17.6.2014

ESITTÄKÄÄ POSTAUSTOIVEITA

Mitä te haluaisitte lukea täältä?


Onko siellä kellään ideoita tai toivomuksia postauksista, joita haluaisitte mun tekevän?
Kertokaa tuohon kommenttikentän puolelle mitä toiveita teillä olisi, niin yritän toteuttaa niitä sitten aina pikkuhiljaa ja tietysti mahdollisuuksien mukaan. :)

I'm all yours.

10 kommenttia:

 1. Hei, mul ois sulle yks toive! Erilaisist rajaustyyleistä jos tekisit tutorialeja! c:

  VastaaPoista
 2. erilaisista rajauksista ois tosiaan kiva nähdä tutoriaaleja! mua kiinnostais myös erilaiset korostus- ja varjostusväritutoriaalit :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo rajaustuto oli kyllä hauska idea! Ja korostus-/varjostuspostaus on mulla mielessä pyörinytkin, joten sellainenkin kyllä on siis tulossa! :)

   Poista
 3. Iho meikki olisi kiva nähdä vaihe vaiheelta, esim. Kaikki korotukset yms. ( vaikea selittää, toivottavasti ymmärsit) myös erilaisia kampauksia oisi kiva nähdä :) ja sitten ihan perus päivä kanssani kuvina, kuvat sun kaikista kengistä ja lauluista ja myös laukkunu sisältö ois kiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärsin kyllä! :) sellainen ihomeikkipostaus täytyykin toteuttaa, se on itselläkin ollut mielessä mutta kiva, että sille on myös toivetta! :) Kiitti paljon myös noista muista toiveista, katsotaan mitä saan aikaiseksi ;)

   Poista
 4. JOO!! nuo meikkitutoriaalit ois tosi kivoja, oon samaa mieltä muiden kanssa! Ja kymmenen lemppari vaatettasi ois kiva kanssa nähdä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, meikkitutorialeja siis luvassa! Ja tuohan on mielenkiintoinen ehdotus, kiitti! Täytyy alkaa pohtimaan vaihtoehtoja :D

   Poista
 5. ai niin, ois kiva nähdä myös postausta erilaisista meikkisiveltimistä ja muista välineistä sekä niiden käytöstä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, joo! Tääkin on hyvä idea, täytyy vaan ensin pestä nuo mun siveltimet yms. kuvauskuntoon.. ;) toisinsanoen siis erittäin hyödyllinen toive, kun tulee nekin taas putsattua :)

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!