23.6.2014

HAPPY


Helou! Nyt on juhannuksen jälkeen taas palattu arkeen. Itse olin aamulla töissä ja iltapäivästä pyörähdinkin hetken kaupungilla ja mukaan tarttui muutamia ihanuuksia, niinkuin kuvista hyvinkin käy ilmi. Kulta on mulle melko vieras käsite koruissa, sillä mulla on oikeastaan aina, ihan aina, sormissa mun neljä hopeasormusta, joten koko mun korumaailma on sovitettu niihin sopiviksi. Siis värien osilta. Nyt en kuitenkaan voinut olla jättämättä näitä kultaisia ihanuuksia Hennesiin, ja noitahan voi käyttää kivasti yhdessä, sillä ostin myös paketellisen erikokoisia sormuksia! ;) Tosin, eiväthän nuo kestävyydessään näitä mun aitoja hopeita päihitä. Hippityyliset boheemit rannerenkaat ostin parin viikon päästä koittavia festareita silmällä pitäen ja nuo sulka ear-cuffit muuten on vilahtaneet eräässä mun inspiraatio-asukollaasissakin!


Juhannus tosiaan hujahti ohi melko viileässä säässä. Meillä oli J:n kanssa oikein kunnon pariskuntailta perjantaina. ;D Suunnattiin alkuillasta tuohon melkeimpä naapuriin, johon J:n luokkakaveri poikaystäväineen oli meidät kutsunut ja siellä oli myös heidän ystäväpariskunta. Ilta sujui varsin rattoisasti tutustuessa, pelaillessa, grillatessa, juodessa ja nauraessa. Vaikka sää ei ihan täydellinen ollutkaan, niin ulkona tarkesi kuitenkin istuskella, pelailla ja syödä ihania grilliherkkuja ja juomathan toki pitivät sopivasti lämpiminä. ;) Aamuyöstä kömmittiin sitten J:n kanssa tähän kämpille ja lauantai ja sunnuntai kului rennosti elokuvia katsellen ja kotona hölläillen. Hieman erilainen juhannus mitä aiemmin, mutta oli kyllä ihan superkivaa! :) Toivottavasti teillä kaikilla oli mahtava juhannus myös!

Mä olen enemmän kuin iloinen myös siitä, että siskoni, joka siis odottaa nyt esikoistaan ilmoitti juuri tänään heidän käyneen rakenneultrassa ja poikahan siellä olisi tulossa! Voi, miten malttamaton tämä tuleva täti onkaan, että saataisiin jo pikkuinen prinssi tähän maailmaan!


Meillä alkoi J:n kanssa nyt myös herkkulakko! Tai siis kyllä me sovittiin, että kerran viikossa saa syödä jotain namia, mutta muuten, nyt loppui tää läskeily! :D Tuossa yläpuolella onkin nyt kuvituksena erittäin hyvälaatuinen (krhm..) annoskuva meidän äskeisestä kana-halloum-salaatista! Nami. 

Kiitos myös kaikille, jotka niitä toiveita tuohon postaustoive-postaukseen on käynyt heittelemässä! Tässä niitä jo hyvää vauhtia luonnostelen, joten kunhan vaan saan aikaa kuvailuun, niin alkaa niitäkin täällä sitten näkymään. :) Lisää toiveita saa toki jatkossakin heitellä, vaikka siihen samaan postaukseen tuon edellä olevan linkin kautta, tai sitten ihan vapaasti jonkin postauksen perään -ei se niin tarkkaa ole! ;)

Hyvää viikon alkua kaikille teille ihanille!

8 kommenttia:

  1. Oi, ihania ostoksia! <3
    Itsekin kävin tänään siellä Turussa aleissa pyörimässä ystäväni kanssa ja oli kyllä tosi kivoja juttuja alessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! :3 Joo, nyt on kyllä todella paljon kaikkea kivaa tarjolla -piti oikein hillitä itseään ettei ostele turhuuksia! ;D

      Poista
  2. vau miten ihania koruja! :) mä oon tosi huono korujen käyttäjä, ja siksi imenkin tällaista inspiraatiota oikein kunnolla itseeni :D mullakin on jotain henkkamaukan halppissormuksia, tosin niistä lähtee kyllä väri kulumaan tosi heti :/ ja ihanaa että sinusta tulee pienen prinssin täti, paljon onnea! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, mäkin kyllä tykkään! :) Ja toivottavasti saat jotain inspiraatiota tuonne takaraivoon kolkuttamaan ;) Mutta joo, mullakin värjääntyy kaikki tuollaiset halpissormukset ihan hetkessä, joten eipä taida näilläkään ihanuuksilla olla kauhea pitkää käyttöikää.. :/ Ja kiitos, tämä täti on kyllä aivan onnessaan ♥

      Poista
  3. Onpa kyllä ihania koruja ♡ etenkin just noi korvikset :) täytyis itsekkin pyörähtää kaupoilla :) ja nami tuo salaattikuva :) näyttää nii hyvältä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vain olekin! :) Joo nyt on aleissa aika kivoja juttuja, ja ainahan kaupungilla pyörähtäminen piristää muutenkin. :) Tuo salaatti oli kyllä aivan taivaallista!

      Poista
  4. Aivan ihanaisia koruja apua ♥ Mullakin shoppailupäivä toivonmukaan tiedossa tänään tai huomenna:3 Se on tosiaan piristävää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, shoppailu on kyllä ihan parasta! ;)
      Mukavaa shoppailupäivää sulle! ♥

      Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!