13.6.2014

HOME SWEET HOME


Kyllä kotona oli vaan niin kiva käydä.  
Sen kummempaa postausta ei vierailusta ole kirjoitettavana, antaa siis kuvien riittää tällä kertaa. Vauvanvaatteita ei toki ihasteltu minua varten; siskoni odottaa esikoistaan, ja äiti esittelikin monta kassillista pikkuisia nuttuja, mitä tulevalle "pikku Tiikerille" on jo valmiiksi ostettu! Muutamat minihajuvedet sain myös tuliaisiksi äidin Pietarin reissulta. 

Oikein mukavaa tulevaa viikonloppua kaikille!

6 kommenttia:

 1. vitsit miten upea talo!<3 ja vanhempia on aina kiva käydä moikkaamassa, itse asun vielä virallisesti isäni luona vaikka olen lähestulkoon koko ajan täällä poikaystäväni nurkissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos! :) Heh, kotona on kyllä niin kiva käydä silloin jos siellä ei enää pääsääntöisesti asu, mutta empä minä sinne enää vakituiseen haluaisi muuttaa.. :D On se oma rauha/aika poikaystävän kanssa sen verran miellyttävämpää kuitenkin. Kotikotona on sitten ihana aina vierailla ja sinne on kiva mennä "rentoutumaan". :)

   Poista
 2. On kyllä aivan upea talo, ei tollasista voi kun haaveilla :D Kyllä se OMA koti on aina vaan koti, vaikka kuinka monta vuotta omillaan ois asunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiitos :D Jep, niin totta; jotenkin sitä omaa kotia oppii arvostamaan enemmän, kun on asunut poissa riittävän pitkään. :)

   Poista
 3. vautsi, sun blogi vaikuttaa kyllä mielenkiintoselta! JA oikeen innostuin kun tulikin yhtäkkiä flätti vastaan :D on ne niin ihania koiruuksia :) Meidänkin herralla alkaa vähän harmaantua leuka jo :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, että tykkäilet! Toivottavasti jäät lueskelemaan jatkossakin :) Ja joo, flätit on kyllä niin ihania! Hauskaa, että sieltä löytyy myös harmaantuva yksilö! :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!