista
  3. vauu kun sie oot taitava!! kyl sie viel jonain päivänä saat minutki meikata:D tykkään tosi paljon näistä sinun videoista<3 kiva ollut katsoa aina alusta loppuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, ihana Paula :3 Täytyy laittaa joku meikkitapahtuma pystyyn niin pääsette kaikki innokkaat meikattavaks! ;) ♥ Ihana kuulla, että tykkäät näistä mun väkerryksistä! :') Pusu!

      Poista
  4. Kyllä mää tykkäsin tästä(kin) videosta! Tee toki lisää videoita. Kiva meikki tuli ja pari uutta vinkkiäkin sain. :) Oon niin kateellinen noista sun ripsistä, niin pitkät ja näyttävät! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla, kiitti! :) Mahtavaa, että sait kanssa uusia vinkkejäkin! :) ♥

      Poista
  5. Wow – love this look! You look absolutly stunning and your hair is amazing!
    Would wear the outfit, too and I want all the products in my closet!
    I’m following you via gfc & look forward for your next post. You’re great – keep going! ♥
    Adoorablee.blogspot.com ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you for your comment! This was just my Monday makeup so nothing too special, but nice to hear you liked it! :) And thanks for the compliments also :* Welcome to following my blog, hope you enjoy! ♥

      Poista
  6. ihana video! oot jotenkin niin ihanan olonen tossa videolla ja kerrot niin selkeesti miten toi meikki tehdään :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon Mary, ihana kommentti! :)♥

      Poista
  7. Tämäkin video oli aivan ihana!:) toi meikki näyttää aivan upeelta♥ saat ton touhun näyttämään niin helpolta, että ei mahoton! Tuntuu, että ite kun luomiväriä laitan se menee ihan minne sattuu ja on ihan kauheen näköinen :D olisi tosi kiva jos toteuttaisit joskus video tuton jostain räväkästä juhlameikistä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! ♥ Haha, treeniä vaan ;) Kiitti hei toiveesta! Olisko sulla jotain tietyllä tapaa "räväkkää" meikkiä mielessä?? :) Jotain linkkiä vaikka inspiraatiokuvaan tms? Tietäisin ainakin, että mitä räväkkä sulle merkitsee :)

      Poista
    2. Esimerkiksi jotain oikein värikästä ( sateenkaaren värit luomella!!) tai kimaltelevaa, ihan mitä kivaa vaan keksit!:) osaat niin älyttömän hyvin tehdä vaikka mitä, että pitää ottaa kaikki hyöty irti susta, hah!:D

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!