11.6.2014

TUTORIAL: BIGGER, BRIGHTER EYES


...koska kukapa ei haluaisi suuria säihkysilmiä?

Mua on töissä pari työkaveria kutsunut Bambiksi, koska heidän mielestään mun silmät on Bambimaisen suuret. Itse olen tästä hieman hämmentynyt, koska ei mun silmät omasta mielestäni mitenkään erikoisen suuret ole.. :D Silmät ovat kuitenkin asia, johon jokainen varmasti kiinnittää huomiota toisten kanssa keskustellessaan, ja suuria, kirkkaita silmiä useasti ihannoidaan -jopa siinä määrin, että jotkut naiset käyvät kauneusleikkauksissa muokkaamassa "huppumaisia" luomiaan, luodakseen vaikutelman suurista Bambisilmstä. Tällä kertaa en kuitenkaan kehota teitä suuntaamaan kauneuskirurgin vastaanotolle suurten silmien toivossa, vaan näytän, miten meikillä voit luoda illuusiota suuremmista silmistä.


TIP #1


DO: Käytä vaaleita sävyjä silmän sisänurkassa ja tummia sävyjä ulkonurkassa; vaalea avaa katsetta ja tummat sävyt silmän ulkonurkassa luovat illuusiota suuremmasta silmän muodosta.

DON'T: Tumma luomiväri koko luomella (nimenomaan siis siellä sisänurkassa) pienentää silmää.


TIP #2


DO: Vaalea sisärajaus suurentaa ja kirkastaa silmiä.

DON'T: Tumma sisärajaus tuo toki intensiivisyyttä katseeseen, ja sopiikin tiettyihin lookeihin, mutta se myös saa silmäsi näyttämään pienemmiltä. Jos kuitenkin haluat rajata silmien alapuolta jotenkin, tee se alaripsien tyveen, luomelle tähän tapaan.


TIP #3


DO: Taivuta ripset ja lisää maskaraa. Ylöspäin taivutetut ripset saavat silmät välittömästi näyttämään suuremmilta. Ripsiväri alaripsillä suurentaa silmiä myös alapuolelta.

Tämän linkin takaa löytyy myös kolme vinkkiä, miten korostaa silmiä nopeasti arjen keskellä. Käykäähän kurkkaamassa! :)

Follow: Facebook / Blogilista / Bloglovin' / Pinterest Instagram 

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus ja ihana blogi sinulla!:) jäin kyllä ehdottomasti lukijaksi:)

  http://wonderland--life.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos kovasti!! :) Ja tervetuloa lueskelemaan lisää <3

   Poista
 2. ei vitsi miten hyödyllinen postaus, varsinkin miulle koska silmäni ovat älyttömän pienet! itse käytän valitettavan usein tuota mustaa sisärajausta, joten ehkä täytyy todellakin ostaa se valkoinen tai beige rajauskynä ;D luomivärejä olen kyllä käyttänytkin tuolla tavalla että vaaleampaa silmän sisänurkkaan ja tummempaa ulkonurkkaa kohden :)
  tykkään tosi paljon tästä siun blogista, jatka samaan malliin kaunokainen!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan mahtava kuulla, että tämä on tullut tarpeeseen! <3 Ja eihän tuossa mustassa sisärajauksessa mitään vikaa ole, itsekin sitä joskus käytän, mutta tosiaan sillä on pienentävä vaikutus silmään. Suosittelen vaaleaksi rajauskynäksi IsaDoran Inliner Kajalia sävyssä 56 Blonde -kirkastaa kivasti mutta ei ole kuitenkaan niin silmiinpistävä kuin ihan täysin valkoinen :) Kiitos ihanasta kommentista, piristit kyllä iltaa! <3

   Poista
 3. tää oli kyllä tosi hyvä ja hyödyllinen postaus, kiitti näistä vinkeistä!! :) sun blogi on aivan ihana, ja oot tosi kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä, kiva jos tästä oli hyötyä! :3 Ja voi, kiitos ihana <3

   Poista

♥ Kiitos kommentistasi! / Thank you for your comment!